Diğer Şu binaları bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Seneler önce biz bu binaları uçuyor sanıyorduk be 😂😂😂 (çocukken) Şu binaları bilen var mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı. bilirim güzeldir 1 0 Yorumla
ahmett744 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 605 cevap paylaştı. Yüksek binalar ve yüksek kafalar içinden düşünürsün ya düşsek şuradan Yüksek binalar ve yüksek kafalarBi' an düşünürsün içinden "Ya düşsek şuradan?" diye 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet düşünmüşlüğüm vardı yükseklik korkum var 😂🤷🏻♀️ Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Diğer konusunda 905 cevap paylaştı. Ben de bulutların arasında olacak kadar yüksek sanıyordum 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Londra asfalti bahcelievler de bizde tam karsisinda oturuyoduk eski otokar fabrikası yaninda 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 662 cevap paylaştı. NedenBöyle düşündün 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eskiden çizgi filmlerde binalar füze gibi uçuyordu ajajaja Yorumla Fetih2024 1 yıl Anladım Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok masummuşsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çocuk 🤷🏻♀️ Yorumla Darkknightforever 1 yıl Bazıları herşeyi biliyor herşeyin farkında Yorumla Soran 1 yıl Yeni nesil öyle eskiden masumduk Yorumla Darkknightforever 1 yıl Evet Yorumla
Ingolstadtlı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Hiç yabancı gelmedi. İstanbul mu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Ingolstadtlı 1 yıl Defalarca önünden geçtiğim yeri unutmuşum. Tam olarak nereydi bir türlu hatirlayamiyorum Yorumla Soran 1 yıl Burası venezia Avm yolu Yorumla Ingolstadtlı 1 yıl A bilmiyorum o zaman. Bunamamisim henüz 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bilirim güzeldir
Yüksek binalar ve yüksek kafalar içinden düşünürsün ya düşsek şuradan Yüksek binalar ve yüksek kafalar
Bi' an düşünürsün içinden "Ya düşsek şuradan?" diye
Evet düşünmüşlüğüm vardı yükseklik korkum var 😂🤷🏻♀️
Ben de bulutların arasında olacak kadar yüksek sanıyordum
Londra asfalti bahcelievler de bizde tam karsisinda oturuyoduk eski otokar fabrikası yaninda
Hahahaha çok yaratıcıymışsın
Neden
Böyle düşündün
Eskiden çizgi filmlerde binalar füze gibi uçuyordu ajajaja
Anladım
Çok masummuşsun
Çocuk 🤷🏻♀️
Bazıları herşeyi biliyor herşeyin farkında
Yeni nesil öyle eskiden masumduk
Evet
Hiç yabancı gelmedi. İstanbul mu
Evet
Defalarca önünden geçtiğim yeri unutmuşum. Tam olarak nereydi bir türlu hatirlayamiyorum
Burası venezia Avm yolu
A bilmiyorum o zaman. Bunamamisim henüz 🤣
Mecidiyekoydeki binalar deilmi bunlar