kafası dolu olan insan kafasını dağıtamaz bence isterse dünyanın en güzel yerine gitsen.
Ne demişler : ''Bir insan bir yeri çok severse orası dünyanın en güzel yeridir. Ama bir insan dünyanın en güzel yerini sevmezse, orası dünyanın en güzel yeri değidir.''00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabiki de sessiz bir şekilde Deniz kenarında uzanıp bolca yüzmek diskoya bara gidip yüksek sesli müzikle başımı ağrıtıp alkol alacağıma sessiz sakin otururum gölgelikte mis
00 Yorumla
Bedeni dinlendirip kafa dinlemek. Tatile gidip her gün erken kalkıp bir yerlere koşuşturacaksam ne anladım ben bu işten.
00 Yorumla
yaptığım iş kafayla alakalı olduğu için önceliğim kafa dağıtmak tabii ki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbilgilenmek dinlenmek ve tazelenmek
00 Yorumla
+1 yılgenelde dinlenmek için gidiyorum ama daha yorgun dönüyorum..
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk hayalim antalya yi görmek yaş 30 oldu Bu yaz göreceğim gidecem hep çift gitmeyi hayal etmiş tim olmadi tek gidecem belkide çift dönecek benimkisi hayali gerçekleştirmek
00 Yorumlaeglenip kafa dagitacak halimin bile olmadigini hissediyorum dolayisyla tek amacim once suya sonra sezlonga sonra tekrar suya sonra tekrar sezlonga sirtustu uzanmak... ufff gel agustos gel...
00 YorumlaBizim abazanların amacı karı kız kesmek için bu sıcakta onca yolu çileyi çekip üstüne para vermek -_-
dklfjdkfjd
bayram tatilinde evdeydim paso yatış ve oyun arada da spor00 Yorumla
+1 yılİkisini de bu tatilimde yaptım.. Gündüz sohbet, akşam deniz, gece 🍻 gibi.. Kişinin ne istediğiyle alakalı, denge önemli..
10 Yorumla
+1 yılBen dağ bayır demeden gezen tayfadanım. Gittiğim yerin her mekanını gezmek istiyorum, geziyorum da zaten. 🤸♀️
10 Yorumla
+1 yılBenim köyüme gidip çalışmak 😁şaka bir yana karadeniz iyim rizeliyim bizim kadaremiz toprağın varsa orada çalışmak 😁😁
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben son 10 senedir yurt içinde tatil yapmadım hep yurt dışına çıktım o yüzden benim tatilim sanırım kültürel amaçlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılGenelde gezmek, yüzmek, kafa dinlemek. TYT sınavını geçersem yemin ediyorum var ya, hemen tatile gidecem. :)
00 YorumlaTabiki eglenmek sürekli tatilde uyursam denize havuza girmezsem napim ben böyle tatili o zaman otur evde uyu daha iyi yani💃🏼
00 YorumlaYarın akşam güzelce eğlenip kafa dağıtacağım 💖🥂
Eğlenirken ruhumu dinlendiriyorumda. O nedenle aralarında seçim yapamayacağım00 Yorumla
+1 yılİkisi de. Bedeni dinlendirip kafa dağıtmak. Eğlenmeden de dönülmez.
10 Yorumla
+1 yılkafa dinlemek, Güneşden bol bol Vitamin D depolamak. tabiki birazda gezip görmek.
10 YorumlaTatil dinlenme moral kazanma eğlenme kafa dinlendirme gibi her şeyi kapsarsa tatil olur
10 YorumlaKop kop gelenip, kafa dağıtmak💁🏻♀️💁🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️💃🏼💃🏼
10 Yorumla
+1 yılSevişmek ya ne olabilir ki? Ailenle gitmiyorsan tabiiii
00 Yorumla
+1 yılÜstümüzdeki yükün kalkmasıyla özgür oluyoruz eğlenerek işte.
00 Yorumla
+1 yılTartışmasız eglenip kafa dagitmak 😎 dinlenmek evde olur bence 😉
00 Yorumla
+1 yılYarın Van a gidiyorum Balıkesir den yola çıkacağım sırf birşeyleri yerinde görmek için
00 YorumlaEğlenip kafa dağıtmak, yaşadığım yerden uzaklaşmak yeni yerler görmek
00 Yorumla
+1 yılFotoda soldaki kızın amacı güzelliğini herkese göstermeye çalışmak :D
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Eğlenirken yorulmak dinlenirken eğlenmek hepsi tatilde :))
00 YorumlaGündüzleri dinlenmek geceleri dağıtıp hayata kaymak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı insanlar birine bileyleri kanıtlamak adına bu tatillere gider bazıları sosyal medyada hava civa atmak için bazıları sessiz sakin kafa dinlemek için vs vs
00 Yorumla
+1 yılTatile gidecek kadar param olmadı hiç. O nedenle bir şey diyemiyorum
00 YorumlaSon gittiğimde fillerle gezmiştim. Bedenen yorulmadım 😄
00 Yorumla
+1 yılHər ikiside bir yandan dinlenmek bir yandan kafa dağıtmak
06 Yorumla- +1 yıl
E heralde
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
+1 yılGidemiyoruz şimcik bir gidebilsek bakcaz da.
Ne varsa onu valla, yorulunca bütünüyle yoruluyor.00 Yorumla
+1 yıldinlenme işini genelde evde yapıyorum. tatile gidecek olursam beklentim eğlenmek, stres atmak olur.
00 YorumlaBedeni dinlendirip kafa dinlemek ve eğlenip kafa dağıtmak
00 Yorumla
+1 yılAslında daha çok yoruluyorum gehege ama yeni yerler görmek, fotoğraf çekmek, deniz, kafa dapıtmak
00 YorumlaBir kısmında dinlenip bir kısmında kafa dağıtıyorum.
00 YorumlaDaha çok dinlenmek ama eğlenceli kaçamaklar da yapmak lazım :D
00 Yorumla
+1 yılgenelde dinlenmek için gidiliyor ama sonrası yorgun ve bronz bir ten
00 Yorumla
+1 yılAslında her ikiside; iş stresi vb nedenler ile yorulan beyni eğlenerek dağıtarak hem beyne bu imkanı veriyoruz hemde stresini attığımız şeylerin sonrasında dinleniyoruz. Böylece beden tatil tatil ihtiyacını doyasıya karşılıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeden evde de dinleniyor. Maksat yaşadığım ortamdan kaçıp kafa dinlemek. Her gün temelli kaçmanın hayallerini kuruyorum ben insanlarla uğraşılmaz. İlkel bir mağarada yaşasam daha mutlu olurum.
00 Yorumla
+1 yılaktif dinlenmek en iyisi. hem zihnine hem vücuduna zaman ayır :)
00 YorumlaÖnce eğlenir kafa dağıtırım sonra dinlenmeye çekilirim sakin huzurlu bir ortam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda adamakıllı tatile çıkmadım ki malesef bilmiyorum..
048 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaolasin mutlu oldum teşekkür ederim senin de istediğin gibi olur inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılHastayım falan dede birkaç gün izin kopar 😅
Cevap sahibi+1 yılya da haftasonu
Cevap sahibi+1 yılOo bugunleri düşünmeden 45 gün izin alinirmi bee😂
Cevap sahibi+1 yılYaa geçmiş olsun ben bilmeden konuştum öyle geçmiş olsun çok
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım 😆
Cevap sahibi+1 yılDurumumuz yok açıkçası ondan guni birlik falan gidiyoz gidince bakalım düzelir elbet birgün
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilmişim sen de 19 unda çıkmışsın olsun şükür evet bunada 😄 merak ettim ne okudun
Cevap sahibi+1 yılBen hazırlanıyorum sınava
Cevap sahibi+1 yılMatematik çok zorladimi seni dgs de
Cevap sahibi+1 yılDGS mat 1 ile mi aliyo
Cevap sahibi+1 yılHayır bu cumartesi
Cevap sahibi+1 yılYks diyosan
Cevap sahibi+1 yılAynen yks mat 2 ben de yapamıyorum çok bayici daha doğrusu sözelci olduğum için lisede pek sayisal görmedim keşke sayısal derslerolsaydi
Cevap sahibi+1 yılYakınlaştı diye Bugün pek calisamadim içimden gelmedi stresten ama çalışıyorum yine mesaj falan gelince arkadaşlardan cevap veriyorum okadar
Cevap sahibi+1 yılPsikoloji istiyorum mat sorunun dan dolayı olmadı Anadolu üniversitesi okulöncesi istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsallah ya çok stres yaptım bugün hep
Cevap sahibi+1 yılİns valla ya sinirlerim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılDışarı çıkilcak biyerde değil burası kötü
Cevap sahibi+1 yılHerkes ariyo anneme gelcez falan sinir oldum annemde habire sınav sonrası gelin falan millete dert oldu benim sınavım gelince de insan gibi konusmuyolar bağıra bağıra aniriyolar resmen
Cevap sahibi+1 yılGünahım kadar sevmiyorum akrabalarimi
Cevap sahibi+1 yılDikkat dağınıklığı sorunum var benim klinik derecesinde oyuzden pek dışarda olmuyo bana üzülüyorum herkes çatır çatır çalışırken koşarak ilerelerken ben yürüyorum sürünüyorum akrabalarında umrumda değil artık
Cevap sahibi+1 yılAilem anlamadı beni anlasalardi şu an bole olmazdım destek alıyorum şu an ama zor oluyor ne bileyim bunalıma girmemek için düşüncelerimi kenara itiyorum düşünmemek için
- +1 yıl
Seni anlıyorum haklısın keşke anlayabilseler daha iyi. Şunu öneriyorum sana hayatından anlamıyorları çıkar anlatamıyorumu koy. Çünkü herkesin anladığı dil farklı aileninde öyle yani sen farklı diller deneyerek elbet ifade edebileceksin. Ne yazık ki zamanla olan şey bunlar. şu an bu durumu kabullen ve kendi yolunda yapabileceğinin en iyisini yap. Şu şöyle bu böyle olmasaydı deme. Elindekinin en iyisini ortaya çıkar.
Cevap sahibi+1 yılÇok sağol ya valla birine bişey söyleyince insan rahatliyor çok teşekkür ediyorum ilgilendigin için 🙏
Cevap sahibi+1 yıl😊✨✨
- Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi içinde ayrı ayrı dönemlerde tatile gidiyorum
00 Yorumla
+1 yılBiraz dinlenmek biraz eylenmek biraz manita ayarlamak
00 YorumlaDinlenmek olmuyir ki hayatta daima heycan ya da uzuntu yasiyoz tabikide eglenmek ve kafa dagitmak icin giderim nabacam dinlenip🙄
00 YorumlaBen tatile gitmediğim için bir görüş belirtemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçmi gitmedin tatile?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar erkekler o sexy bedenleri göstermek için tatile gidiyor
00 YorumlaEğlenip kafa dağıtmak kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılEğlenip kafa dağıtmak
10 Yorumla
+1 yılTabi ki eglenmek dinlenmek istesem evde yatarim
11 Yorumla- +1 yıl
ya da mersine kizkalesine gidersin ordada dinlenir insan
Bedeni dinlendirip kafayı dinlemek.. ama nerdeee.
10 Yorumla
+1 yılyeni insanlar tanımak
10 Yorumla
+1 yılher ikisi benim için gerekli
00 YorumlaEğlenip kafa dağıtmak.
00 YorumlaYeni yerler görmek daha çok
00 Yorumla
+1 yıleğlenip kafa dağıtmak genellikle😇
00 Yorumla
+1 yılDinlenip kafa dağıtmak güzel oluyor.. 👍
00 YorumlaKafa dagitmak, eglenmek..
00 YorumlaNe tatili kardesim is gucten tatil mi kalıyor bize