Sevgiliyle tatile gidilmez. Her halatı yapılıyor evlendikten sonraya heyecan kalmıyor. Evliliğimiz de heyecan yok denir eee müslüman ziyna yaptın gezdin tozdun şeytanı hazların hepsini tattın tabii şimdi helal olanın tadı acı gelir. Her şeyin zamanı var bir şeyleri yaşamak için yaşamayın.
En güzel yanı zamanın ve mekanın size ait olması. Doya doya sevismek, öpüşmek için her yer sizin, bunu kesintiye uğratacak birşey yok. Alabildiğine ozgurce
Gözümün önünde olsun yol arkadası olsun uyandığımda dağılmış sacları ile gülerek kısık ses tonuyla günaydın desin Hadii yaramaz cocuk kahvaltı zamanı diye beni yataktan ceksin Daha yazmak istemiyorum büyüsü kaçmasınn
Olayın psikolojisi çok başka soruya göre cevap verdim ben evlilik düşüncesi yoksa masraf olmaz eğlence olur ama ciddi ilişki evlilik düşüncesi varsa yanlış bir durum ve masraf dan başka birsey değil
Öyle işin sosyolojisini bilmeden derinliğini anlamadan sallamak kolay olur 39 yılın tecrübesi var burda sosyolog diye ortada gezmiyoruz mesleğimiz gereğini söylüyoruz
Evlilik düşüncesi yoksa paraya kıyılır. Evlilik düşüncesi varsa masraftan başka bir şey değil diyorsunuz... Gerçekten, ben de anlamadım neden sosyolog diye gezdiğinizi : ) Evleneceği insanı seviyorsa, birlikte tatil yapılmak keyif verir. Sevmiyorsa, zaten evlenmesin. İkisine yazık. ‘Tatillerde bekar gibi takılmak iyidir ‘düşüncesiyle mi yorum yapıyorsunuz, evlilikten o kadar mı bunaldınız... beni ilgilendirmez. Saygı da duyarım, lâkin fikrimi de dile getiririm. Karşımdaki hangi sıfatla duruyorsa da. : )
Şimdi sana olayın psikolojisini sebeb ve sonuc ilişkisi içinde anlatayım diyecem ama ön yargılı gördüm bilimsel ve istatistiksel gerçekler dururken sizin ön yargınızı kabul edemeyecem sizin boşa masraftan anladığınız la benim masraf artar demekle anlatmak istediğim arasında bir uçurum var siz flörtünüzle tatile gidiniz efendim iyi eğlenceler diliyorum
Buyrun... Sebep sonuç ilişkisini anlatırsanız dinlemek isterim. Yazacaklarınızı merak ettim. Fazla birliktelik yıpratır diyeceksinizdir belki... Daha ayrıntılı şekilde... Ya da başka bir şey. Üşenmezseniz, ben okurken ve düşünürken üşenmem.
Evli çiftler de dahil, birlikte gitmeye gerek yok, boşa masraf diyor diye anladım. Beyfendi de sadece sevgili konumunda olanlar için demiş. : ) anlaştık.
Evlenmeyecekseniz çıkmayın arkadaş, tavsiyemdir. Hele bir de uyum varsa o tadı zor bulursunuz. Hayatımda o kadar mutlu olduğum başka bir zaman dilimi daha hatırlamıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şunu bir kez daha anladık ki milletin tatili bile sevişme ozerine kurulu hayaller üzerine bir kişi de çıkıp demiyor ki 😂😂 kitap okuycaz animasyon film dağa gezintisi gün batimini izlemek vesaire ayıp gerçekten yazık yaaa bu nasıl bir yokluk bu ne fakirlik 😂😂😂😂
hahha eyvallah ya ben de zaten sabah akşam piyango dediğin o ikiyüzelli gramın peşinde koşturuyorum da bir amorti bile yok neden acaba diye şey ediyodum yani.. o değil de ancak güzelliklerin olmadığı yerde meydanı boş bulup prim yapabilen değişiklerin densizlik çabaları komik oluyo be kadın. bil istedim
Hangimizin daha sünger olduğunun ispatı bence, tabi tatil ultra herşey dahil olmalı yoksa para yetişmez. Bide sızılacak kadar da icilmemeli yoksa asıl denenmesi gerekli şeylerden bazılarını es gecmeniz gerekebilir uykudan.
Birlikte vakit geçirdikçe daha iyi tanıyoruz birbirimizi. Hele ki tatil gibi uzun bir sürede çok daha iyi taniriz. Birbirimize ayırdığımız koskoca gün/gunler. Sadece ikimiz...
Tatile çıkmadın en büyük güzelliği tatile çıkacak para olması cebinde Para yoksa nereye çıkacajsın Sevgili ile tatile. Çıkmak ise En güzel tarafsız sevgiliyle tatile çıkabilmektir
Her bireyin bir amaçlı var ama genel amaç zaman geçirmek ve eğlenmek olmalı, bayanlar içim ise ikinci amaç kendilerine uyum sağlayan biri mi sorusunun cevabı belki...
Sevgiliyle tatile çıkanları kıskanırım çünkü benim sevgilimle benim tatile çıkmamız imkansız çünkü zihniyeti sizin gibi değil ki KS ortamında bile tanışsak sizin gibi düşünmüyor
Bakmasi problem degil bakabilir bende bakiyorum cunki 😅😆 tatil adi üstünde tatil sevgili ile bambaska oluyor birde cok fazla fanteziler oluyor cinsel yönden de muhtesem
kadın için hava hoş yiyor içiyor geziyor eğleniyor... karşılık olarak bacaklarını açıyor... zevkini de yapıyor... adama otel parası, yemek parası, şu bu her türlü giriyor
Hepsinden. Birbirinizi daha iyi tanırsınız. Anlaşıp anlayamadığınızı anlarsınız. Dünyaya bakış açınız ortaya çıkar. Güzel anılar biriktirmek için şansınız olur. Bütün gününüzü birbirinizle ilgilenerek geçirirsiniz. Daha güzel ne olabilir
Tatil guzel ustune de sevgili de guzel , hislerde guzelligin karesi oluyor sanirim :))
Ama hic yasamadim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadın için bedava tatil yapıp üstüne trip atabilmek gibi bir artısı varken erkek için hiçbir artısı yoktur. S. KS diyecek olan abazza enayilere de diyeceğim s. KS için tatile mi çıkmak lazım enayyiler?
Beraber tatil yapabilecegim bir sevgilim olmadıgından bilemiyorum 😂🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben onun başka kızlara bakıp bakmadığına odaklanrırsam zaten kan çıkar 😂 o yüzden tek başımıza vakit geçirmenin tadını çıkarırım Banane diğer kızlardan
En İyi Cevaplar