Kim olursa olsun tatile gideni elbette kıskanırız o gezecek biz de fotoları görmekle yetinicez eşitlik nerde mesela geçen almanyada yaşayan bir akrabamız mısıra gezmeye gitti o kadar güzel yer ki gelde kıskanma tarihi ve bilinmeyen geçmişi işin cabası
Malesef öyle aslında japonya gibi olmak vardı herkesin yılda 2 kere yurtdışına çıkması şartmış maddi durumu iyi olmayana devlet para veriyormuş bu japonlar sürekli fotoğraf çekiyor ya bunun amacı o çektiklerinin daha iyisini kendileri yapabilmek bundan dolayı herkesin yurtdışına çıkması şart
Öyle kafamda istediğim tatil yok ki daha şehir dışına çıkamıyoruz derken lafın gelişi söyledim yoksa istesek çıkarız biz sadece işimiz olduğu için çıkıyoruz gezmek için değil öyle yani o kadar da önemli değil
Ben kıskanmam ama çok fena imrenirim. Millet gezerken ve fotoğraflarını büyük bir marifetmiş gibi paylaşmaları beni içten içe sinir küpüne çevirir doğrusu. Bir de "çok güzel yerlere gittik. Kıskananlar çatlasın!" diye göbek ata ata gezenlere hiç iyi şeyler beslemem açıkçası... İşte onları kıskanırım. Hatta şu an o insanlara bile beddua ettiğim oluyor 😂😂. Hoş değil ama yapacak bir şey yok! Ama sadece "şuraya gittik buraya gittik" gibisinden diyen insanlara imrenirim.
En İyi Cevaplar