Tatil & Seyahat Gece Otobüs yolculuğu seven var mı? Höbek Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece Otobüs yolculuğunu çok seviyorum gece 1-2 gibi dinlenme tesisinde çay içmek falan özlenen bir durum değil mi😂😂 Gece Otobüs yolculuğu seven var mı? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mavıruya3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Yanında da değer verdiğin bir arkadaşın varsa allah allah o yolculuk masal gibi gelir insana :D 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl ben severim.. bir kulaklıkları takıp uzaklara dalmak yok mu.. 2 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 613 cevap paylaştı. Severim baya 0 0 Yorumla
thor34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yokya o pis koku. Yanındaki görgüsüz. Ağlayan bebek. Komik olmayan filmler. Kazıkçı bayat yemek veren tesisler. Otur otur uyuşmalar uykususzluk şekersiz dandik çaylar kahveler 0 0 Yorumla
lKörcerrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Molalarda bacak uyuşması yürümeyi unutma olmasa güzel 0 0 Yorumla
Zorbey99 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sevmem cok rahatsız edici en iyisi arabanla gitmek 😅 0 0 Yorumla
gizli4343 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl yarım saaten fazla yolculukları sevmiyorum. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar