Mıchel Foucault der ki BİR KİŞİ YALNIZ OLMAYI BECEREMİYORSA BAŞKALARIYLA OLMAYI DA BECEREMEZ.
Ruhunu dinle ve dinlendir. Yanında illa birisinin olması gerekmiyor. Ne yazık ki insanlar sadece birileri yanında olduğu zaman kendini değerli bir insan gibi hissediyorlar. Kendini beğenmedikleri için sürekli onay almak istiyorlar. Giydiği kıyafetin nasıl olduğunu sürekli sürekli soruyorlar... Kendine zaman ayır, kendini keşfet, unutma hiç kimse ama hiç kimse sana sahip olmadığın bir şeyi veremez. İç huzurun ve iç mutluluğun varsa ancak o zaman bir insana mutluluk ve huzur verirsin. Düşün bir . Kendi içinde neyin olmasını istiyorsun, başkalarına ne katmak istiyorsun, nasıl bir insan olmak, nasıl anılmak istiyorsun. Ancak tam olarak kendini keşfettiğin zaman tamamlanırsın ve tamamlanınca da kendinle baş başa kalmaktan korkmazsın. Bu konuda sana bir kitap önerim var. OSHO’nun YAKINLIK adlı kitabını oku derim.👌🏻
Eğlenceli hale getiremezsin bence ya, çünkü neticede yalnızsın allahın 365 gününü yalnız geçiren biri olarak üstüne bir de tatilde yalnızlığı kaldıramazdım ben şahsen..
Tek başına tatil biraz sıkıcı oluyor aslında ama ben yeni insanlarla tanışıp keyifli hale getirebiliyorum. Bu senede oldugu gibi aile ile cıktıgım tatilde yine yalnız başıma bir tatil geçirdim fazlasıyla güzel ve keyifli oldu yeni insanlar tanıyıp güzel muhabbetler eglendik.
Yanlızlığı daha çok seviyorum aslında, insanları incelemeyi yeni yerler keşfetmeyi... Güzellikleri farklı renkte, dilde, ırkta olan insanları fotoğraf karesine almayı.. #melankolikduygular•
Tek başıma markete gitmek bile bana sıkıcı gelirken tatile gitmeyi düşünemem sanırım. İnsanın sohbet edeceği güleceği gerekirse birlikte ağlayacağı birine çok ihtiyacı oluyor. Ben böyle düşünüyorum.
Bayanlar için kolay yeni arkadaa edinmek. Erkek arkadas edinmeye istekli ise sorun değil zaten. Tek basına bir kız yanımıza alalım der hemcinsleri de kanımca. Yani kız için sorun değil de erkek için daha zor diyim
Gittiğin yerde tatil arkadası bulmak onun da eğlenceli olanına rastlamak gerek. Sürekli isyan ve uyumsuz olan biri olmamalı. Tek gitmek bazen daha iyi.
En İyi Cevaplar