Siz hiç sizi sevsin diye birinin altına yattınız mı?

Herkese merhaba,

Geçenlerde bir kız arkadaşımla hayattan, aşklardan, ilişkilerden konuşurken, ben kendi yalnızlığım, kimsenin beni sevmediğinden sitem ettim arkadaşıma...

Arkadaşım, bir erkek ile bir kızın aşkta, ilişkilerde, ayrılıklarda yaşanan duyguların hiç de benzer olmadığını öyle bir cümleyle suratıma çarptı ki, hayatım boyunca bir daha asla bir kızın duygularıyla kıyaslama yapmam gerektiğini öğretti...

Birini sevmek, peşinden koşmak ve ona kavuşup onunla sevgili olmak, iki cins için de çok farklı fedakarlıklar gerektirir elbette, ama arkadaşımın sorduğu soru, hala kulaklarımda çınlıyor; "Sen hiç seni sevsin diye birinin altına yattın mı?"

Hem ölüm kadar gerçek, hem ayrılık kadar acı ama bir o kadar çaresizliğin ve umudun insana neler yaptırdığının kanıtı...

Moderatorlere not: Sorunun cinsellikle ilgisi yok, kategoriyi değiştirmeyin...
Güncellemeler
+1 yıl
Muhtemelen yeterince açıklayıcı bilgiler vermedim.

Düşünün, birine aşık oldunuz, o da size ilgili görünüyor ama sürekli sevginizi ispatlamaniz için size seks yapmanız için baskı yapıyor.

Sevginin gözle görülür elle tutulur bir ispatı olmayınca ve siz o çok sevdiğiniz kişiyi kaybetmek istemeyince çocuksu cahillikler yapmanız kaçınılmaz olmuyor mu? Siz sevgiliniz veya partnerinizle yattiginizda bu sizi kötü biri mi yapar?