Bence sağlıklı ve fit görünüm her zaman güzel, farketmiyor 🙄
Dolgun, balık etli
İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
43 kiloyum, ince kemikliyim ve benden 20 kilo daha kilolu olup benim hatlarımın dolgunluğuna sahip olmayan tonla kadın biliyorum bu yüzden artık kadınları sağlıklı-sağlıksız dışında ayrıştırmamak en iyisi, bence.
Çok anlamsız oluyor. Hem dolgun hem ince olmak gayet mümkün.
işte bu yüzden ayrıştırılmadan soru soruldu, şişman ya da zayıf denmedi, kısa ya da uzun da denmedi, bu fizik yapısı zaten çalışmayla ve beslenmeyle alakalı bir durum, ikisi de sağlıklı görünümler
"Balık Etli" ve "İnce" olarak ayrıştırıldı, evet.
Çalışmayla ve beslenme yapısıyla alakası yok.
"Balık Et"ten anlaşılanla gerçekte olan arasında çok fark var.
Gerçekten "balık et"li olan biri istediği kadar spor yapsın, istediği kadar sağlıklı beslensin
ince görünemez. İnce görünmesi için sağlığını bozacak kadar zayıflaması gerekir.
Aynı şekilde ince yapılı biri de kendine göre dolgunlaşabilir ama hiçbir zaman aynı kiloda olduğu bir balık etli gibi duramaz. Ayrıca çabayla sonuç alınabilecek şeyler olsalardı da
tek tipleştirmeye yönelik düşünceye hizmet eden bir soru.
Öyle dolgun fiziğim olmuyor zaten o dolgun fizikli karının fiziği de bölgesel yağlandırmayla olmuş ben dolunca her yerden doluyom meme kalça göbek sırt bel kollar yüz her yerim dolgun oluyor 😂😂
😀 e ne güzel dkdkd
Öyle olmuyi işte erkekler istiyorlar ki memesi kalçası büyük olsun bacakları ve beli ince olsun kolları ince olsun var mı lan öyle şey kilo dolunca her yerden doluyoz
Ben spor yapsam rejim yapsam 2. Fotoğraftaki gibi olurum öyle üstteki fotodaki gibi olmam
kalçayı soruyorsan üstke daha iyi, dolu dolu yani eli avucu doldurur cinsten ama genel fizik yapısı anlamaında soruyorsan ince bel fit vucut iyidir her zaman.
Erkekler balik etli seviyor hatta gorseldeki kızdan daha kilolu da olunabilir güzel oluyorlar severiz got gobek hostur
Cevap
44Cevap
İyi. ince seven erkekler daha az. Şansım yükseliyor. ince kızlar benimdir*. *
Sağlıklı olsun insan kendini iyi hissetsin yeter, kaç kilo olması önemli değil
Çok zayıfa gerek yok aşırı kilo da olmasa iyi olur yani ortası diyelim :)
Kırmızıyı seviyoruz bakıyorum bu fitlikde misin peki :)
Orada dolgun olan doğal fizik değil ki çoğu o kilolardaki kadınların beli öyle olmuyor doğal vücutta. G*t göbek ayrı gidiyor yani 😄😄😄
😀 diyosun
Maalesef öyle 😄 beldeki yağları alıp kalçaya enjekte ediyorlar. O tür fiziklerin hemen hemen hepsi bu şekil.. ya da bel daha ince görünsün die en alt kaburga kemiklerinden 1-2 tanesini aldırıyorlar ama bu yöntem diğeri kadar popüler değil 🤤 dediğim gibi doğal dolgunların çoğu orantısız kilo ile öyle kalemle çizilmiş gibi görünmüyor 😄 ondan dolayı da hiç anlamamışımdır dolgun diyen erkekler bıngıl bıngıl karıların neyini seviyor 😄😄😄
alla alla 😀 bak sen, benim fiziğimin doğal hali böyle, neden olamıyor ki
Sen öyle olduğunu söylüyorsun 😄 görmek lazım.. çok kilolu gördüm de ondan 😉 göğüs ve kalça dolgunsa hem bel hem bacak çok çok nadir ince kalması 😉
anladım eklersen atabilirim 😀
ikisi de farketmez ama dolgun balık etli diye şişman olmasın
Aşırı önce, dümdüz sevmiyorum. Dolgun olsun ama sarkık, bıngıl bıngıl olmasın.
İnce birde yuvarlak küçük göğüslü ise tadından yenmez
ikisinede karar veremedim cok etkileyici dolgun bir tik onde
Ne dolgun balık etli ne de ince , çok yaşa Juliano
Ele avuca gelicek. Ok kadar!
ikisin ortası ya ama üstteki daha iyi duruyor
ince olacak her pozisyona rahat girebilecek
Bence ince olanı güzel.
ikisininde yeri ayrıdır bence
Kendine yakışan neyse o 😇
Fizik olsun da Metafizik bile olur
ince
bana göre kesinlikle inçe