Kızlar siz de yağ yakmak ve kollarınızdaki yağlardan kurtulmak ve forma girmek için uygulayabilirsiniz.
Şimdi bildiğimiz normal şınavı yaptığınızda ağırlıklı olarak triceps (arka kol), göğüs kaslarınız, omuz ve sırt kaslarınız çalışır. Bacak kasları, karın kasları ve biceps (pazular) da belli bir miktar çalışıyor ama çok az miktarda. Bununla ilgili yabancı sitelerde bir kaç tane yazı okumuştum bildiklerimi paylaşacağım.
Şimdi normal şınavı farklı kombinasyonlarca şekillerle yaparsanız farklı kas gruplarınızı da çalıştırabilirsiniz.

Yanınıza yüksekliğiniz arttırmak için bu şekilde bir ağırlık veya cisim koyarsanız kendinizi daha yükseğe kaldırıp indireceğiniz için bu durumda hem triceps hem de bicepsleriniz daha aktif çalışır. Yumruk şınavı bu yüzden biraz daha zordur. Bu şınav da benzer bir formatta çalışır.
Herkese iyi sporlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okumadım.
Yağlı yağlı oturmak daha cazip geliyor.
Reis 5 ten fazla cekemiyorum nasıl arttırabılırım
5 set halinde şınav çek. İlk sette yapabildiğin kadar maksimum çek, 2. sette de, 5 e kadar böyle yap. Her set arasında 60 saniye kadar dinlen. Mesela 5-5-4-3-4 şınav şeklinde çalış. Pazartasi, Çarşamba ve cuma günleri çalış, diğer günlerde dinlen. GÜn geçtikçe bu sayıları 1 e 2 şer arttırarak git. bu şekilde çalışırsan şınav sayıların artar.