Sevgilinizin karşı cins spor hocası her gün Farklı bir bahane ile mesaj atsa ne yapardınız? Diyelim ki bir bahane ile sürekli yazıyor ve sevgiliniz de rahatsız oluyor bu durumdan. Ne yapardınız?Nasıl bir tepki verirdiniz?
Sevgilinizin karşı cins spor hocası, her gün farklı bir bahane ile mesaj atsa ne yapardınız?
Onu alır önce Serbest Bench Press le ezer sonra da Leg Press makinesine koyar bacak çalışır , Kelebek makinesine yerleştirir Gögüs çalışırken iki demir arasında kafasını ezer Shoulder Back Press le havaya kaldırır çöp tenekesine atarım... 🤣🤣🤣
Sevgilimi bir daha o hocayla görüştürmem. Hocaya da çatla patla yapar gibi görebileceği yerlere fotoğrafımızı attırırım. Sonra da numarasını engelletirim.
Beni bilirsiniz kaba olmam ama o getiri s*kinden tavana asarim. Adana damarimi kabartmasın. Benim kadınımi kimse rahatsız edemez. Barfiks barını söker ona direk dansı yaptırırım.
Sevgilim evcil hayvan olmadığı ve zeka geriliği gibi bir problemi yaşamadığı için hiçbir müdahelede bulunmam. O gereğini yapar. Bazı hemcinslerimin sevgilisi böyle galiba yorumlar pert
Cevap belli usta gucum yetiyosa direk gider saldirrim baktim gucum yetmiyo bicaklarim nolcak. Pismanim derim zaten sabikamda yok en fazla tazminat oderim:)
Eski sevgilim biz ayrıyken bile yanına gelen yabancı kadınlara yüz vermeyen biri. Böyle birine her türlü güvenirim, sıkıntı yapmam. Böyle değilse, birkaç ay tahammül ederim sonra istediği ortama salarım onu zaten. *Gecen bol olsun.*
En İyi Cevaplar