Kızların büyük bir genelinin kaslı erkekleri çekici bulduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Peki sizce sadece kaslı bir vücut kızları etkilemek için yeterli mi? Kaslı herkes çekici midir?
Sizce kaslı bir vücut kızları etkilemek için tek başına yeterli mi?
Bir kadinin kasindan etkilenecegini dusunen erkek sadece guzellige bakan erkektir... ama gel gelelim her kadin boylemidir... iddaa ediyorum hic bir kadin uzun vaadede aptal salak yalanci bir adamin kasindan etkilenmez... komplex varliklariz her ihtimali dusunup oyle severiz
Şunu iyi bilin kızlar. O kaslı diye eridiğiniz oğlanların vücutları 6 ayda bile yapılabiliyor. Siz düşüncelerini sevin, insanlığını sevin, iyi kalplerini sevin, onları 6 ayda n. ah yaparsınız.
tanışana kadar etkileyebiliyor ama bence çoğu kadın tanıştıktan sonra soğuyor kaslı erkeklerden çünkü aşırı derecede egoist çoğu ve kendilerini başka alanlarda geliştirmemiş olan çoğunlukta. 8 yıldır spor salonlarındayım ve kas büyütmekten başka muhabbet dönmüyor içeride
Burda böyle hayır yazacaksınız gerçekten dediğiniz gibi beyni dolu olanı sevgiliniz yapacaksınız ama diğer yandan da kası dolu olanla sevişeceksiniz buna bahaneniz de "ilişkiyle seksi ayrı tutmak" olacak o zaman ne anlamı kaldı aşkın sevginin
Hayır Ben şunu anladım ne kas nede dış görünüş ilk başta bir adam olsun karakteri güzel olsun sonra dış görünüş ve herkezi allah yarattı allahın yarattığını beğenmemek dalga geçmek te bize düşmez Fazla uzattım neyse kasın önemi yok göbekli olsun nolcak göbeğinde yatarım
Valla ben hic kaslı bir erkegi gordugumde oo suna bak ya da cok iyiymis demedim kendilerini sisiriyorlar sırf dikkat cekmek icin normal vücüt hatlari ideal yani
Bayanlar ne istediklerini bilmiyorlar. Kaslı ve yakışıklı erkek isterler, aldatılınca da o erkekten kötüsü olmaz. Her şeyin bir karşılığı vardır. İnsan kaldırabileceği taşın altına elini koymalı.
Kaslada tavlarsın ama asıl önemli olan popüler olmak sen bakma bunlara git spora instagramda kaslı fotoğraflarını paylaşıp biraz takipçi yap gör bak nasıl yürüyorlar
En İyi Cevaplar