Başlık sorum karşı cinse...
Nedir ofsayt? Bu sorum hemcinslerime😊
Nedir ofsayt? Bu sorum hemcinslerime😊
Ofsayt ile akıllığın bir ilgisi yok ki öyle olsaydı dahiler futbol yorumcusu olurdu
Ofsaytı bilene uzaylı muamelesi yapan sizin hem cinsler de😊
O sadece şaşkınlık sen de biliyorsun ki bayanların belli bir kısmı bırak ofsayttı bilmeyi futbolu saçma buluyor
daha pasif ofsayt var :) her şey yeni başlıyor ofsaytı bilen kadınlar için :D
Pasif ofsayt, endirekt serbest vuruş... Başka?😊
Kontra atak verkaç tekpas hahaha
En az sizin kadar biliyoruz😉
nasıl biliyorsun :)
Iyi biliriz
nereden yani futbolcu musun :)
Yooo küçüklüğümden beri fanatik Fenerbahçe taraftarıyım.
ben de fenerliyim :) ama bu bilmeni sağlamaz :D
Bilmediğimi sanan senin gibiler yüzünden çok iddia kazanıyorum. Iyi ki varsınız😊😊😊
futbol kuralları zor değil zaten. en zoru sanırım ofsayt o da pasif ofsayttan dolayı çünkü hakemlerin bile yorumuna kalıyor bazen
Bence alakası yoktur.
Cevap
18Cevap
Akılla ilişkilendirenin aklından şüphe ederim :) ilgi alanı ile alakalı bir şey. Biz eye liner'i bilmek zorunda olmadığımız gibi :)
Ofsaytı bilmek insanı akıllı yapsaydı bilen erkeklerin hepsi dahi olmalıydı ama kimlere oy verdikleri ortada :D
Kardeşim ofsaytı bilmeyen kim varsa senin bencene göz atsın derim ben ordan çözdüm senin gibi bir bayanın kornerden gol attığını canım kardeşim 😀
Alakası yok ancak bilse daha çekici olur benim için. ☺
Hem de çok akıllıdır cin akıllıdır severim öylelerini...
Ofsaytın teorik açıklamasını yapabilen insan bile zor genelde bakıp anlarsın😂
Ofsaytı bılen kadın akıllı ne yapmak istedığını bılen ve karşılığını alan bırıdır
Bilsin ya da bilmesin umrunda degil mutevazi bayanlar akillidir sevecen kadin Candır anlayisli kadin sevdadir boyle kadinlara omur adamak gerek
Ofsayti bilen kadından korkmak lazım emin ol
Rehbere kaydedilen Ali'nin aslında Ayşe olduğunu bildiği için değil mi😊
Tam tersi Ayşe Atakan çıktığı içindir
Aynen o kadın her şeyi bilir çünkü 100 kadından 1 tanesi bilir ofsayti yani 100 üzerin den 1 tanesi biliyosa sen düşün tehlikeyi
😊😊😊
Işte yani böyle
bence ofsaytı bilen hatun seksidir :)
Valla ablam ben hala bilmiyorum ofsaytı 😃😄😆😅
Ben de ne olduğunu bilmiyorum
İticidir ne işi var ofsaytla onun
Gereksiz bir bilgi edindiklerini düşünüyorum..
Bileni değil.
Anlatanı görürsem bı çeyrek var.
Tanımadıklarımdan çeyrek almam!😉
Atak yapan takımın kaleye en yakın oyuncusuna orta yapıldığında top ayaktan çıktığı an gole giden o futbolcu ile kaleci arasında defans oyuncusu yoksa ofsayttır desem yeterli olur sanırım😉
Kendim yazdım. Düzgün cümle kurulmasına alışkın değilsin belli. Kurduğun cümleleri baz alarak söylüyorum bunu.
Telefon yazmıyor düzeltiyor sanırım!
Hayır kullanmadım.
akilli gibidir zor degil yani bilmek
Çizgi dışı
akıllı tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar