Hiç hoşlanmıyorum ön taraf çok belli oluyor ne yapabilirim orasının belli olmaması için. Özellikle taytta oluyor bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli olan bölgeyi kapatacak uzunlukta tunik giy. hatta arka taraftan da rahatsız oluyosan biraz daha uzun bir tunik giy ama arka mecbur belli olur yani onu kapatamazsın. çok uzun tunik de etek gibi olur. etek-tayt modası da çoktan tarihe karıştı :/ o yüzden normal bir tunik giy, ön tarafının bir daha belli olması söz konusu değil bu şekilde.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben de aynı problemden şikayetçiyim eşortman giyince çok belli oluyor önüm.. (bugün de reklamımızı yaptık :)
neyse şaka bir yana en mantıklısı ped tarzı bir şey gibi ya da üstüne bol uzun bir şey giriy kamufle edicen oranı30 Yorumla
+1 yıluzun tunik giy daha guzel duruyor ozman bende sevıyorum tayt gıymeyı ama uzun gıyınce bellı olmuyor :)
11 Yorumla
üzerine uzun bişey giy
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
34Cevap
+1 yıl
Soran+1 yılne işe yarıycak
- +1 yıl
ön taraf daha sıkı ve biçimli durur .rahat olur senin için
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
önemli değil : )
+1 yılcok dengesız ahlaksız youm yapan arkadaslarda var tamam kadınların bazı gıydıklerı seyler erkeklerı bastan cıkartıyor ama bunları kombınlemek sıze kalmıs denıldıgı gıbı uzun tshrt ya da tunık ıle görunen bölgeler kapanırsa hıc bır sakınca yoktur ama tasıya bılende cok guzel duruyor tayt özellıkle lame cınsı taytlar derı ya da derı görunumluler
10 YorumlaÜzerine uzun bir şeyler giyerek hem ön taraf belli olmaz hemde arka tarafın belli olmaz rahatsız edici uzun bakışlardanda kurtulmuş olursun bu şekilde;
110 Yorumla
Soran+1 yılyüksek belli tayt ile kısa kazaklar giymeyi daha çok seviyorum ama yapıcak bişey yok
Soran+1 yılevet farkındayım
Soran+1 yılvermiyorum artık
Soran+1 yılçok haklısın, insan yerine koyup tartıştım hata bende
Soran+1 yılöyle yapıyorum artık
+1 yılrahatsız oldugun bıseyi giyinme sende evde giyin çıkma dışarı öyle
13 Yorumla
Soran+1 yıldüzeltmek istiyorum o görüntüyü giymemek değil
- +1 yıl
ped koy dümdüz olur bunuda sölettin bana ya helal sana
Soran+1 yılvay mantıklı çok teşekkürler
Moda & Stil konusunda 611 cevap paylaştı. Uzun T-sirt hiy en çok o şekilde hoş görünüyor zaten:-)
10 Yorumlaön kısmı örtecek şekilde giyinceksin başka ne olabilir :)
11 Yorumla- +1 yıl
Şekil: profil resmin :))
+1 yılTaytı çok yukarı çekip gerdirme çok az aşağıda dursun ama aşırı değil fazlası çirkin durur arka tarafıda büyük çantalarla kapatır kızlar genelde .
21 Yorumla
+1 yılsenin şeftali fazla kabarık bence bu kadar sorun ettğine göre yağ aldırman gerek cerrah halleder
01 Yorumla
Soran+1 yılkabarıklıktan değil orda dudaklar oldugu için illaki oluyo yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa ne kadar saçma yorumlar var yok neymiş sende tayt giyme ! Belki kız ilerde kocasının yanında da çekinir o goruntuden ya da normal kot giyerken de boyledir bu demek oluyor ki genital bolge de kabarıklık var bunun da tedavisi var internetten Dr Yeşim Erkoç yaz sitesine gir ve ona mail at sana geri dönüş yapacaktır mutlaka .
00 YorumlaHakkını vereceksın.. dsads geyik sembolü konulabilir dsad
00 Yorumla
+1 yılOhoo taytı tayt yapan şeyi es geçmek olmaz. Lütfen! (camel toe severler cemiyeti).
00 Yorumla
+1 yılTunik giy diyor kızlar, aktif olarak kullanır mısın tayt?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Yaz kış fark eder mi hangisinde daha cok kullanırsın?
Soran+1 yılfarketmez
- +1 yıl
Ön bölgen ciddi sekilde beliriyor mu ki? Nasıl taytlar giyersin örnek var mı link
Soran+1 yılne bu ilgi?
- +1 yıl
Sana karsi değil, soruna karsi ilgiliyim
Soran+1 yılbirşeyle kapatmazsan belli oluyor, normal tayt giyiyorum taytın farklısı olmaz
- +1 yıl
Ben hiç göremiyorum nedense, siz abartıyosunuz bence gözükmüor
+1 yılya belli edeceksin ya da giymeyeceksin ben giymemen taraftarıyım sonucta herkezde güzel vücut yok
06 Yorumla
Soran+1 yılvücudum iyi
- +1 yıl
inanmıyorum
Soran+1 yılumrumda değil :D
- +1 yıl
ben neyin peşindeyim sence ?
Soran+1 yılvücudunun resmini at inanıyım kafasındasın
- +1 yıl
hayır bilemrn ben mutluluk aşk birliktelik peşindeydim
+1 yıleğer iç bacak kısmın kalınsa ondan da kaynaklanıyo ola bilir iç bacak eriten egzersizler yardımıyla erite bilir ve artık belli olmamasını sağlaya bilirsin..
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli oluyorsa ve bundan rahatsızlık duyuyorsan giymeyeceksin maalesef mantıklı bir çözümü yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten tuniksiz giyersen hoş durmaz, tunik giyerek engelleyebilirsin
10 Yorumla
+1 yıluzun birşey giy üzerine ? :)
20 Yorumlaön bölgeyi kapatma cok güzel oluyor dicem ama yok iğrenc duruyor uzun kıyafetler giy
10 Yorumla
+1 yılYanı yanıt yazan beyler de olmuş ayıp olacak belki ama iç çamaşırının dış tarafina günlük ped takip giymeyi dene..
00 Yorumla
+1 yıldışarı da tayt giymeyeceksin bu kadar basityahu ne meraklıymışsınız dışarı da tayt giymeye
14 Yorumla
Soran+1 yılevet çok meraklıyız
- +1 yıl
meraklıysan o zaman ön tarafım belli oluyor ne yapayım diye düşünme
Soran+1 yılöğüt vermen gerektiğini söylemediğimi sanıyorum
- +1 yıl
aaa olsunnn kızzz ben insanlık görevimi yaptım boşver :D
bole cukur olmasın ıstıyosun sen.bırak kalsın yaaa:)engelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım engelleme olmaz vajınadan kaynaklanıyuo belli olamsıı :)
00 Yorumlatayt giyceksen önü uzun tişört tarzında bişi giy.
10 Yorumla
+1 yıluzun bişe giycen üstüne
11 Yorumla
Soran+1 yılyüksek belli taytla üstüne kısa bişey giyince güzel oluyo ama ya :(
- Moda & Stil konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılSen tayt giymekten rahatsiz olmuyorsdunda mal meydanda diyemi rahatsiz oluyorsun
Sunu assla unutma, tayt giyen birisi cirilciplak birtisinden daha tahrik edicidir02 Yorumla
Soran+1 yılniye utanıyım ? sevdiğim şeyi giyerim sizin gibi yobazların düşüncesini düşünmem siz kafanızda kurar durursunuz ancak
- +1 yıl
yaa bunu yeni okuyorum ama sananeeeee sen ya da o ya da buu tahrik olacaksınız diye sevdiğimiz seylerden vazmıgeçelim kusura bakma da oo boş beyninle burada yorum yapma senn dünya sadece siz erkek topluluğu için dönmüyor kapansann kapalı ama allah bilir neler yapıyor açılsan tahrik etti bacım oluyo sizzz erkeklerin gözündeee hiççç bir değer görmüyoruz ama bir kadınaa tapacak hale geldiğinizi de cabuk unutuyorsunuzz boş düşüncelerini bidaha kendine saklaaaa sen istediğin gibi gezebilirsennn kadınlarda gezer bu çok nettir eşit olmayı öğreninn artık
en iyisi tayt giymemek kanka :) seninki kabarıkmış demekki
00 Yorumla
+1 yılped kullan içine sorun kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılTunik giymiyor musun canım?
01 Yorumla
Soran+1 yılGiymiyordum
Kızların dedi gibi tunik giy :D
10 Yorumla
+1 yılimkansız birşey istiyorsun..
06 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
- +1 yıl
sırf ıs olsun dıye sormadın mı bu soruyu
- +1 yıl
vüdunu saran hatlarını belli eden bir kıyafet o yani daracık giriyorsun içine haliyle hatlarında belli olur. Ön tarafın belli oluyor kalçalarında ortaya çıkıyor ama. Oraya da bir çare üretmen lazım..
Soran+1 yılkalçam büyük değil dikkat çekmiyo
- +1 yıl
sonuçta belli ediyor ama ortalıkta. Ön taraf kadar olmasa da ediyor. İlla en aza indireyim dersen yaa altına etek gibi bişey giyeceksin ya da taytın simsiyah olarak giyeceksin. Koyu renk diğerlerine göre biraz daha düşürür görseli.. Ama illa belli olur.
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler
+1 yıltayt giyme ya da az yeseydn ordan kabak çiçeği gibi açılmasaydı orası
020 Yorumla
Soran+1 yıl52 kiloyum canım
- +1 yıl
olsun mk sen yinede giyme yeme konusu yemek değildi nese fazla yememişin demekki :D:Daslkdajlkds
Soran+1 yılsen baya iyi biliyosun bunları senin annene kız kardeşine falan yapıyorlar herhalde iyi bildiğine göre yakın çevren
- +1 yıl
yok bizde tayt giyen olmaz ama senn gibi ırıspıların malıma çok vurdum ordan biliyorum mal sorduğun soru herşeyi belli ediyo bide laf vurmaya çalışıyo ezik
Soran+1 yılsizde tayt giyen fa.işeler yokmuş öyle diyosun ama onunla bununla yatıp kalktıgına göre sizin ailedeki en büyük fa.işe sensin
- +1 yıl
yaa allam sen neden yediremiyosun anlamıyorum bir kere herkese çakarak fa işe nasıl oldm mk mala vuruyorum daha ne yapaym önüme gelenle neden yatmıyaym zevkli bir iş bence nese kafa yapımız farklı anlaşma olanağımız yok
Soran+1 yılkızlar yapıncada fa.işe olmuyo kızlar yapıncada zevkli bir iş o canım seni yobaz kafalı cahil
- +1 yıl
ben kızlar yapınca fa işe oluyo demedm ki bunu sen çıkardın akıllım :D:D o zaman sende her önüne gelene ver bakalm ne oluyosun
Soran+1 yılsenin olduğundan olurum ama allaha şükür ben o seviyeye düşmedim senin gibi
- +1 yıl
benm olduğumdan olabilmen için önce bendeknden olması gerek S:AD:SD:AD:A mal erkek bu işten hiç bir zaman zarar görmez ki
Soran+1 yılkadında zarar görmez ama sen y
Soran+1 yılcahil oldugun için bu işleri tek zar parçasına bağlarsın defol git senin gbi cahille münaşaka etmek bile istemiyorum sıktın cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur
- +1 yıl
b.k görmez herks sklmş kızı almaz aahadhgsdgds yaa nese sen haklısın haklısın tamam
Soran+1 yılo senin gibileri için geçerli
- +1 yıl
ciddi anlamda çok malsın ben kz skyom diye adm çıkmaz ama senn adın çıkar bütün mah. üstünden geçmek için can atar ahasdajhdsjk bu mu zarar görmemek tam ırıspısın ya
Soran+1 yılof sen tam cahil kafası yaşıyosun gerçekten ya bunu anladım ciddi anlamda tamam arkadaşım sen böyle düşünmeye devam et ve cevapta atma
- +1 yıl
ÖNCE Bİ KIZLA DÜZGÜN KONUSMAYI ÖGREN. KIZI KİMİN ALTINDA GÖRDÜN DE BÖYLE ORSP. U DİYE YARGILAYABİLİYORSUN? CİNSİYETİN ERKEK AMA ADAM OLMAYI ÖGRENEMEMİŞSİN. SENİNDE BACIN VAR BACIN OLMASA BİLE ANNEN VAR. ANNENE VEYA BACINA AYNI SÖZÜ SEN SÖYLEMİŞ OL BAKİİYM NE HALDESİN? KADIN ERKEK EŞİTTİR BUNU ANLAYIN ARTIK O KÜCÜK OLAN BEYNİNİZİN İCİNE SOKUN. BU KIZA BÖYLE DEMEYE HİÇ BİR ZAMAN HAKKIN YOK OLAMAZDA. BİZ TAYT ETEK VEYA DAR PANTOLON GİYEMEYECEKMİYİZ. SEN SKEBİLİYORSAN HERKESLE YATAGA GİREBİLİYORSAN EGER BEN DAHA BİRŞEY DİYEMİYORUM. TABİ BİZ HERKESİN ALTINDA OLSAYDIK YATAGINDA OLSADIK ORSP. U OLUYORDUK DEMİ? AMA SİZ ERKEKSİNİZ TABİ HİÇ BİR ŞEYDE DENİLMİYOR SİZE. AMA SANA TEK BİR SÖZÜM VAR SEN ORS. PU DEGİLSİNDİR AMA TAM BİR GEVŞEKSİNDİR ÖNCE Bİ DELİKANLI OLMAYI ÖGREN TMMI ANNEN BABAN SANA BUNLARI ÖGRETSİN. ÖYLE YAZ BURAYA ADAM AKILLI. BURDA BOŞ YAPMA KRDEŞİM LÜTFEN.
- +1 yıl
Yemekle ne alaka mal senin gibi beyinsizler ne zaman bitecek
- +1 yıl
@ismimibosverrr bu adam varya hayatinda seks yapmamıştır abaza nin teki. Onun için millete salyalarini akitiyor!
+1 yıltayt giymemek aklına gelmedimi? sonra bu %50 nerden çıktı diye ağlıyosunuz
114 Yorumla
Soran+1 yılniye giymiyim arkadaşım seviyorum giymeyi
- +1 yıl
sen tayt giyersen önden arkadan erkeklerin bakmasınada karşı çıkmayacan yani genel olarak kızlar karşı çıkmayacak.
Soran+1 yılonlar bakıcak diye istediğimiz şeyi giyme zevkinden niye mahrum kalalım ? siz bakmayın o sizin terbiyesizliğiniz
- +1 yıl
amacınız ne yani tayt daracık bişey onu giymekte ki amaç ne olabilir onu açıkla sen bana
Soran+1 yılya estetik olarak güzel görünüyo güze görününcede kendi kendimize tatmin oluyoruz herşeyi kendi kafanıza göre yorumlamayın aa bak dar giymiş poposuna bakılmasını istiyo falan diye yobaz kafanızla
- +1 yıl
Hep öyle olur zaten kendi kendinizi tatmin edin siz
Soran+1 yılhe canım yobaz kafanla başarılar sana
- +1 yıl
yobaz olduğum için değil tatlı oldukları için bakıyorum ben :D
- +1 yıl
o %50yi gelir senin bir taraflarına sokarım çocuk. beyninı yıkamışlar senin küçücük yaşında. yazık vallahi. istediğimizi giyeriz sanane?
- +1 yıl
çocuk haklı tüm yorumları okudum yüzde 50 lafı hariç yobazlık falan yok elemanda.soran bayan diyor ki;güzel görünüyor ,güzel görününcede kendi kendimize tatmin oluyoruz..elemanda;güzel göründüğü için bakıyorum diyor.burda bir sıkıntı yok hanımlar beyler.kimse poponuza bakılması için giydiniz demiyor.çok rahatsız oluyorsan giymeyin demiş ki bahsettiği rahatsızlık bakışlar değil ön tarafınızın belli olması yani o görüntü.
Soran+1 yılsen çok yanlıs anlamıssın erkeksihayvan
- +1 yıl
Gerçekleri duymak zorunuza gittiyse söyleyin hanımlar.
Soran+1 yılya sen bir sus yobaz bebe :D
- +1 yıl
neyse cahilliğine sayıyorum :D
bıraz uzun gıy tunik tarzı
10 YorumlaGözüksün ne olacak ki çok hoş görünüyor bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben sevmiyorum
+1 yılbu konuya. hic. girmeseydin keske yaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
bu konuda en cok magdur olan benimdir heralde
Soran+1 yıltayt mı giyiyorsun
- +1 yıl
ciplak bir kadini gormekten daha cok tahrik ediyor toplum icinde rezil oluyorum
Onun icin satılan pedler var internetten arştır
01 Yorumla
Soran+1 yıladı nedir
+1 yıletek giy daha seksy olursun ;D
06 Yorumla
Soran+1 yılbu sogukta mı
- +1 yıl
taytın üstüne olma mı?
Soran+1 yılo ne ya apaçi kızlar gibi :D
- +1 yıl
niye yakışıyo bence
Soran+1 yılhiç beğenmiyorum
- +1 yıl
sen bilirsin ;D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanında bulundur beni elimle kapatayım :D
00 Yorumlatunik giyersin :D
10 Yorumla
+1 yıluzun tişört giy
10 Yorumla
+1 yıluzun kazaklardan giy :)
00 YorumlaÜstüne tunik giy
00 Yorumlapeçete sıkıştır oraya ! :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
+1 yıltayt gıyme
02 Yorumla
Soran+1 yılgiyicem seviyorum
Soran+1 yılhayır gerçek cevap aradıgım için sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yıltunik giymelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgazete kagıdı koy
00 Yorumlakestir
dudaklarını00 Yorumla
+1 yılOoof
00 Yorumla
+1 yılTayt giyme.
21 Yorumla
Soran+1 yıltayt giymiycek olsam bu soruyu sormazdım arkadaşım azcık mantık
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyme sen de.
24 Yorumla
Soran+1 yılgiymiycek olsam bu soruyu sormam arkadaşım di mi?
Cevap sahibi+1 yılOzman sonuçlarına katlan saf ya..
Soran+1 yılhepiniz erkeklerin kölesi olmussunuz yazık
Cevap sahibi+1 yılErkeklern ne kölesi olcam ya sen sırf erkler baksın dye giyiyorm deme de
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Tayt giyince ön bölgenin belli olmasını engellemek için ne yapılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler