Bu spora gecmısını adamıs bır ınsan olarak sunu soyleyebılırm... Kedı uzanamayacagı ete mundar der” asagıdakı yorumlarda bahsetmısler ; yok dogal degıl yok sısırmısler... onlara cevabım su ; dogal degıl ancak ondakı emek dısıplın ve fedakarlık en az dogal yapmaya calısanlar kadar var ve cok daha fazla seylerını feda edıorlar... dolayısıyla bedava yerıne aksıne daha ozverı ve emek isteyen bır durm. Bu ısten ekmek yemeyenler boyle yapamazlar tabıkı Allah vergısı ve maddı sermaye de olmak zorunda...
Ayy bilemedim şimdi 😀 Ben ucunu verdim ipi sen yakala asdasd böyle sorunca hiç bişey aklıma gelmedi ki ben genelde dümdüz sorarım sen biraz daha komik soruyorsun 😅
Aşırı kaslı yı sevmiyorum genellikle gittiğim fitness salonunda ki erkek arkadaşlarım 2 yıl yapan ve aşırı kaslı olmasa da kaslı olan cocuklar öylelerinin fiziği daha güzel aşırı kaslı güzel durmuyor birde aşırı kaslı biri selam verse böyle demezsin diyen arkadaşlar olacaktır. Konuşuyoruz ve muhabbetimiz oluyor hayranlık duymuyorum ama emeğini takdir de ediyorum
"aşırı derecede" kaslı erkekler genel olarak düzenli yaşayan, sağlıklı beslenen, keskin kırmızı çizgileri olan ve özgüveni tavan olan erkeklerdir. Kendi etrafımda ki profesyonelleri baz alarak konuşuyorum; Sporu hayatlarının merkezine koyarlar ve boş muhabbetlerle ilgilenmezler. Boş arkadaş sahibi değillerdir. Tamamen adanmış bir ruha sahiptirler ve böyle insanları anlayabilmek/anlaşabilmek çok zordur ve birde bu insanların çok dedikodusu yapılır 😄 tebrik etmek ve yoldan çekilmek lazım 👏🏼😊
Arkadaşlar her durum da olduğu gibi burda da aşırısı her zaman zararlıdır. Bakın Hollywood filmlerindeki başrol oyuncularına , hiçbirinde aşırı bir kas görmeyiz. Hepsi gayet fit oyunculardır ancak abartmazlar vücutlarını. Bu durum da kadınları daha da etkileme şansı bulurlar fit vücutlarıyla
Anlamiyorum yorumlari okudum ve bircok kiz itici demis bu adam onlara selam verse her biri salya akitir buldog gibi yalan mi iciniz ile soyledikleriniz bir olsun kizlar lutfen
hiç farkında degılım bılerek yaptıgım bırsey degıldı ozur dılerım ama bu soruay verdıgın cevaba muhalefet olmadım sen kaslı sevmeme tarzı ıygg hıc sevmıyorum dıyınce bende hafıf gobeklı tıpık turk erkegı ıste turk kadın ıbu dedım olumlu bısey dedım cevabına yanı
En İyi Cevaplar