Bjkli taraftarlar Fırat Aydunus Lehine tezahürat yapmışlardı. Ayrıca Fırat Aydunus Galatasaray oyuncusu Meloya küfür etmiş bir hakemdir
Cevabın nedir?
Hade hade kılıf aramayın şimdiden.. Firatla kac mac kazanmış beşiktaş? Ona buna çamur atacaginiza kendi maçlarınızdaki pişkinlerinizi temizleyin. Daha geçen hafta kaleminiz kırmızı martlık yi atılmadı. Alanyanın penaltisi yendi. Biraz dürüst olun dürüst kac futbolcunuz fetocu çıktı? Sampiyonluklarinizdaki feto saibesahibesi halen devam ediyor. Son söz geçen mac 8 golden kurtuldunuz bu defa acimâyacagiz!
01 Yorumla- +1 yıl
Kollanan Bjknin hakemi konuşması ne kadar saçma. TFF siz fark yemeyin diye Pepenin cezasını skandal bir şekilde indirdiler. Sizin devriniz Tudor gittikten sonra bitti İmparator varken sizin neyinize Şampiyonluk bundan sonra kötü günler sizi bekliyor. Başkanınız Reza Zarrabın kara parasını aklayıp bide loca sattı utanmıyormusunuz böyle bir başkana sahip olduğunuz için? Fetöcü İhsan Kalkavan kim bakayım o nu söyle sen. Kadiköyden kaçtınız ama Arenadan kaçamayacaksınız sizin gibi tüpçünün takımına acımak yok
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Fırat Aydunus bjklidir, bu her türlü kaynaklarda mevcuttur. Olimpiyattaki bjk- GS maçın gsnin penaltısını vermedi. Vodafone devlet parkta ki ilk maçtada GSnin penaltısını vermedi 0-0ken. Bjk ile hakemlerin arasında tatlı bir ilişki var.
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen. 😃 yağmurdan kaçarken meteora yakalandılar😂
- +1 yıl
Aşağıdaki Eleman hakemden nefret edecek kadar işsiz değil ama bjk taraftarının hakemden nefret ettiğini bilecek kadar işli 😂😂😂😂😂 nerde mal var bu soruda seni bulmuş 😂😂
- +1 yıl
Bu kuşlar hep böyle. 😃
Bu kuşların tüğünü yolduk yıllarca yolmaya devam edeceğiz.. :)))))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bjk taraftarının fıratı sevdiği falan yok bu fıratın Beşiktaş'ı doğradığı kaç maç var boşa algı kasmayın. Ayrıca hangi hakemin hangi takımı tuttuğunun hiç önemi yok çünkü MHK başkanı fanatik gsli.
Hadi hayırlı tıraşlar13 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Evet doğru. Ama demirören Bjk'nın başına gelmiş en büyük beladır. Böyle adamlar takım falan tutmaz kendi isminin reklamına bakar parasına bakar.
Ayrıca Bjk'den alacağı olan adam neden Bjk'yı kayırsın?
Sen sana borcu olan birine özellikle iyi mi davranırsın yoksa baskı mı yaparsın?
Borcumu öde yoksa şampiyonluğuna engel olurum demesi daha mantıklı değil mi şu durumda?
- +1 yıl
Besiktas taraftari Firat'tan nefret eder
Hakemden nefret edecek kadar issiz olsaydim ben de ederdim26 Yorumla- +1 yıl
O haber sen dogdugunda cikmisti, 2000lerin basinda
- +1 yıl
Senin neyi bildigin onemli degil haber eski
- +1 yıl
Firat'i Besiktasli gosterip Besiktas taraftarina sempatik itelemeye calisiyorlardi bir ara. Sen hic Inonu'de mac izledin mi? Her hakeme tezahurat yapilir, rakip takim alkislanir, cevik kuvvetle siyah beyaz yapilirdi. Bu haberi de lisede okumustum.
- +1 yıl
Ulan şimdide bumu çıktı bu kadar mı korkuyirsunuz bizden
13 Yorumla- +1 yıl
Şampiyonlar Ligi'nde mağlup olmadan çıkan takım Vardara elenen takımdan çok korkuyor ya neme lazım onların serefsizlikleri üstümüze falan siner o yüzden kaçtık
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sürekli maç paylaşmaktan bikmadinmi amkķkkkk yeter lan cektir git bu siteden
21 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
kurtuluşunuz bu olamacay daha iyi bir bahene üretin. vodofone yaşadığınızı kendi evinizde yaşayacaksınız bu sefer tek fark o goller kaçmayacak
01 Yorumla - +1 yıl
Bjk yalakası
30 Yorumla Seviyorum çünkü adam dedigim dedik biri
00 YorumlaRenkdas
00 Yorumla- +1 yıl
Sevebilirler
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi