Akıl yaşta değil bastadir git sen su geri zekâni beynini geliştir biraz tayt giymek günahmış hahaha :D siyah çarşafa burun o halde sanane kızın ne giyip giymeyeceginden sana mi sorcam günah mi değil mi yakışıyor ki giyiyor önce o küçük beynini geliştir sen daha ergen gibi yaşı küçük diyor :D günahmış hahaha sabah sabah güldüm
Lafına baktım laf değil adamlığına baktım adam değil boş boş konuşuyorsun beyni olan böyle laf etmezdi ama sorun sende belli kim kime kötü yorum yapıyor sa onda tahta eksiktir ama insanları tanıyorum yeterince sorun yok karakterine bakılırsa hiç kafaya takılmayck insansın sana ancak tekme atarım logarin derinliklerine düşersin sen oraya layıksın 😊
Akıl bastaysa aklına yakışır konuşta adamlığını görelim burda laf atıpta kendine üste tutma senin ne olduğun belli olsada ne olacağın belli olmaz lafını karakterini dilini tipini içini dişini bilde konuş kendini kusursuz falan zannediyor sun herhalde belli ki karakterin seviyen 0 ondan her gelene böyle yazıyosun seni bu şekilde hiç bir kimse kabul etmez ancak dislanirsin hak edersinde önce karakter önemlidir insanlık ama sende göremiyorum bu yüzden defol burdan ufaklık
Laflara bak laflara çok uzuldum şuan:D bana ufaklık dediğine göre yaşın almış başını gidiyor herhalde 80lerde kalmışsın da günahtan sevaptan bahsediyosun simd fark ettim:)
Hım biraz saçmaladın galiba aklın olsa zaten yorumu yaparken mantıklı olursun ama işte cahilsin senin gibi cahille münakaşaya girmem şimdi zirlamaya devam et benzetmek gibi olmaz ama öyle tabı edilir havlarsin 2 kemik atarım birazdan susarsin ağlama
Yaşın gereği çok ergensin küçükken biz onu çok derdik kemik muhabbeti :D türbanliysan türbanı çıkarda beynin kafa alsin biraz yanmış senin beyin hadi birdaha millete din iman dersi verme gotunun kilindanda burda bahsetme.
Laflara bak ya ergenmisin kizim sen anten tak ne cocukmusun:D yiyosa açıktan yorum yapsana biraz ilkel ol kendini geliştir rica ediyorum ergen kelimeleri hayatından sil aptalmisin anten tak hahah :D defol git sabah sabah güldürdün beni yaştan bahsediyor ergence konuşuyor havasız:D
Hım bakayım kim küçükmüş bak yanyana tuttum 21 yasindaymisin aaa 21 olamazsin ama kuzum senin yaşın en fazla 11 12 dır o kafaya sahipsin ergensin ama merak etme bu günler de gelip geçer üzülme sen ergenliğini atlatirsin sivilcelerinde geçer belki aklindaki mantıksız düşüncelerin ve seviyende ya çıkar ya da iner ama bu gidişle sen timarhaneyi boylarsin seni şuanda şeytan iyi doldurmuş belli haaa devam et diyor iyice kafana basıyor şeytanla şeytan olmusun arkadaşın olmuş saldırıyorsunuz😂
Aynen bak zekan çalışıyor şeytanla arkadaşım:D sivilce senin beyninde çıkmış düşünce yollarin tikanmis çok yazık sana hadi şimdi git sen kendine kendine din vaazi ver coş allah allah diye :D arinirmisin bilmem.
Bu laf çocukluksa hala demeye devam ederm senin gibi laf edip günah kazanacagima çocuk gibi laf edip yükselmeyi tercih ederim ama güzel laf ondan kıskanıyorsundur sen diyemedin ya çekemiyor sun hala 😂😂
Aman canımsin dinin imanın bana gereği yok sen yap yapacagini otur coss kiskanilacak bir durum değil şu an senin durumun eziklik sadece :D makamin cennet olur bekle :D
Senin cahil insan ancak beyin ve akılla ilgili konusur başka laf turetemez halbuki herkesin aklı beyni çalisiyor ama senin ki şeytanliga ve şerefsizliğe çalışıyor belli sürekli akıl beyin kendine bakma öyle konuş bu lafıyla kendi aklını beyinini küçülüyorsun git gide kendine zarar veriyorsun ah yazık sana beynin zorlanıyor şuanda bu lafları yazarken bile bilmiyorsun ki ne yazasin neyse çok gülüyorum sana doyum olmuyor başka zaman gelirim beni saçma muhabbetlerinle güldürürsun rahatladim gülmekten osurugum geyirigim çıktı rahatladı sağol 😂😂
Ne kaba bir insansin geyirik nedir ya hahahah onun bir gercsk anlamini ogrende gel:D birde türkçe katili ağzını bozuk konusmanin tamamı küfür günahtan bahsediyor :D
Oh osurtuyor beni sözlerin ne güzelde diyorum bak rahatlıyorum bu ayıp utanılacak bişey değil ki herkesin yaptığı bişey bu arada hayvana otunu verdim sana da notunu devam et belki notunu yukseltebilriim😂
Belli ki annen seni yetistirememis yazık millete hayırsız insan olmuşsun senden doğan çocukta senin gibi olur sana öyle der ben diyeceğimi dedim cahilsin bişey demiycem😉
Batıyor sözlerim battıkça batiyor Kuduruyor bir insan zirladikca zirliyor Beyni gelişmemiş bir insan karşımda konuşuyor Ne haddine ki konuşmak ama çocukluğuna cahilliğine veriyorum Konuştukça batıyor karsimdaki Büyüdükçe daha çok cırılip patlıyor Kuduruyor çekemiyor anten takıyor 😂😂
Karşımdaki ey cahil sana son sözüm ola!! Nedir bu şiddet bu celal Eline su dökülecek insan değilsin Hem karaktersiz hem cahilsin Bütün lafların osurtuyor beni Güldükçe geçmişten gelen kotulukleri unutturuyor Güldürüyor sözlerin Sana gülüyorum ne kadar molozluguna O kadar pasif zavallı insansin ki İnsan kelimesi yakışmıyor bile sana Notumu kocaman verdim sana koca bir 0 0 bile fazladır sana
Lan bir uza git isim gücüm yok seninle laf dalasina giremem yanımdaki arkadaşlara yorumlarını gösterdim de tüm labaratuar gülme krizi geçirdi:D gizliden kendini kurtarda öyle yaz ergeeeen
Ey cahil insan karşımdaki Gülersin seni deli zannederler Belki o anda gülmekten bayılırsın hastaneye götürür ler Ey insan aklını topla sana diyorum Bu laflara değil Kendine gül diyorum
Ey insan oğlu dil öyle birşeyler ki ve el İnsana demediğini bırakmaz Hem cahil yapar hem karaktersizlestirir Ey karşımdaki cahil sen başkasına gösteriyor sun Başkasından laf alıp yazıyorsun Senin beynin yok laf türetemiyorsun
O yanındaki seni biran önce seni hastaneye kapatabilir belli olmaz arkanı dönerken seni bayıltir ruh hastasisisinya kendini beynini sokaltmis ve sandalyeye bağlı şekilde bulabilirsin sonra yanına geldigimde yüzüne tekme vurabilriim yüzünde meymenet yok iyice döner yüzün beynin geriler
En İyi Cevaplar