mesleğim gereği gün içerisinde bir çok kişiyle muhattap olmak durumunda kalıyorum. merkezi tekniksel vs. birçok nedenden ötürü bazen gecikmeler yaşanabiliyo operatördeki bekleyen insanlarla. şahsıma, bazen aileme varan son derece argo cümleler kuruluyo.. :) bazen tonla hakaret edip küt diye kapatabiliniyo... susmak zorunda kalıyorum (z) paydos oluyo ist. trafiği malumunuz. ben küfür ediyorum. saçma salak erkek vari değil tabi ki lakin ben küfür ediyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sinirlendiğin ayhh salak mı diye tepki veriyorsun acaba ? Ömrü hayatında karşına çıkan engele insanoğluna tersliğe hiç mi küfür etmedin buyrun cennet sağdan o zaman =D Küfür ediyorum fakat birilerinin beni cici ve itici görmesi umrumda değil. Erkeklerin de biz erkeğiz ederiz diye savunmaya geçmelerini savunanlarda küfürü bilie cinsiyete indirgemişler al burada da eşitsizlik var diye galeyana getirmek isterim ki umarım olu olu neyse kaçtım =D
011 Yorumla- +1 yıl
Ayh salak mı demek gerekiyor illa ? Küfür nesini savunuyosunuz hala gülüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnana küfür ettiklerinde de gülersin artık hahahahahah erol taş gülüşü
- +1 yıl
Sen nasıl bi ortamda yaşıyosun, çevrendekilerin sana saygı durumu ne bilmiyorum ama benim etrafımda öyle insanlar yok anneme küfür edicek falan. Ama bu yazdıklarına bakılırsa her gün annene küfür ediliyo sanıyorum ,)
Cevap sahibi+1 yılNe saçmalıyorsun sen ya ?
Asosyal geri zekalının tekisin o halde bi avuç insanla yaşayan sabit fikirli dar görüşlü malsın o halde ha ? çevremdekilerin küfür edebileceği kanısına nereden varabildin ? valla ben şu an sana tokat atan ebeye kadar girip çıktım. senin gibi süs bebek tipli kaşarlarla beyhude tartışmalara girmemek gerek yeterli cevabı verdiğime inanıyorum.- +1 yıl
İşte bu kadarsın tatlım. N'oldu laf girince küfüremi koştun. Kaşar olduğumu nerden çıkardın . Basit insan . by
Cevap sahibi+1 yılBurada aranmandan çıkardım yavrum :D
yazık gizli niye yaptın kendini afişe et kendini de küfür eden kızlar çok itici yha:S prim yap.
haha basit yazmış ya kendini avut bebeyiiiim :D barbie desenli yatak örtünde vardır senin git üstüne at hönkür ağla :D- +1 yıl
Senin gibi beyni kıt insanları buraya niye alırlar ki anlamıyorum :D Diyecek laf bulamadın aranmaya getirdin işi :D Valla güldüm :D saol bebeğim :D Bu arada sen kesinlikle bi ergensin :D
Cevap sahibi+1 yılSiteye üye olurken velinden imzalı izin mi aldın ne bu protokol konuşmaları ? :D
valla buradan da senin iticiliğe getirmenle lezbiyen olduğun kanısına vardım ama kusura bakma ben erkek milletinden hoşlanıyorum hahahahaha:D:D:D:D şimdi defol- +1 yıl
Ne kadar komik konuşuyosun sen öyle :D Konuları böyle malca yerlere getiricek kadar aptalsın bence :D aptallığın daniskası yani :) DEfolması gereken sensin dikkatini çekiyorum ,)
Cevap sahibi+1 yılahahahha çok hardım sana bebeyiiim :D hem bak tercihlerim normal seyirde senin gibi değil :/
Ergenler gibi kustun üstüme allah islah etsin tez zamanda doğru yola ilerlemen dileklerimle :D- +1 yıl
.k
Bir kızın saçları ipek gibi olmayabilir, vücudu manken gibi olmayabilir, gözleri uğruna şiirler yazılacak kadar güzel olmayabilir vs. vs.
Fakat dilinde küfür varsa yukarıda saydığım tüm özelliklere sahip olsa bile benim gözümde hiç sevimli bir varlık değildir.00 Yorumla
Spor konusunda 950 cevap paylaştı. Küfür eden kızlardan iğreniyorum. Kız dediğin, hanım hanımcık, zarif ve güzel dilli olmalı, kızdığında öfkesini hafif cümlelerle göstermeli. Küfür erkeğe de yakışmıyor ama bir kız hiç mi hiç yakışmıyor.
41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılagzını orta yerine vurasım gelen kız tipler
1: cak cak ciklet ciyneyenler
2: aga hafız abi ajan diye hitap edenler diline dolayanlar (espiri olsun diye söyleyenler haric)
3:futbol bacı izleyen hatunalr
4:tavla manyagı okey delisi olanlar
5: birayı şişeden içenler ( kapılı mekanlarda )
6:dogal olmayan kasım kasım kasılanlar
7: dip boyası gelenler
8: trafiktekendini yarışcı zannedip makas yapmaya calışanlar önüne kırınca refüje cıkanlar
9:sokakta sigara içenler
10:sevgilisnin yanında başkasına yicekmiş gibi bakanlar
11: lan lun la gibi argo konuşanlar
12: emolar
13 : barbie ler
14: yemege giderken sacma sapan giyinip bir türlü ayarı tuturamayanlar
15: ojeleri dökülenler
16:babet giyenler
17: parmak arası giyenler
18:askılı elmisenin içine t-shirt giyenler
19:kafada türban altta dar kot üstü mekke altı paris dolaşanlar
20: iki güzel söz söyleyince kenedeni dünyanın uydusu sananlar
21: vs vs vs vvs vs vs
not : ben tibete mi gideyim ne yapayım :))))22 Yorumla- +1 yıl
masallah kardes sende kız bırakmadın yaa ama bende katılıorum bunların bazılarına özellikle su altı paris üstü mekke olanlara
+1 yılŞu kadar diyim , sınıfta tenefüs saati içinde uyurken yanımda bi kız küfür etti tanımıyordum diye yanımda oturana kalk kalk kalk diye bağırdım hızlıca bahçeye çıktım hatta yanımdaki çocukta küfür eden kıza senin yüzünden çıkıyor haberin olsun diyip gülmüştü..
Yani sadece "iğrençlik ve iticilik" !10 Yorumladikkat çektiklerini ve mantıklı kadınlar olduklarını sanırlar. "ben çok rahatım, kendimi çok iyi bilirim" mantığını güddüklerini düşünüyorum ama dışarıdan bir erkek olarak baktığımda çok gerizekalı, aptal, mal, delibok, salak gözüktüklerini dile getirmek isterim. idiot, şuursuz ve sığır da denilebilinir. yüz tane gönlüm olsa, birini vermem onlara. istedikleri kadar da güzel olsunlar.
00 Yorumlaküfür etmem küfürlü konuşmam. Icraat yaparım yaptım da demem. Havlayan köpekler gibi görüyorum ısıracak yürek yok hav hav da hav hav de get ya. Zaten biyolojik olarak ta mümkün olmayan şeyleri söylüyorlar. Cirkeftir gördüğüm yerde koşarak uzaklaşırım.
00 Yorumlaküfür etmek gerektiği zaman insanı rahatlatıyor cidden deneyin ve görün
mesela gs-fb maçında hakem foul pozisyona kırmızı vermesi gereken yere sarı kart veriyorsa o zaman küfür edilir etmezsen rahatlayamazsın arkadaş :) ama küfür eden kızlar itici gelir yani ama yerinde edecek00 YorumlaBen bile nefret ediyorum,erkekler nasıl etmesin..Ama hoşuna gidenleride gördüm,var öyleleride..Ayrıca kızların daha anlamını bile bilmediği, kendileriyle imkansız derecede uyumsuz o küfürleri etmesi hem iğrenç hemde çok komik..
10 Yorumlaacizliğin göstergesidir küfür.
aklın yetersizliğide diyebiliriz20 Yorumla
+1 yılarasıra ederim hiçte çirkef falan bulmuyorum kendimi.Ama arkadaşlar arasında değilde sokakta, orda burda hayvan gibi küfür etmekten zevk alan kızlar tam or*spu.
11 Yorumla- +1 yıl
hişş ayıp ama küfür yok lütfen tesekürler
hafif derece küfür eden kızlardan hoşlanmıyor değilim. sinirlenince insanın doğallığı yüzüne vuruyor ve daha çekici oluyorlar ama devamlı ve ileri derece küfür eden bi kızada dayanamam. yanımda yeri yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBana çok itici geliyor. Arkadaşlarımla erkek erkeğe iken bile küfretmiyorum. Zaten çevremdeki insanların ağzı da bozuk değil.. Yadırgıyorum küfrü ağızlarına sakız yapanları..
00 YorumlaBiyolojik olarak yapabilme ihtimali olmayan şeyleri söylediği için gıcık olurum
32 Yorumla- +1 yıl
:))) +1
Ben bazı bayanlara yakıştırıyorum.Çok rahatlar çekinme filan yok. Ben etmem o ayrı tabi.Bayan dediğin kibar olacak.Hanımkız yani. (:
00 Yorumlacok kibar oluncada yaklasilmiyor kirilacak diye
ben en cok sinirimi sevdigimle gideriyom aciyom agzimi yumuyom gözümü00 Yorumlaküfür ettim bitti olmayacak.zikicem ha derken kullandığı üsluba,yüz ifadelerine yansıtamayıp bütünlüğü bozuyorsa eğreti duruyor.hakkını veriyorsa etsin.
00 Yorumlasıfır ,salak ,kendini beğenmeyi aşmış ,mal terbiyesiz ,iş tutulamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha sesli qüldüm ne güzel söyledin ya ama ayıp ayıp olur mu ölee denir mi aaa cok ayıp yaa :):)
+1 yılbence kötü bi imaj.çunku kadın deyince gözümüze zarif,zerafetli,kibar bi insan profili çıkar hep.kucur tamamen bozuyo herşeyi
10 Yorumla
+1 yılküfür etmek kimseye yakışmaz ama şaka yollu sert konuşmak erkeklerin ilgisini çekenb bi durum olmakla birlikte abartılmadığı sürece kadınlarada yakışabilir
00 Yorumla- Spor konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılvar öyle bi arkadasım nedendir bilinmez bana cok samimi geliyo daha cok erkekler ettigi içinmidir nedir. ama öylee singaf ana avrat degil kücük küfürler :)
00 Yorumla Spor konusunda 897 cevap paylaştı. bence dünyada bir sürü itici şey var ama bu onlardan biri değil :/
10 YorumlaBende sevmiyorum merak etme bide amk falan yazıyolarya ah kız olmasalar kaldırıplarımı öptürüsün ama naparsın karşı cins işte
02 Yorumla- +1 yıl
amk ;)
bir kız kendisine nasıl küfürü yakıştırır ki...küfür eden erkek bariz öküzdür kıza ne denir bilemedim =)
00 Yorumla
+1 yıl"K" harfini konuşamayan kız küfür eden kızdan daha itici geliyor bana =)
00 YorumlaNefret edıyorum.Yakıstıramıyorum.Bulundugum ortamda konusuyosa itin bi tarafına sokar defederım ortamdan.
00 Yorumlao küfür eden kızlar daha kısılıgı gelısmemıs cocukluk asamasında hayatı toz pembe goren kısıler ama zaman gelıyor yasları geldımı bellı bı sevıyeye o zaman felegın kamcısını yıyolar
00 Yorumla
+1 yılnedense kızlar gerçek hayatlarında küfür etmezlerken esasen internette deli gibi ediyorlar. kalite meselesi. gerçek yüzler bazen internette hortluyor :)
00 Yorumla
+1 yılÇok sinirlenirsem ederim ben. İttirtmesinler onlarda insanı :)
12 Yorumla- +1 yıl
Sinirlenince edilen küfürden söz etmiyorum.. Hani böyle sokakta bağıra bağıra falan :)
- +1 yıl
evet onları bende sevmiyorum zaten tipleri giyim tarzlarıda varoş gibi oluyo
Açıkçası rahatsız olmam bende ederim ki genelde küfür edenleri daha güvenilir buluyorum :D
00 YorumlaBiter benim gözümde güzel olması hiç önemli değil sadece küfür ve kabalık değil, sigara içmeside benim gözümde biter.
00 Yorumlasürekli ağzından küfür eksik olmuyorsa iğrenirim, ama arada bir ediyorsa sempatik gelir. Burdan görüyoruz ki ölçü ne kadar önemli bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulen hayatımda kızların bir kavgasını gördüm orda aman allahım saç baş küfür bir yandan yanlarına yaklaşmayı bırak yaklaşmadan iki savurgan tekme aparkat sağlı sollu yumrukların hedefi oluyosun. O günden bu yana kız kavgaların hiç birini izlemiyorum.
00 Yorumla2012 dunyasindayiz kizlar ozgur ve cagdas erkekler de kulturlu. kizlarda cok rahat kimse umrunda degil. yabanci kizsa o.pu gozu ile bakarim ama sevgilimse cok hosuma gider iliskilerde sinir olmamali.
00 Yorumlagözümde çöp kenarında dolanan bir kedi kadar değeri olmaz.
00 YorumlaKüfür ne erkeğe ne de bir bayana asla yakışmıyor! İğrençlik...
20 Yorumlasigara içen ve küfür eden birisiyle aslaaa birlikte olmam
00 YorumlaKüfür eden kizları gördüğümde kusasım geliyor, insan etkilenemiyor bile.
10 Yorumla
+1 yılbence küfür eden herkes itici kızlar ve erkekler diye genellemek taraftarıyım. erkek özentiliği de demeyelim o da yanlış.
00 Yorumla
+1 yılkufur eden kız mı ('.')
https://www.youtube.com/watch?v=DWKYFRDGqME00 YorumlaSadece maç izlerken ediyorum..istemeden yapabilceğim bir şey yok :)
Bunun dışında küfür erkegin işi diyorum.00 Yorumlaitici aslında kız yada erkek sonuçta bu cinsiyet meselesinde küfürün çok etkisi yok ..erkek yada kadın fark edilmemeksizin itici ..
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=BDb73K8I93k
Buna yakisiyor ya :-)
12 Yorumla - Spor konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılvalla hafif argo kullananlar bence sempatik oluyor hatta beğeniyorum.
00 Yorumla Normal bi kız da %90 itici gelir. Fakat kız çok güzelse tahrik bile edebilir. ( Güzel kızların birçok hareketi zaten tahrik unsuru o da ayrı konu :D )
00 Yorumlakızlara küfür etmek yakışmaz gözümde kötü olurdu kadınlar kızlar çiçektir küfür etmek yakışır mı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküfür etmenin kızı erkeği yok..önemli olan insan olmak..eğer bir kadın küfür ediyorsa zaten bir hiçtir ama eğer susuyorsa o kadından korkmalıdır o kişi..önemli olan efendi olmak..ciddi ve sessiz :))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneyden çekincem ki ben sorularıma hep bu şeklide cevap veriyorum..hem bundan sanane gizili sorarım sormam..soruyla ne alaka ben onu anlamadım..
+1 yılçamurda gezinip kendi b.kunu yiyen bir domuzdan biraz hallice.
00 YorumlaNe yapmaya çalıştıkları belli değil kendini havalı zannediyor öylesi her iki cinsede yakışmıyor küfür.
00 YorumlaSpor konusunda 643 cevap paylaştı. Gerçeği söylemek gerekirse, küfür eden kızları samimi buluyorum
00 Yorumlahem de nasıl iticiler hem de nasıl ama ne hallerı varsa gorsunler . . .
00 Yorumla
+1 yılKufuru cok severim site izin verse durmadan ederdim de neyse.
00 YorumlaKüfür edince deşarj oluyorum.
Ayy kimseye de yakışmıyo cınımm yaa diyenlerden değilim.00 YorumlaKesinlikle en sevmediğim kadın tipidir. Tabii ki başbaşa iken bir derece kullanabilir benimle beraber ama, günlük hayatta, kesinlikle hayır.
00 Yorumla
+1 yılçok çekicidir.tam küfrederken bi yakalayacaksın ...
00 Yorumla- Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYakıştıramıyorum bayansa bir ağırlığı olmalı.
20 Yorumla inanılmaz derecede doğaldır acık sözludur derim hoşumada gitmiyor değil yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhafif olanlardan ise olabilir ama fazla ileri gitmemek gerek
00 Yorumla
+1 yılsadece özel durumlarda ediyorum :)
10 Yorumla
+1 yılne erkeğ e nede bir bayan a yakısır degil.
10 Yorumla
+1 yılhic yakistiramiyorum :D
00 YorumlaSorun yok..İstediği gibi takılsın.
00 Yorumladirek buz gibi soğuyorum..
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne