iPhone telefonunu arıyorum sürekli meşgul çalıyor numaram engellenmiş. Mesaj atıyorum iletim raporu geliyor. Mesajlar gidiyor mu karşı tarafa?
Engellenen numaraya mesaj gider mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iPhone telefonunu arıyorum sürekli meşgul çalıyor numaram engellenmiş. Mesaj atıyorum iletim raporu geliyor. Mesajlar gidiyor mu karşı tarafa?

Eğer engelleyen kişi siz değil karşı tarafsa, yani siz hiçbir şekilde engellemdiyseniz ama o sizi engellediyse karşı taraf size mesaj gönderebilir. Ama siz gönderdiği mesaja cevap yazsanız dahi karşı tarafa mesaj iletilmez. Gönderdiğiniz mesaj muhtemelen alıcıya ulaşmayacaktır. Engelleyen kişiye normal mesaj gider mi sorusunun cevabını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş olacaksınız bu durumda. :/ Daha da kötüsü, telefon numaranızın engellendiğini bile bilmeyeceksiniz. Çünkü mesaj yolladıktan sonra size bu tarz bir bilgi verilmiyor. Yani mesajı yazıp gönderiyorsunuz. Ama telefonunuz size iletildi, gönderildi gibi bilgiler vermiyor. Bu nedenle hiçbir şekilde anlamıyorsunuz. Yani kısacası engellenen numaraya mesaj atma şansınız var ama karşı taraf size cevap yazamaz.

Engellenen numaraya mesaj gönderme şansınız var yani. Siz engellemişseniz ama karşı taraf sizi engellememişse siz her türlü şekilde ona normal mesaj gönderebilirsiniz. Aynı şey sesli mesajlar içinde geçerli. Sizi engelleyen kişi size hem normal mesaj gönderebilir hem sesli mesaj gönderebilir. Sesli mesajlarını alacaksınız, ancak ya sesli mesaj bırakamayacaksınız ya da sesli mesaj alıcının "spam" kutusuna kaydedilecek ve alıcı sesli mesajla ilgili herhangi bir bildirim almayacaktır.
Kısacası, evet, engellenen bir numaraya mesaj gönderebilir veya hatta çağrı atabilirsiniz, Karşı tarafa bunlar iletilir. Ancak o da sizi engellediyse hiçbir şekilde mesajlarınızı ve çağrılarınızı göremez. Hatta sonradan sizin engelinizi kaldırsa dahi daha önce gönderdiğiniz mesaj ve çağrılar ona iletilmeyecek. Çünkü siz onu engellediğinizde size atmıştı o mesaj ve çağrıları.

Bu arada size küçük bir taktik. :) Eğer kişi sizi sadece normal engellediyse yani telefondan engellediyse ona mesaj atamaz ve arayamazsınız. Ama WhatsApp, Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarından mesaj atmaya devam edebilirsiniz. Ta ki oralardan da engellenene kadar.
Engellenen numaradan mesaj gelir mi? Engellenen numaraya mesaj gönderme nasıl olur? Eğer bir kişi sizi engellediyse, telefonunuzdan ona mesaj göndermeye çalıştığınızda ne olur? Ya da bir numarayı engellediğinizde, o kişi size mesaj atabilir mi?

Öncelikle, iphone da bir numara tarafından engellendiyseniz, aradığınızda hep meşgul çalar, çünkü engellenmişsinizdir ve arama gerçekleşmez. Diğer yandan söz konusu mesajlar olduğunda daha farklı bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Mesaj attığınızda mesaj gitmiş görünür ama bu karşı tarafın mesajınızı aldığı anlamına gelmeyebilir.
Eğer birini devamlı aradığınız halde meşgul çalıyorsa, numaraya ulaşamıyorsanız ve iletim raporu alıyorsanız engellenmiş olma ihtimaliniz yüksek. O halde başka şekilde iletişim kurmanız gerekebilir. Belki engellenmemişseniz bir sosyal medya hesabınızdan veya yüz yüze konuşmayı deneyebilirsiniz. Tabi karşıdaki kişinin kişisel ve özel alanını korumak için böyle bir yola başvurmuş olabileceğinden dolayı, karşı tarafı çok rahatsız etmeyecek şekilde iletişim kurmaya çalışmak ta önemli bir nokta olabilir😉💛.
Normal sms ise sms ayarlarindan engellenenler ve engellenenler kutusu var engellide olsan oradan gorebilir mesajlarını bende lg var ve engellenenler kutusundan atilan tum mesajlari okuyabiliyorum. Sadece bildirim gelmiyo ama baktiginda tum mesajlar suresi gecsede okunmadi isaretiyle duruyo bende cok aonradan farkettim tum gecmis mesajlari oradan okudum. Umarim işine yarar
bazı telefonlarda 2 engelleme var biri çağrı engelleme diğeri mesaj engelleme. çağrı engelleme yaptıysa mesajın gider.ama ikisinide engellediyse ulaşmaz mesajın.
iletim raporu geldiyse mutlaka ulaşır mesaj engeli yapsaydı mesajın iletilemiyor canım
rica ederim canım
Bunuda senden ilk defa duyuyorum hangi telde ar bu ya o kadar bilişim sektörü içindeyim ama bu seçenekleri sen ypamıyorsun ki telin üzerinde ne varsa onu kullanırsın
Bende denedim Iphone telefonlarda eger karsi tarafi engellerseniz o kisi sizi arar ise arama kaydina dusmez. Ayni zamanda mesaj atarsanizda mesaj iletildi raporu gelir ancak mail kutusuna düşmez.
ben birini kendi telefonumdan engelledim ama mesaj atınca ıletim raporu geldi. baktim mesaj gitmiş ama karşıdaki engelli olunca onun mesajı gelmiyor
İbandan para at 5 lira falan açıklama kısmından şov gitsin😂
Asus kullaniyorum engellenen mesaj kutusuma düşüyo aramada mesajda gözüküyo kutuya girdiğinde ama özel bir bildirim gelmiyo engellendiğinde
Iphonelarda sanırım su günlerde sıkıntı var, arıyorum babamı engellenmis gibi dıt dıt ötüyor babamınkide Iphone 4s, eğer tahmin ettiğim gibi sıkıntı var ise yakında düzelir diye düşünüyorum.
Hiçbir şekilde ulaşmaz. Engeli kaldırdıktan sonra mesaj atarsan görebilir. Engelliysen hiçbir şekilde yazdığın ya da aradığın görünmez.
Hayır gitmiyor adaffixle enegellediyse gitmez ıphone da zaten uygulama kullanmada engelleme diye bişey yok diye biliyorum
Androidlerde mesaj gidiyor, İphone larda bilemiyorum. Mesela Androidde mesaj atinca engellenen mesajlara dusuyo
Engellenen numaraya mesaj gitmez...
ama gonderıldı dıye dese
Cevap
23Cevap
Strese bağlı da olabilir. Benim sol kaburganin bele digru tam uç kismunda veya o kısımdan yan bele doğru ve uct kısmında uçağın bir bölge hayal et, oralarda sıkışma ağrı çok olur, geptw kafaya bisy takınca veya stres endişe kaynağı olunca. Uykuda bile hissederim
. ne zaman ki moralim düzelir, ağrı kaybolur unuturum
Diğer telefonlarda engellesen dahi gelen mesajı görüyorsun ama iPhone da göremezsin iPhone da engellediğin zaman engellediğin kişiyle ilgili hiçbir şekilde bildirim alamazsın engeli kaldırsa dahi önceden attığın mesajlar gelmez
Biri sizi engellediğinde onu aradığınız zaman telefon çalar mesajlarda iletildi gibi gözükür ancak aslında iletilmez daha karşı tarafın telefonu çalmaz. Ama o kişi sizi aradığında ya da mesaj attığında size ulaşabilir.
mesaj engelleyiciden engellediyse gitmez, mesajı engellemediyse aranmaz ama mesaj gider
Apple için söylüyorum. Karşınızdaki kişi sizi mesajdan imessageden numaradan whatsapp kısacası her yerden engellediği zaman karşı tarafa ulaşabilmek için yeni icloud hesabı açıp imesageyi o icloud hesabına bağlayıp kişiye hem imessageden hem facetime ve sesli facetime dan ulaşabilirsiniz.
O sizi engellemediyse sizden giden mesaj alıcıya ulaşır. Ama sizi engellediyse alıcıya mesaj iletilmez.
Engellediysen niye mesaj gider mi diye merak ediyorsun bırak çöplüğünde ölsün
Spam ve engellenenler kutucugi var. Oraya dusuyor. Bakarsa gorur
Gitmez canım sen engellersen de mesaj almazsın hangi telefon olursa olsun böyle sistem
attığınla kalırsın, karşıya ulaşmaz.
O kişi yerine benle dertleş onun sana ihtiyacı yok ama benim var :)
Arama için engelleme ile mesaj için engelleme Farklı sanırım
hangi taraf engellerse engellesin sms gider
Gider ama engellenen mesajlara bakması lazım. direkt onune cıkmaz mesaj bildiğim kadarı ile.
son 24 saat içinde attıysa gelebilir. TTL süresine bağlıdır.
Engelledim ama mesaj gelmiş yine de ama görmemişim. Yani engelli olarak kaldığı yere gelmiş nasıl olduysa
mesajı da engellediyse gitmez. sadece arama engellendiyse gider.
o zaman mesajın gitmiştir.
BN normalden engellemistim ama atılan mesaj geldi bana nasil ya,😕
Kardeş malese yanlış biliyor çoğu kişi bir numara engellenirse bildirim geliyor üzerine tiklayinca mesaj görünüyor ayrica mesaj bölümene girip engellen dediği zaman mesajlar görünüyor
Gitmez benim bildiğim
Not-1: Denenmiştir.
Not-2: iPhone Kullanıyorum
Evet gider kirmizi taslak olarak görmek isterse o görür istemezse görmeden siler
Engellenen kişinin msjını spamda da görmek istemiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
Karsi taraf engellediginde onun telefonuna sesli mesajim gidermi
Sony xperiam4 telefonum numarayi aramadan engelledim fakat mesaj gelirmi cook acill cevaplarmisiniz
Gitmez Ama cok gitmesini istersen Yine gitmez.. D:
gider ama spama gider spama girerse okur
nerden engeledi var mesela hat firmasından engelse neyse uzun iş anlatmak ya :)
tam yoruldum yazacak halim yok :) engelersin
ya bak engelersin
kişi arar ve bir kere öter ve ondan sonra telefon meşkule atar senin aramanı
ama aranan kişi senin numarnı görür oarada
mesaj atarsın iletilir spama gider ama
engeli kaldırsın mesaj gelir sana ama engelli iken attı mesajlar hala spamda kalır engel kaldırmadan spamdan okuya bilir sana mesaj yazabilir engelli olsan bile
Iphone Samsung Nokai farklı değildir akıllı telse zaten programlar aracılığı ile yapılıyor bu işler
yorgundum iyice yordun beni :) rica ederim
ne oldu yinemi sen
ne alaka
karşımamı çıktın anlamında özüdr dilerim tam moralim bozuk
tam hatam varsada yoksada özür dilerim yok birşey sağ elimi yaraladım sinirden boşver beni
boşver ya olan oldu neyi geri getirecek ki
Sahteden gülmekten Sahte mutlu görünmekten yoruldum ben 1.5 senedir senin yaptını yaptım kalp mide rahatsızlığını buldum daha niye güleyim
snmıyorlar ki herkesin kendi içinde bir derdi var bunu ben ünide hocamın karşında rest çekip sinir krizi geçirdimde öğrendim unutma bunu sen ben dertli değiliz sadece bu hayatta
öyle ben her gece uyurum 2-3 gibi 4-5 gibi kalkarım ölüm korsu var ya bir kalbim durarsa diye bu korku ile yaşamak beni 5 yaş yaşlandırdı
Ediyorum zaten gecmisteki tutmadim oruclari tutuyorum sisdi namaz kiliyorum falan merak etme
Tcmide vereyim mi beni kotune gecir bari :-) herseyi konustuk
Emcem o zaman sacmaladkk ya iyice
Ya bir bok bilmeden yorum. yapiyisjn ya pes iphone de engellediysen arama kayıtlara bile düşmüyor spam diyende bisey yok hiçbi şekilde msjin flnda gitmez samsungdada durum. farkli aradigin da kayıtlara düşer görür yani aradığını mesaj ise spma gider oraya girerse görür hayal kurmayın ya engelleyen biri de spma girip acaba mesaj atmismi diye de sizi düşünmez insanlara yanls bilgi vermeyin
MALESEF GELMİYOR ÜZGÜNÜM :)
Gider de gelirde
Gider karşı taraf görür
Spam kutusuna düşüyor mesajlar.
Gelmez ya da gitmez
Dün dnedk bnu olmuo gtmıo mesaj
ben engelleyınce arayamıyor ama mesajı gelıyor
Nasıl bir engelleme bu?
Gelmiyor canım denemesini bile yaptım hahaha :)
mesaj engelleyici de var. engellediyse gitmez
Gelmez ya da gitmez
O atamaz ama sen atarsın
gidiyordur ama görmüyordur
Mesaj yazamaz asla
Ulasiyo merak etme
Gelmez.
Gelmez
Hayır asla gelmez
Gitmez
Taslaklara gider
Hayir