Güncellemeler
+1 yıl
Seni engelleyen ve ulaşmanı istemeyene yüzsün gibi inatla ses atacak kadar hasta olan sen ve senin gibileri ve yaptığınızın suç olduğunun bile farkında değilsin suç işliyiceksen kanunlara bağlarım çünkü yaptığının bir bedeli var :D ama sende bunu anlayacak bir kapatise yok seni açıkca reddedene naz yapıyo diyen tayfadansın hala konuşmana bakılırsa ezikce bir hareket yapta sonuçlarına katlan bakalım ;)) ikdirar partiside sarılsa önceden reddetmezdi masalsu anlatma vizyon yoksunu akılsız koyun sni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nereden atıyor sesli mesajı? Watsap üzerinden mi?
Hayır normal numaradan atıyo bende ona şaşırdım engellemiştim çünkü numarasını
Öyle bir şey varsa ben de atayım 😂
Teşekkürler
Dikkat sizin gibilerin sonu mahkeme👎🏻 nasıl olsa güvendiğiniz adamlar 1 ay sonra ikditardan düşücek yerine kadın haklarını önemseyen anayasa çıkacak o zaman da rahatsız edebilecek misin
Kime güveniyorum? Ne saçmalıyorsun?
Taciz edecek değilim, kafaya bak.
Siyaset konuşacaksan konuşalım. İktidar partisi de İstanbul sözleşmesine dört elle sarılmış durumda haberiniz olsun.
Hem niyetim kimseyi rahatsız etmek değil. Burada da görüyoruz, engelledim fakat ulaşsaydı diyen çok kız var. Bir kere ulaşırım olumsuz cevap verirse silerim biter.
İflah olmaz şekilde hastasını herşeyi siyasete bağlayacak kadar.
Seni engelleyen ve ulaşmanı istemeyene yüzsün gibi inatla ses atacak kadar hasta olan sen ve senin gibileri ve yaptığınızın suç olduğunun bile farkında değilsin suç işliyiceksen kanunlara bağlarım çünkü yaptığının bir bedeli var 😃 ama sende bunu anlayacak bir kapatise yok seni açıkca reddedene naz yapıyo diyen tayfadansın hala konuşmana bakılırsa ezikce bir hareket yapta sonuçlarına katlan bakalım 😉) ikdirar partiside sarılsa önceden reddetmezdi masalsu anlatma vizyon yoksunu akılsız koyun sni
Ne yani seni onca zaman kandıran, aldatan, vaktini cömertçe israf etmesine göz yumduğun, bir yerde seni kullanan ırz düşmanı eski flört ya da sevgilinin acısını, bu şekilde her önüne gelen erkeğe zift kusup hakaret ederek mş çıkarmak istiyorsun?
Layığını bulmuşsun, bundan sonra da bulacaksın.
Kiminle nasıl bir iletişim halinde olduğumu bilmeden yaftalarsan o yafta senin üzerinde kalır yoluk kız. Senden alabileceğim maksimum veririmi aldım. Daha da seninle dalaşmam. Bundan sonra her ne dersen de haklısın diyor susuyorum.
Sevgilinin acısı değil bu şekilde naz yapıyo gibi düşünen her zihniyete karşıyım çünkü savunulacak bir tarafı yok aksine düzeltilecek bir tarafı var ve malesf gözümün önüne bu durumda mağdur olan insanlar geldiği için sen değil bu şekilde kim olsa öfke kusarım sokakta da kusarım çünkü yanlış. Eski flört olsun, aileden biri olsun, istenilmeyen bir durumda arsızca yazmayı faliyete geçirilmesini güzelleştiremem güzelleştiremezsin bu durumda da yaşatılan yanlış için kanuna da karşı gelemezsin herhangi biri tarafından söylenen nefret cümlesine de. Hak ettin çünkü evet kapasite sende yok derken hala inatla devam edeceğini bildiğim için öngörü olarak kapasite yok dedim. Tabiki haklısın diyiceksin çünkü öyleyim a w ayrıca o beni değil ben onuda kullanabilirdim bu yüzden engellemiş olma ihtimalimi bir düşün istersen, yanlışı düzeltmek için de bu kadar uğraşmama değer miydi orası meçhul
Haklısın.