Yani hem aramaya hem mesaja ayrı mı engel atmak gerekiyor?
Yoksa numarayı engellediğin zaman otomatikman mesaj atamaz mı?
Yoksa numarayı engellediğin zaman otomatikman mesaj atamaz mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, engellenen numaradan mesaj gelmez. Ki zaten mantıklı olan da bu. Ama şuna dikkat edin, birkaç kere başıma gelmişti direkt arama kısmından engellenen numara yaptığımda mesaj geliyordu. O yüzden direkt engellenen numara yapın yani numarayı engelleyin.
Engellenen numaraya mesaj atılmaz. Engellenen numaraya mesaj atmak istiyorsanız engellenen numaranın engelini kaldırmanız gerekir.
Engellenen numaradan arama gelmez. Ama mesaj gelebilir. Onun için de direkt numarayı engellenen numara yapmanız gerekiyor.
Bu durumları çok sık yaşadığım için maalesef :( artık uzmanı oldum
Numarayı engellemen yetiyor. Sen x kişinin numarasını engellediğin halde ararsa, sana cevapsız çağrı diye yansır. O kişiye de biraz çalar ve sonra dıt dıt eder kapanır.
Mesajları ise gönderdiğinde ona iletildi yazar ama senin sadece spam kutuna gider. Mesaj ekranına gitmez.
aramayı engelleyince mesajda gelmiyo. ama spam kutusunda oluyo mesaj
Dün birini aradığımda beni engelledigini farkettim çünkü telefon düşmüyordu. Bugün de mesaj attım iletildi. Emin olmak için aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor sesi geldi. Şimdide mesaj geldi ulaşamadığınız ***** numarasına şimdi ulaşabilirsiniz diye. Yani engelimi kaldirmis mi dunden sonra?
Mesaj atilir sana gelirken engellenir. Engellendigine dair bildirim alirsin
Dün birini aradığımda beni engelledigini farkettim çünkü telefon düşmüyordu. Bugun de mesaj attim iletildi. Emin olmak için aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor sesi geldi. Şimdide mesaj geldi ulaşamadığınız ***** numarasına şimdi ulaşabilirsiniz diye. Yani engelimi kaldirmis mi dunden sonra?
Kaldirmiştir engeli. Hizli ol yeniden engellemesin :)
Yok zaten artik ulasmak istemiyorum da. Sadece emin olmak istiyorum kaldırdığına
Evet engelini açmış bir ara, sonra kapatıp açıyor işte kafasına göre.
Dün birini aradığımda beni engelledigini farkettim çünkü telefon düşmüyordu. Bugün de mesaj attım iletildi. Emin olmak için aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor sesi geldi. Şimdide mesaj geldi ulaşamadığınız ***** numarasına şimdi ulaşabilirsiniz diye. Yani engelimi kaldirmis mi dunden sonra
Cevap
13Cevap
Ben note 4 kullanıyorum hem arama hem de mesaj için ayrı ayrı engellemek gerekiyor. Arandığında direkt meşgule düşer ama mesajın iletilir ve spam mesajlar klasörüne düşer yani mesajını okuyabilir engellese dahi.
Mesaj atar ama spam kutusuna düşer. Yani istesen ne yazdığını görebilirsin 😄e o da pek engellenmiş gibi olmuyo tabi
Dün birini aradığımda beni engelledigini farkettim çünkü telefon düşmüyordu. Bugün de mesaj attım iletildi. Emin olmak için aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor sesi geldi. Şimdide mesaj geldi ulaşamadığınız ***** numarasına şimdi ulaşabilirsiniz diye. Yani engelimi kaldirmis mi dunden sonra?
Ya arayınca hat düşer zaten aramayı enellersin. Onu anlar. Ama mesajdan engellediğini fark etmez mesaj iletilir sana
atamaz atsa da sana gelmez o anlar engellediğini kaç saat geçti mesaj hala iletilmedi proil foton da gidiyo zaten onda
mesaj atamıyorum sana gizlimi
Gizledin mi?
Noldu?
Samsung cihazından engellersen o cihaza hattın takıldığı sürece ne arayabilir ne de mesaj atabilir sana.
Telefonun modeli iPhone ise aramayı engelleyince hepsi engellenmiş oluyor.
Rehberden her iki seçeneği de aktif hale getirdiğin zaman otomatik aramayı ve mesaj atmayı reddediyor.
Sony xperia z3 kullanıyorum. Ne arama engelleme var ne de mesaj.
Mesajdan da engellemek gerekiyor diye biliyorum ama emin degilim
Yok kanka numarayı komple engellemiş oluyon
Benimde öyle bir sorunum var sadece numarayı engelledim bana sms yollamış spam klasörüne düşmemiş nasıl okuyabilirim
Bazen sms geliyor genede
Su akar yerini bulur dert etme sen ;)
Mesaj için de ayrı engel lazım
Engelli değil demek ki mesaj da olmaz
Atabilir netten araştır
Tlf. nun engelleme özelliğine göre değişir
mesaj dan engellediysen atamaz
Atar ama spam kutusuna gider.
Atar ama engellenenler kutusuna gider.
Sadece sesli mesaj bırakabilir oda açıksa
İkisine de ayrı engel gerekiyor
İkisinide ayrı engelle mesaj atamaz ama arar
Atamaz
Atamaz...
hayır atamaz
atamaz
Hayır atamaz
İki taraflı engelle
Normal mesaj atar
mesaj atamaz..