ben çok ama çok hoşlanırım futbol oynayan kızları . acayip çekici ve tatlı gelirler gözüme . ortaokul 3.ncü sınıftayken Yeşim diye ahlaklı bir Kız arkadaşım vardı . Del Piero'm diye severdim . tek vuruş falan oynardık sitemizin spor sahasında . ben zaten futbolcuydum o zaman gençlerbirliğinde . çok çekişmeli geçerdi , O da bende solaktık . Kız müthiş bir tekniğe sahipti . lise 4e kadar çıktık . deli bir sevdaydı ama bacakları git gide çarpıklaşıyordu :D
Pek de normal oldugu söylenemez, ama abartmadigi sürece bir erkek olarak yadirgamam, hatta hos bile karsilayabilirim. Niye sevgilimle karsilikli 2 sut cekissek fena olmaz, kaleye geciririm, topa tüm gücümle abanirim, nihaha :) Saka saka kıyamam tabi, plase vururuz :P Orta okuldayken de erkeklere tas civaran, vole falan vurabilen degisik bir kız vardi, tenefüslerde oynardi oha falan olurduk :)
ben izlemeyi de oynamasinida cok severim.. abimle aramizda 2 yas var kücükken annem beni hep abimin pesine takiyordu oda arkadaslariyla futbol oynayinca mecbur bende oynuyordum öyle böyle derken sevdim zamanla :D artik oynamiyorum tabiki ama kizlar arasi oynayalim deseler hayir demem yani :D
Futbol neymiş gereksiz bir şey Spor bile diyemiyorum çok saçma... Onun dışında mis gibi sporlar var topa vurmak da neymiş.. Uçaktan paraşütle atla 4 ay eğitmini al mis gibi adrenalin
Ya futbol ve basketbol bayanları erkeksi yapan oyunlardır.Kaslı vücutlu bayanlar bende emmoğlu etkisi yaratır.Bir bayana en çok yakışan takım sporu voleybol bence.
Kendini değistiricek bir durum yok. Futbola ilgi duyman da cok guzel bisey. Tavla'da şart abi devam et :D Motor konusuna ilgi duymana hic bisey demiyorum o apayrı bisey zaten ;)
neden anormal olsun ki ben hastayım futbola mac izlemeye maclara gitmeye...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben milli oynuyodum hatta internetten bakabılırsınız dünya birinciliğimiz vardı okulda okulun adı mevlana kız teknik meslek ama şu an bıraktım bir geleceği yok yani
Aynen bende çok severim, hele Galatasaray'in maclarini veya Barcelona-Real Madrid'inki çok zevkli oluyor, zamanim varsa izlerim :) Oynamayida severim tabi ona nekadar futbol deniyorsa :D
futbol oynayan bir bayan ve evlilik düşünmeyen bir bayan enterasan bir durum o zaman sen nasıl mutluysan öyle devam et hayat senin hayatın başkasının yönlendirmesi ve yorumları o kadar önemli olmamalı sonuç olarak çok uç bir noktada değil senin futbol oynaman
En İyi Cevaplar