Yüzmeye başlıyorum havuz kız erkek karışık diye böyle gitmek tuhaf mı yoksa normal mayo mu giymeliyim

Karışık olan yerde ne diye yüzmeye gidiyorsun madem dinine bu kadar bağlısın kapalısın o zaman sadece bayanlar için yüzme bölümüne git. Kimse o zaman bir şey demez. Ama sen erkeklerinde olduğu bölümde bunu giyersen hem daha çok dikkat çekersin hemde dalga geçerler seninle benden söylemesi.
Niye geçsinler ki ben insan değil miyim zaten açılmayı düşünüyorum mayolu giderim
kendi kararın onu bilemem ancak bu tarz şeyler gülünç gelebilir insanlara özellikle erkekler olarak bize o yüzden tavsiye etmem.
www.mayovera.com/tesettur-mayo-bayan-hasema-tek-tas-nakis-islemeli-yari-kapali
Şu modeller daha hoş
kollar acik, bacaklar acik, kafa kapali. sizin kapalilik anlayisiniz buysa tabii ki gidebilirsin havuza
Neden tuhaf olsun ki? yok yüzmeye pardüsuylemi dalıcaksın sana göre normal bence
Erkek olmasa sorun değil ama karışık işte bizde her şeyden kısıtlıyoruz kendimizi
Cevap
40Cevap
kapalı kızsan senin zaten zaruret dışında evden çıkman bile haram hahahahhaa ben demiyorum kuran diyor
Haklısın çıkmıyorum da sadece yüzmeye giderim
Ya giy git istediğini kim bilecek kapalı olduğunu orda
neden olsun orası çıplaklar kampı mı herkes üryan yerini kapatıyor sonuçta ha öyle ha böyle...
Kendine kapalı diyorsun, gösterdiğin kıyafette her yer açık. Bence giyme gerçekten bunu giymeyi düşünüyorsan
sadece bayanlar arasında giyersen hiç bir şey olmaz.. ama karışık bir ortamda giyersen bikinili kızlardan daha çok sen dikkat çekersin
Yüzme havuzunda bikini giyen de yok mayo giyiyorlar genelde ama onlara da çok bakılıyor
He çekmiyor yaa burdaki erkekler abaza olduğu için görüyorum kızların bacaklarına nasıl baktıklarını şaşı olacaklar nerdeyse 😂
Ordakiler, senin kapalı olup olmadığını nerden bilecek.
Eğer gerçek manada, islamın emrettiği gibi bir yaşantın ve tesettüre uygun giyim tarzın vsrsa bu soruya hiç gerek kalmazdı.
Demek ki sadece adın kapalı...
Doğru utanmıyorsa başındakinden gitmesin
@sarıkurdeleler
aynen öyle. zaten kapalı bir kız karışık plaja gitmez, haşema giyse bile vücuduna yapışıyor, herşey belli oluyor.
Kapalılık kavramını tam olarak kavradığından emin değilim.
Kapali bir bayan sunu erkegin oldugu ortamda giyiyosa kendisine kapali demesin!
Çıplak git oldu olcak haşema giyebilirsin dikkat cekcek diye mayo mu giyilir ya zorunluluktan kapandın herhalde
böyle daha dikkat çekersin aslında ama kendi bileceğin iş ne diyim
İslami inanca göre dirseklerinize kadar gözükmemesi gerekiyor bu yüzden tam kapalı mayo tercih etmelisiniz. Çeşitlerini buradan görebilirsiniz:
Neden haşama giymiyorsun veya sadece kızlar için olana git rahat rahat takıl
Onun boğaz kısmını kapatan mayolar da var diye biliyorum.
yooo bize ne ki. isteduun gbi git. kulak asma herkese.
Erkek olmasa sorun değil ama karışık işte bizde her şeyden kısıtlıyoruz kendimizi ama. ben spor için gidiyorum mayo giysem bile olur
Gerçejten kapalı bir kızsan zaten sadece kızlara özel bir havuza gitmen gerekmez mi
Haşema gitsene bacım. Havuza haşemalı girince batmıyorsun.
yoo neden tuhaf olsun. eğerki yüzeceğin yerde bunun için özel bir kural yok ise gayette gidebilirsin
Tesettüre uymaz diye acaba açılsam mı çok sıkıldım😜
açıl o zaman :D
Şimdiki kapalılar üstü camii altı kilise :) sen acaba olurmu sorusunu aklından geçirdiysen bile hiç düşünme giyy
Türbanlı bayanların böyle cesur olmaları beni çok mulu ediyor resimdeki de gayet iyi giyebilirsin ama mayo tabi daha başka
Sadece başın kapalı heryer acık daha ne anlamı kaldı ki? :)
Sadece başı kapatmakla kapalı olunmuyor tuhaf ve komik olur
kadın erkek karisiksa giyme kafayı ört geri kalani sal ne ala memleket 😊
dalgıç elbisesi giy :D
Bikini giy bence hey Allahım Olmaz tabii.
Sizin dinde kollara müsade ediyorlar heralde 😁👎
Kapalı bir kız niye karışık havuza gider ki
Olmaz tabi ki şaka mısın
Erkek olmasa sorun değil ama karışık işte bizde her şeyden kısıtlıyoruz kendimizi ama. ben spor için gidiyorum mayo giysem bile olur
Hayır , sonucta saçın görünmüyor 😂😂😂
Bunların kapalılarıda var istersen onlardan al
Bikini giy (!) spor için sonuçta..
Ne anlamı kaldı kapalılığın?
Başını mı kapatacaksın sadece
kapalı havurlara git. problem değil.
Kapalı kızın karışık havuzda ne işi var
Spor için sonuçta evimize yakın
Bunnla havuzda yüzmek zorolur. Normal mayo...
Bence olmaz ama tesettüre göre olmuyor maalesef
Bu mayo haram değil miydi lan asdfghjkl
Kapalıysan bunu giyemezsin kesinlikle giyme
Açılsa mı diyip şüphelerin varsa açıl İslamı daha fazla oyuncak etme elinde Allah hidayet versin
Gayet hoş bence.
Yani niye kapalısin onu bir düşün
Yok canım tuhaf olmaz
Gidebilirsin
#iyiaksamlar
hayir neden olsunki😊tuhaf durmaz
Hayır gayette çok güzel. olmuş ya
Heryerin açık ne anlamı var
Kapalıysan bunu giyemezsin.
Yo bence çok güzel olur
Sanmıyorum 👎
tesettür bu değil..