Spor yapan kadın diye bir şey var mesela. Herkesin dilinde ama pek görünmüyorlar tabi. Spor yapmak bir insana hem çekicilik hem de istediğini elde etme özgürlüğü katar mı?Ben ortadayım açıkçası. Ne bakmaz denen erkekler ne kızlara bakıyor çünkü.
Vücudu şekle soktuğu için işe yarar.
Keyifli bir hobi olduğundan çekicilik katabilir.
Beni etkilemez, sporun çekicilikle alakası yoktur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spor yapmak insana hem çekicilik hem de gözüne kestirdiği kişiyi elde etme özgürlüğü katar mı?
Sporla ilgilenenler amma aklınızı kurcalıyo be 😁😁 yahu tabiki güzel görünen kişi özgüven dolu olur ve karşısında ki kişiyi elde etme potansiyeli yüksek olur bu şaşmaz bir kuraldır kişiye göre değişmez doğada her zaman güçlü görünen daha caziptir. Kafası boş olanlar sporu hakkıyla yapmayanlardır. İrade eğitimi olmadan da bir spor hakkıyla yapılmış sayılmaz iradesini eğiten kişide öyle veya böyle güzel bir hayat yaşar. Selametle 🤗
Bir insan kendi için spor yapmalı (sağlık için vs.) karşı cins veya çevresi için değil.
Çekicilik katar mı? Elbette katar, az da olsa karın kası olan beğendiğim kızlar var.
Ama yine söylüyorum spor sağlık ve özgüven için yardımcı olur ama bunu sırf karşı tarafı etkilemek için yapmayın, kendiniz istediğiniz için ve mutlu olmak için yapın
Şöyle ki spor yapan kadın özgüven kazanır. Daha önce yolda pısırık pısırık yürüyorsa şimdi göğsünü gere gere yürür. Sosyalliği artar, daha pozitif, enerjik biri olur. Spor sadece vücuda değil, kişiliğe de yarıyor :)
Elbette sporun etkisi vardir ama kadinlar da resimde görüldüyü gibi kasli kadinlar hos deyil cünkü kasli kadinlar her tarafi kas oldugu icin sevk vermez. özellikle göyüsler ve cinsel organlari sert oldugu icin yaptigindan birsey anlayamassin, O yüzden kadin dediyin yumusacik olacak, kaya gibi sert deyil
Spor çekicilik katar.. Bunun verdiği özgüven olur.. ama nice kaslı, yapılı, spormen görünen adamlarda var içi boş.. tabanca gibiler ama kuru sıkı.. Sadece dışına aldanılır.. Karşı tarafın ne aradığına bağlı..
Bens pro yaiyorum vunuda çekicilik için yapmiyorum vücut için en güzel yani da insanin özgüvenini nirvanaya cikariyor antremana görmediğim zaman ozguvensi biri olup ciiyorum eğer ozguvensiz bitişen direk spora başla derim
Spor kişiyi çekici yapabilir , lakin bundan evvel sağlık içindir. Ama şuna katılmıyorum, gözüne kestirdiği kişiyi elde etme. Bu başka şeylerle alakalı bir durumdur.
İşe yarar çünkü istesenizde eğik yürüyemez dik yurursunuz. Buda ozguvenli bı duruş sergiler. Fazla terinizi attığınız için günlük hijyeninizde korunmuş olur. Giydikleriniz daha bı yakışır.
Gozune kestirdigi kisi derken? Surekli birilirini kestirse hepsinide mi elde edecek etse nolacak ki sonucta bir kisiyi sevmeyecekmi bu spor yapan kadin?
Vücudu şekle sokar, dış görünüşü düzeltir, giydiğin yakışır. Herşey dış görünüş değil tabiki sadece tipe bakanları etkilersin. Bunun için kafaya da yatırım yapılmalı.
soru başlığındaki gibi açık bir bayanın elde edemeyeceği erkek yoktur gibi :-) öyle seksi bir bayan olduktan sonra spor yapmış yapmamış pek önemli değil
Böyle düşünmek bence yanlış. Bir başkasını etkilemek için yapılan sporun manası yok. Yapacaksan kendin için yapmalısın. Ancak o zaman çekici ya da özgüvenli olursun.
Çekicilik katması önemli degil spor yapmak hayata bakıs acını iyi yönde degistirir öz güvenin artar kötü alıskanlıklatdan uzak tutar spor ve müzik ikilisi motivede de bir numara
kişiye enerji, öz güven katar.. çekiciliği olsa da karşıdakini elde etme özgürlüğü çok mantıksız..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Spor yapan insan genellinle saglikli da besleniyor yani daha saglikli oluyor diger her önüne gelen seyi yiyen kisilere kiyas. O yüzdne bence cekiciligi ve özgüveni de artiyor
bence alakası yok.. kadın zekiyse, elde edemeyeceği erkek yok..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vücuttan etkilenecek kadar basit ve kezban bir kızla benim işim olmaz zaten o yüzden güzel süzgeç olabilir spor. Güzel bir vücudun varsa ağzı sulanan kezbanları direk elersin ve süzgeç görevi görür mantıklı
En İyi Cevaplar