ben 7 ay önce ayrıldm ama hala unutamadım seviyorum halen daha en son ağustosta mesaj attı bana bidahada atmadı bana nişanlanıyorum diye yalan söyledi bende sözleniyorum dedim ben ona inanmadım ama o bana inandı çanakkaleden bulunduğum şehire geldi yani baya kıskanmıştı sonra o yalan söylediğini söyledi falan en son konuşmamız oydu bidahada konuşmadık arada bir rüyama giriyor mutlu oluyorum hayat bir şekilde devam ediyo oyalancak bişey bul mesela bir yavru kedi gerçekten neşe kaynağı oluyor insana ben o sayede toparladım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de Alcam yavru kedi:-D
En İyi Cevaplar
Zeten maziye taklrsan hep ozlersn. O yuzden ileriye bak seni mutlu edecek seyler yap dusun. Anlamyorum insanlari bazen birini kendine ask ediyorsun sonra gidiyorsun zannediyorsun ki sen gittin o tek kaldi aslnda tek bile degil yarm kaliyor ve en cok kizlar ozluyor neden? Neyse cicim bos ver o seni ozlemedikten sonra geri donse ne yazar
00 Yorumla
benım bırakalım 15 yıl oldu hala bakışlarını gulusunu hatırldadınmısevınc ve gozyasaları arasında kalıyorumonu özlemekten yoruldum ama asla vazgecmedım 40 cocuk annesı bıle olsa herzaman kabulum özledımmmmmmmmmmmmmm elımden bırsey gelmıyor yasadıgıgım surecede özluyecek allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıl�min sağ ol senin de
+1 yılNeden ayrıldınız? Kim ayrıldı? Yaşlarınız kaç? Bunlara yanıt ver düşüncelerimi yazayım sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılO ayrıldı.dini ağır bastı.yaş 19
- +1 yıl
Ne demek dini ağır basması.Ayrılık nedeniniz din mi?
Soran+1 yılEvet günah diye daha çok var çünkü okulun bitmesine konuşmamamız lazım diye ayrıldı
- +1 yıl
Allah allah. Çok sudan 1 sebeple ayrılmış senden. Bana göre bu çocuk seni sevmiyor. Seninle ilgilenenleri değerlendir derim. Bu çocuktan sana fayda yok.
Soran+1 yılPeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben 1haftadır zor dayanıyorum.hatta dayanamıyp arada mesajda attım sen gene 1bucuk ay ıyı dayanmıssın.
06 Yorumla
Soran+1 yılMesaj attım ...
Soran+1 yılBeni bir çocuk rahatsız ediyordu ondan bahsettim
Soran+1 yılAşırı hem de
+1 yılonu unutmaya çalış aklına getirme aklına getirdikçe daha çok üzülürsün kendine hobi yap dışarı çık süslen zamanla unutursun canım
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç kolay değil
- +1 yıl
biliyorum çok zor bende bir kaç hafta önce sevgilimden ayrıldım çok acı çektim onu hayatta unutamam diyordum ama unutmuşum sende başarabilirsin canım sonsuza kadar onun yasını tutamazsın ya
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılçözemediğim olay öpüşme veya ilişki oldumu hiç sevgilinle aranızda ilişkiniz ne kadarlıktı?
birde hiç aradınmı mesaj attınmı?040 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme falan oldu Seviştik ama tam olarak değil sinemada ne kadar olcaksa o kadr. Sonra o vicdanına yediremedi çok dindar. Pişman oldu ve ayrıldı. Ben mesaj attım ve soğuk cevaplar verdi çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılyalan yapabileceği kadarını yapmış sana.tam olarak sevişemeyeceğini anlamış seninle ve kısa yoldan bitirmiş sizde saf gibi inanıyorsunuz.dindar adam böyle olmaz.dindarlık lafta değil davranıştadır boşa üzülüyorsun
Soran+1 yılPişman oldu işte zaten bir anlık zevke geldiği için . Normalde baya dindar biliyorum
Cevap sahibi+1 yılben dindar değilim sevgilimini elini 10.ayda tuttum.geçin bir anlık hevesi felan yalancılık parayla değil.kimin ne olduğunu nerden biliyorsun?Sen beni benim kendimi gösterdiğim kadar görürsün.ilerisi bende.kimsenin düşüncesini ibadetini felan tamamen bilemezsin.
biz çok gördük İnsanların paralarını, haklarını yiyip camilerde en ön safta namaz kılan ÇAKMA MÜSLÜMANLARI.
normalde dindar? anormalide mi var? işinize geldiği gibi kullanmış atmış seni kenara enayi gibi inanmışsın
Soran+1 yılSaygı duyuyorum tabi fikrine !
Cevap sahibi+1 yılsaygı duy ve kendini kandırmayı bırak artık gerçekler acıdır.seni test etmiş bakmış ilerisi olmaz bununla uğraşamam demiş, dindar ayağına yatmış seni kullanmış yapabildiği kadar sonunda kafasından defetmiş.
Soran+1 yılBen beni sevdiğinden emindim. Bundan gerçekten emin misin ? Bi erkek olarak
Cevap sahibi+1 yılşimdi sakin şekilde ifade edeyim.gerçekten seven erkek, sevgilisinin namusunu koruyan düşünen erkek öpüşmez, sevişmez.özellikle dinine bağlı bir erkek asla ne kadar tahrik olursa olsun.Allah herkese bir irade vermiştir.ben sana diyorum 10 aydır dün ilk kez sevgilimin elini tuttum.
bence seni sevmiyor bundan emin olmak için soruyu şöyle sormalıyım, erkek arkadaşın yani ayrılan sana ilişki teklif etse tamamen sevişmek istese hayır diyecektin dimi?
Soran+1 yılHayır derdim ama bunu da ondan beklemezdim ki hiç bir şey bilmiyorum:'((
Cevap sahibi+1 yılişte o seni denemiş ilerisine gitmez bu sevişme.bunu bildiği için kısadan kendini sıyırmış senden.böyle bir gerizekalı için üzülüyorsan daha nediyim.
ondan beklemene gerek yok denemiş seni ilerisi olmaz demiş.bu kadar basit erkek olarak söylüyorum.
Cevap sahibi+1 yılaslında sordum cevapladın ben daha burda yazmandan anladım hayır diyeceğini çocuk seni çözmüş kıssadan hisse ben bunu elde edemem yatağa atamam demiş daha fazla para yedirmeden vakit öldürmeden saçma sebepten ayrılmış.
Soran+1 yılO benim hayır diyeceğimi tahmin ediyor mudur ? Yani sen diyorsun ki seninle sevişmek istiyordu hep senin hayır diyeceğini bildiği için bıraktı. Öyle olsa beni eve götürürdü bir şeyler yapardı ama bence öyle bir beklentisi yoktu ?
Soran+1 yılBen onu isterdim ama yatmış olmamak için hayır derdim böyle bir şeyde. Ve elini tuttuğum ilk kızım. Bence seks beklentisi yoktu:(((((
Cevap sahibi+1 yılben bu soruda senin hayır diyeceğini 2 dakikada anladım :)
zaten oda seni denemiş sinemada vs üstün körü sevişme olur anca bunla diye kafasına kazımış.
seni eve götüremezdi çünkü senin sevişmeye hayır diyeceğini biliyordu, eve davet etsede hayır diyecektin çünkü ;)
Soran+1 yılYüzde yüz emin misin :-((((((((
Soran+1 yılAma o zaman şu anda hemen bir sevgili bulur ve sevişmez miydi ?
Cevap sahibi+1 yıleminim ve şöyle birşey de düşün.eğer ben çok dindar müslümansam bir kızla öpüştüysem seviştiysem o benim artık namusumdur ve onunla evlenirim en azından ileride böyle birşey planladığımı söylerim çünkü namusunu bozduğumu söylerim.senin çocuk aksine seni denemiş sonra bundan ekmek çıkmaz bana demiş tüm iletişimini kesmiş silmiş seni.
çünkü ben burdan anladım senin ilişkiye hayır diyeceğini ve eve davet etsede seni hayır diyeceğini kendini kandırma
Soran+1 yılBiz evlenmeyi düşünüyorduk zaten ama yaşlarımızdan dolayı imkansızdı. Ailelerimiz bu yaşta izin vermez ben üni.ye yeni başladım. Hep evlilik konuşurduk şimdi ne düşündüğünü bile bilmiyorum ne oldu o hayallere !
Cevap sahibi+1 yılo sadece kısa yoldan sevişmeyi düşünüyormuş tamamen.ondan sonra terk edecekti seni baktı olmadı kısa yoldan hayır diyecek kızdan kurtulayim dedi saçma sebeple terk etti.
o hayaller seni elde etmek, seni oyalamak için sözdeydi malesef.
sana abi tavsiyesi 1.5 ay geçmiş, 1.5 aydır nasılsan öyle devam et, böyle gerizekalı bir insan için üzme kendini ;)
Soran+1 yıl1 buçuk aydır sırtımdaki bıçakla dolaşıyorum:)) kendimi berbat hissediyorum çünkü o güven duygusunun boşa çıkması kadar lanet bir şey yok. Her an onu düşünürken gece yattığımda sabah uyandığımda o hep aklımda varken ayrılmayı aklıma bile getiremiycekken olması anlatılamaz bir şey
Cevap sahibi+1 yılilişkiye başlamadan önce bilemezdin, ama neye kime güvendin.sonuçta ilişkiye girip terk edecekti o zaman senin için çok çok zordu.
desemki, seninle birşey yaşamamış öpüşmemiş felan ayrılmış o zaman sevginin peşinden git derdim namuslu dürüst adam derdim ama bu olay tam tersi.
Soran+1 yılAdam değil yani ;)
Cevap sahibi+1 yılaynen o yüzden üzme kendini.
eğer sana dokunmasa, öpmeseydi ve saçma sebeple ayrılsaydı; sana derdimki " adam gibi adam evlenilecek biri " ama tam tersi, seni öpmüş ve denemiş sonuçta bu kız benimle evlenmeden yatmaz boşa vakit harcamayalım kısa yoldan terk etmiş :(
bir ilişkide erkek öpmemişse sevişmemişse evlenince demişse o adam gibi adamdır.sözde adam değildir özde adamdır ;)
Soran+1 yılAma pişman oldu ya :-( neyse tesekkür ederim bir erkekle bunu konuşmam iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılbir erkekle konuştun ve tavsiyem " pişaman oldu " diye kendini kandırma GÜVENME.
denemiş o seni, seninle tamamen sevişip terk edecekti, bence ucuz yırttın gerisi sana kalmış
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :-) kimseye güvenmiycem...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim artık üzme kendini seni takmayan aşağlık biri için. ilk başta zor olacak sonraları alışırsın.
güveneceğin kişi dediğim gibi olsun bak: sana dokunmamışsa, öpmemişse, sebepsiz terk ederse " sevginin peşinden koş ona güven " ama tam tersiyse güvenme.
Soran+1 yılTamam aynen öyle yapcam:-)) bana dokunduysa ben ayrılcam ondan! :P
Cevap sahibi+1 yılbak saf, nazik, hayalleri olan bir kızsın.hatta şurda yazdıklarına baktığım kadarıyla çok sevmişsin.onu asla aldatmayacak kadar.bu çok önemlidir.
Allah herkese böyle birşey nasip etsin, umarım layık olan biriyle beraber mutlu olursun, geçmişe sünger çek :)
seven adam bekler dudaktan öpmez sevişmez ;)
Soran+1 yılBekliycem evlenene kadar bir şey yapmıycam artık...kendime söz verdim. O insana da haksızlık yapmak istemiyorum. Evet gerçekten insanlara çabuk güveniyorum çabuk bağlanıyorum sonra hayal kırıklığı çok kötü oluyo. Ama artık sevgili yapmıycam zaten:D
Cevap sahibi+1 yılsevgili yap evlenene kadar bekle, böyle erkek bulman çok zor ama var.
Soran+1 yılOkulum çok uzun daha...:-( :) hayırlısı ya
Cevap sahibi+1 yılben şuna karşıyım seven erkek çokda uzun olsa bekler.
denersiniz en güzeli.çünkü evlenincede kızların adet günleri var 7 gün.sevişme olmayacak.sonra hamile kalınacak sevişme olmayacak.
öyle 1 yıl veya 6 ay görüşüp evlenirseniz erkeğin iradesini çözemezsiniz.evlenmeden sana dokunuyorsa iradesinde sorun vardır evlenincede aldatma şansı vardır
Soran+1 yılHaklısın irade sorunu meselesine katılıyorum. Evlenmeden önce nasıl tartıcam bilmiyorum:-(( çok önceden sevgili mi olmak gerek bunları anlamak için
Cevap sahibi+1 yılçok önce değilde belli zaman flört etmek sevgili olmak gerekir sonuçta biliyorsun aldatma terk etme sadece sevgiliyken olmuyor, evlenincede oluyor.
sevgiliyken senden öpüşme ve sevişme gibi beklentisi yoksa ilişkin 2-3 yıllıksa bence en doğru adamdır seni beklemiş okulun bitmişse sende kendini evlenmeye hazır hissediyorsan herşey size kalmış :D
Soran+1 yılTamam inş o doğru kişiyi bulurum:-D sağ ol ya beni kendime getirdin:-P ağlamıycam artık
Cevap sahibi+1 yılönemli değil
değecek insan var değmeyecek insan o değmeyecekler grubunda ;)
dediğim kişi dokunmamış ve sebepsiz terk etmişse, barışmak iste o doğru kişi, onun için ağla seni deneyip terk eden için değil ;)
Soran+1 yılTamam öyle yapcam :-)))) hoşçakal hayatında mutluluklar
Cevap sahibi+1 yılsanada hoşçakal :)
Soran+1 yıl:-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım hatırlattın tesekkur ederım :(
https://www.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4sana gelsın agla bıraz
00 Yorumla
+1 yılsenden ayrıldı ha...sende yasını mı tutuyorsun
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet ://///
- +1 yıl
siz kadınlar ne kadar garipsiniz adam uğrunuza ölür kadidr kıyme bilmezsiniz basar gider arkasından ağlarsınızz...
Soran+1 yılKıymet bilmediğimi nerden çıkardın ona bir şey olcak diye ödüm kopardı her an aklımdaydı
- +1 yıl
sana demedim zaten genel konuştum...neden terketti eleman seni
Soran+1 yılDini için
- +1 yıl
dini neydi
Soran+1 yılİslam:D
- +1 yıl
sen nesin
Soran+1 yılBenim de İslam. Ama o fazla dindar evlenmeden önce konuşmak günah old için ayrıldı
- +1 yıl
git çocuğun ayaklarına kapan böyle adamı buşlmuşsun aferin çocuğa...sabırlı ol sende döktüğün gözyaşlarında haklıymışsın...
Soran+1 yılEvet hayranım dinine bağlılığına. Sadece yediremiyorum yabancı gibi olmayı. Oysa ben dokunmamaya bile razı olcaktım yeter ki konuşsun seni seviyorum desin eskisi gibi :((
- +1 yıl
çocuk doğru yolu bulmuş yoldan çıkarma takdir ettim ...efendi efendi bekle..messj at geleceksen sonsuza kadar beklerim de...
Soran+1 yılAtamıyorum:((((( çekiniyorum ödüm kopuyo resmen
- +1 yıl
at sen beklerim de sen beni...bunun için ayrıldıysan helal olsun de...
Soran+1 yılTamam atıcam iyi düşünmem lazım
- +1 yıl
düşün bakalım
Salaklık sende kızım kafana göre takılmak ya da başkasını bulmak yerine hala onu düşünüyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılSen aşık olmamışsın bence
Soran+1 yılAşık olsan anlarsın. Ben onu istiyorum diyorum fikir istiyorum geri dönmesi için.ama sen unut başkasını bul diyorsun
Soran+1 yılHaklısın da ne yapsam kıskanır benden soğusun da istemiyorum ne yapıym snce
Soran+1 yılGörmüyoruz ama birbirimizi:(( whatsapp var sadece. Facete de ekli değil. Bi de kuzenimle çok yakınlar mesela kuzenim bir şeyler dese kıskanır mı ne desin
Soran+1 yılYa kesin yargılı biri sinirlenince tam sinirlenir ama beni hiç kırmazdı hiç. Ayrılık kararını duyunca şoka girdim baya bir hala da inanamıyorum. Bi şey yaparsam benden soğuyacak diye de korkuyorum.aşırı kıskançtı mesela faceimde ne kadar erkek varsa hepsini silmiş:D hiç resim koydurmazdı bana da. Kimse seni görmesin derdi. Mesela ben de whatsapp a profil resmi koyuyorum o hoşlanmıyordu ya benden soğur mu mesela
Soran+1 yılEvet öyle yaptım fotoğraf koydum ve arkadaşlarını ekledim :-)) kötü düşünmez dmi soğumaz
Soran+1 yılTamamen silmemiş kuzenimden anladığım kadarıyla. Ama bilmiyorum tabi.silsin razıyım:dd :(((((( olur haber veririm:-) ama sanırım evlenene kadar mesaj atmıycak...
+1 yılniye ayrıldığını da anlatsaydın keşke.
09 Yorumla
Soran+1 yılBazı yakınlaşmalarımız oldu vicdan azabı çekmiş öyle dedi kaldıramadı biraz ileri gittik
- +1 yıl
erkekmi değilmiş? vicdan için ayrılırmı insan sevdiğinden. bence hoşuna gitmemişsindir.
Soran+1 yılHoşuna gitmiyceğim erkek yoktur:)) bana aşık olduğundan emindim. Ama o aşırı dindar sevgili olayına karşıydı zaten ama birbirimizden çok hoşlandığımız için bir anlık hevese geldik . Beyefendinin içi rahat değilmiş
- +1 yıl
ozaman içi rahat birini bul. sallama yani niye düşünüyorsun ki? ayrıca güzel bir kızsan zaten etrafında seni daha çok mutlu edebilecek bir erkek illaki vardır. alışkanlık yapmışsın bence.
Soran+1 yılIstediğimle çıkarım asla reddedilmeyeceğimi biliyorum çok güzelim :P ama aşk bu olmuyo işte aklımda sadece o var her dakika
- +1 yıl
yeni aşklara bak ozaman güzelim. ayrı dünyaların insanları olmasanız zaten ayrılmazdınız. şimdi arkana yaslan ve derin bir nefes çekerek öldür sevgini. hadi bakalım bekliyorum :)
Soran+1 yılArkama yaslandım ve derin bir nefes aldım:p ölmedi galiba:p
- +1 yıl
:) ya ne desem bilmiyorum ki. biten şeyler hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. hani söylemeyim dedim de gerçekten bitince bitiyor. bence alışmayı dene.
Soran+1 yılPeki sağ ol
+1 yılUnut gitsin önüne bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo işte onu kazanmam lazım :-((((((
bende özlüyorumda ne yapcan şte
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı