hoşlandığınız birinin sizinle dalga geçtiğini nasıl anlarsınız
Benim için çok önemlii
Benim için çok önemlii
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gozunden anlicaksin :D erkekler cocuk gibi zaten hemen anlarsin normalde tabi sinsileride var cozmedi bir kac saatini alabilir, kolay gelsin umarim anlarsin
aynen işim çok zor yıkıldım resmen oda ayrı bir şey sen seviyosun o dalga geçiyor
ya zaten benim ona bakmışlığım bir ikiyi geçmez ama ben önünden geçiyim ayağa kalkiyim hayvan gibi bakar arkadaşlarım şahit oldu kaç kere ben dalga geçiyor dedim arkadaşlarım dalga geçen öyle bakmaz diyor iyice allak bullak oldum
öyle bir planım var peşimden koşan baya çocuk vardı bunun yüzünden reddettim hepsini kime yanaşayım şimdi bilmiyorum
Ne söylediği artı nasıl söylediği önemli.Bu iş biraz sana kalıyor yani.
ya daha henüz konuşmadık hiç hareketlerden nasıl anlarım diye merak ediyorum
ya onuda denedik arkadaşım dalga geçmiyor iyice baktım dedi ama ben kararsızım
Konuşma ve davranış tarzım böyle birşeye izin vermez..
Bunu anlamak da kişiye has bir durum.
ya bana dalga geçiyomuş gibi geliyor ama arkadaşlarımsa tam tersi diyor dalga geçse güler falan sürekli diyorlar sana bakışlarıda hiç dalga geçer gibi değil diyorlar
Mantıksız davranır bir soylediği diğerini tutmaz gibi...
ya henüz hiç konuşmadık sürekli bakıyor arkadaşları falanda bakıyor bende beğendiğini fala düşünmüştüm faceden istek gönderdim beklemeye almış acaba benim duygularımı anlayıp dalga geçiyor olabilirmi
hmm ağırdan satıyordur kabul edince sende öylesine gönderdim ya da neden baktıgını sormak için falan dersin beklemeye alan birini boşver "ciddiyeti yok diyorum"
yok isteği geri çektim zaten ama hala bakmaya devam ediyor dalgamı geçiyor diye düşünmeye başladım
nasıl baktıgını bilmiyorum mesela benim hoşlandıgım biri olsa hemen kabul ederdim hani diyorum arkadasları kanına girdi agırdan sat kendini kıymetli olursun gibi... o zaman da arkadaşlarını dinleyerek mi hareket edecek her iki haldede olumsuz diyorum sen söyle
aynen bencede hemen kabul ederdi ama arkadaşlarım falnda görüyor bakıyor sürekli ben kantine oturmaya gelirken arkadaşı bir şey demiş oda döndü öce bizim masaya baktı sonra bana baktı
bilmiyorum o kadarınıda sonra o gonderirse veya adım atarsa konusursunuz. bence senin birşey yapmana gerek yok artık
kesinlikle zaten yapmayada halim yok
Cevap
9Cevap
Senin uzerinden baska kizlara espiri yapip onlari guldurmeye calisiosa seni salak yerine koyuyorsa kesin dalga gecio:)
yok öyle bir şey yapmadı hiç
O daha kotu seni hic umursamiyo o zamn:)
daha tanışmıyoruz bile emin ol dalga geçmesi daha kötü
Sen ne kullanion da boyle kafa yapti tanismadigin biriyle hayaller kuruyorsun
o senle dalga geçmiyordur, o da senden hoşlanıyordur :)
haha emin olamıyorum bir türlü sürekli bakıyor tamam iyi hoşta arkadaşları niye bakıyor sürekli
beğenmese bakmaz.demek ki dikkatini çekiyorsun,seni inceliyor,süzüyor fiziğini filan demek :)
inşallah ne diyim :(
bence öyledir.sen işyerinde nasıl giyiniyorsun,türbanlı bir kızsın dimi.ama türbanlılarda çok güzel ve çekici giyiniyorlar artık.vede çok seksi olabiliyorlar.sanırım seni beğendiği için bakıyor...
hayır türbanlı değilim işyeri değil okul ayrıca
:) kusura bakma,diğer soruyla karıştırdım.
eğer bakıyorsa sende ona yaklaşmaya çalış.ilgilen,onun bulunduğu ortamlarda tesadüfen ordaymışsın,tesadüfen karşılaşmış gibi gözünün içine gir :) birazda dişiliğini ön plana çıkar.diğer kızlardan farklı olan yönlerini göster,dikkatini çekersin böylece...
ya ben aşk meşk konusunda aşırı salağım çocuk bana bakınca ben öyle bir kafamı çeviriyorumki bir daha bakma der gibi ama her şey utandığımdan
utangaçlığını atman lazım,yani normalde erkek biraz çekinir bakmaya konuşmaya filan ama sende tam ters i bir durum var.uzun bir ders olacak bu :) özelden yazışalım mı ?
tamam
bendede aynı dert bugun sınırlendım cok ona kızgınlığımı belli etmye calıştım salak salak sırıttı beni daha cok delirti dalga mı geciyor acaba
Ne yapıyor mesela? ona göre cevaplanıcak bir soru
ya sürekli bakıyor arkadaşları falanda bakıyor bende beğendiğini fala düşünmüştüm faceden istek gönderdim beklemeye almış acaba benim duygularımı anlayıp dalga geçiyor olabilirmi
Her ihtimale karşı duygularını belli etme zaten her şekilde o senin peşinden koşmaya devam edicektir
ya ben zaten artık hiç bakmıyorum ona ama arkadaşım söylüyor bana baktığını ne yapmaya çalışıyor çözemedim kafayı yiyecek gibiyim
Benden hoşlan deneyelim
:))
hoşlandığın kişi seninle dalga mı geçiyor?
galiba emin olamıyorum bir türlü
trip at bakalım çekçekmi tribini
haha tamam
e gayet ne bir şekilde anlaşılrı
haha emin olamıyorum bir türlü sürekli bakıyor tamam iyi hoşta arkadaşları niye bakıyor sürekli
ya bana dalga geçiyomuş gibi geliyor ama arkadaşlarımsa tam tersi diyor dalga geçse güler falan sürekli diyorlar sana bakışlarıda hiç dalga geçer gibi değil diyorlar
şıp diye anlarım..
ne yaparlarsa anlarsın ah bide ben çözebilsem
ne diye dalga geçeçek seviyorum diye mi?
yani evet tipte olabilir ?
dalga geçerek
pek anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar