Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bayıldım. Hayatımın değiştiği gündü o gün. Hayatım bayılmadan önce ve bayıldıktan sonra olarak ikiye ayrılıyor :D Ders ingilizceydi. Birden ellerim buz gibi oldu ve titremeye başladım. Derin ve hızlı nefes alıp duruyordum. Birden kulaklarım uğuldamaya başladı. Ellerim ayaklarım uyuştu hissetmiyordum artık. Gözlerimde kapalı. Öğretmen yanıma geldi ve beni ayağa kaldırmaya çalıştı dışarı çıkarmak için. Ayağa hafif kaldırdı ki en son duyduğum şey öğretmenin o komik sesiyle adımı bağırmasıydı :D Bir sessizli çöktü. Etraf karanlık. Tek duyduğum kalbimin hızlı ve yüksek sesiydi. Gittikçe yavaşladı kalbim ve zayıfladı atışları. Artık onu da duymuyordum. Çok hafif hissediyordum kendimi vede huzurlu. Sonra Beyaz bir ışık belirdi. Evet beyaz ışık :D O herkesin ışışığı gördüm dediği şeyden :D Sonra anılarım gözümün önünden geçmeye başladı. Tabir şu '' Hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti '' :D Ben alay ederdim ne filmi ne şeridi lan nasıl oluyor o :D Meğer böle oluyormuş dedim xD :D Sonra kalbimi duymaya başladım. Pıt pıt atmaya başladı ve gittikçe güçlendi. Sonra uğutular geldi sonra sesler netleşti. Gürültü vardı.. Sonra açtım gözlerimi ... Müdürün odasındaydım ve başımda öğretmenler vardı. İyimisin falan filan derken ambulans geldi. Tansiyonuma, kan şekerime baktılar normal. Ayağa kalk dediler şuraya kadar yürü dediler normal. Müdürün sağlık eğitimi varmış nabzıma başmış ben baygınken kalbini duyamadım bir süre dedi. Falan filan.. Ondan sonra başlasın hastane maceraları '' Herşey normal oluuuum.. Bişeyim yok annem ay şu doktorada gidelim şunada gidelim demesinden bol bol ilaç kullandım boşa :/
Bayılmanın yararına gelice.. Derslerim aniden yükseldi. Aşırı araştırma yapmaya başladım. Önüme ne geliyorsa araştırdım öğrendim. Yangelip yattım yazılılara çalışmadım.Sonunda Okul birincisi olarak mezun oldum heheheh :P :D10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 kez bayıldım 2 kez bayılır gibi fenalaştım bilincim hemen yerine geldi tam bayılmaz olmaz herhalde :) 9. sınıfa gidiyordum yengemle alışverişe gidecekken kuaförle konuşuyorduk midem bulandı başım döndü oturdum sonra ben eve gidiyorum diyecekken ben eve dedim düşmüşüm kendime geldiğimde kuaför dükkanına çıkarmışlar beni tansiyonumu ölçüyorlar. 2. bayılmam da doktor da oldu. Midem ağrıyordu doktora gitmeden önce bayılır gibi düştüm fenalaştım. Doktor da mideme filan bastırdı. Midem çok bulandı lavaboya gitmek için kapıyı açtım ve düşüp bayılmışım. Çok kotu bir durum ya. Konuşmaya çalışıyorsun konuşamıyorsun. Her yer simsiyah. Çok özenirdim bayılmak nasıl oluyor diye. Bayılma taklitleri yapardım hatta
00 Yorumla
lise 1 i yurtta gecirmistim, bir gece odadaki yastık savaşı duş kabinlerine taşınmıştı su savaşı yapıyoduk kışın ortasında 2 kişi beni son kabine sıkıştırmış tazyikli su sıkıyodu, bir ara baktım kafaları içerde saddece ellerini çıkarmış onlarla su sıkıyolardı. bende fırsat bu fırsat hazır bakmıyolarken kaçayım hemen içeriye kitliyim bunları diyerek can havliyle kosmaya basladım. amacıma ulaşmak üzereydim kapıya ulaştım benim kaçtığımı fark etmemişlerdi tam kapıyı kendime doğru çekerken ayağım geriye doğru kaydı kafam mermerden basamağa geldi, gerisini hatırlamıyorum bayılmışım :Dgözümü açtığımda hemşire nabzımı ölcüyodu :D kaşım filan açılmış onu pansumanlıyodular :D bayılınca arkadaslarım sırtlayıp saglıkcılara götürmüs :D
11 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun :(
bir zamanlar bnde cok merak ediyordum bayılmak nasıl br seyyy... ilk defa kulak karstırıcıyı kullanıyordum ki kulagımn içinden bir ses geldiii tınnnnnn ...
.. sonra bir baktım birader ustumde beni tokatlıyor ..
dedim ne olduuubana
dediki bayıldın..
film kopmus bor sey hatrlamıyorum.
bayılmanın en guzel tarafı ayılnca bana ne oldu bn niye yerdeyim benm basım nıye agrıyor gibi bir suru karmasık soruya cevap aramak ve bunların hepsi silsile yoluyla cevaplanmasııı..
bayılmak cok guzel bır sey buradan herkese tavsıye edıyorum ayda br bayılnnn
saglıcakla kalınn36 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun ne diyeyim
- +1 yıl
ama hakkaten bır kez elım kesılmıstıı o daha da guzell diiii..
ilk basta gozlerın kararıyor gozlerın acık ama kapkaranlık oluyor etraf sen ona odaklanırken bır bakıyorsun dızlerınde guc kalmıyor ve kut yerdesınnn
sonra tekra baslıyorun ben nerdeyım bana ne olduuuu... abyılmak aslında bir nevi insan fişinin cekilmsi gibi bir seyyy - +1 yıl
kan tutuyor o zaman seni
- +1 yıl
işte kan fobisi var sende bence yoksa kan kaybından değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkollü bir akşamın ardından uyanmıştım. Annemin sıktığı portakal suyunu görünce, yanında birde sigara yakıp keyif yapayım dedim. Baktım masada birde gazete var. Aldığım piyango biletim geldi aklıma.
Aldım gazeteyi, amortim nerede ümidiyle açtım gazeteyi. Görünce çıkan rakamı bir yaygara koparıp yataktan zıplayışım vardı. Sonrasını hatırlamıyorum. Annem ablam babam hepsi panik halde başımdalardı, ayıldığımda.
Uyandığımda, nasılsın noldu gibi soruları umursamaksızın direkt bileti sordum. Babam tamam sakin o bende garantide dedi. Dedim bakayım. Çıkardı cebinden. Bir hışımla kapıp cebime koymuştum, ardından kalkmıştım :D
Harika bir bayılma duygusuydu.11 Yorumla- +1 yıl
:)
- Spor konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatımda çok kaza geçirdim misal çocukken bir evin balkonundan düştüm ve ve tek hatırladığım bayıldığım ve hastanede uyandığım.Misal bir kerede ağaçtan düştüm ve bayılmışım ve akrabalarım beni eve taşımışlar.Bir de trafik kazası geçirdim.O kazada biri vefat etti bir çok kişi yaralandı ve yine ben hiç yara almadan sadece bayıldım.Meleklerle aram iyi çünki beni sürekli koruyorlar.
32 Yorumla- +1 yıl
verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun :(
- +1 yıl
Babaannem küçükken hep dua eder üflerdi ve sende nazar çok var derdi..Allah hepimizi korusun.Teşekkür ederim :).
+1 yılben degilde kız arkadaşım bayılmıştı yanımda :)
sevgili olduktan sonraki ilk buluşmamızdı :) tatilde köye gitmişlerdi köyden geldi dershaneye kayıt olacaktı onun bahanesi ile gidiyorduk otobusle..otobuste bir anda bayıldı..kucakladım teyzeninin biri yer verdi..oturtturdum suda buldum o kendine gelene kadar ben akla karayı sectim yahu :)
acaba bir hastalıgı vardı bugunmu ortaya cıktı..eger kendine gelmezse ben ailesine ne diyecem...daha neler neler :)12 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun hakikaten sorumluluk :( korku içinin acıması üzülmen hepsi bir anda
- +1 yıl
kesinlikle hayatında ilk defa sevgilisi olan bir kız aynı mahalledeyiz ailesi nasıl katı hepsini biliyorum...yanlız bırakamazsın o durumda ama kötü bişey olsa macbur ailesine haber vermelisin..annesi cıngar cıkarcak bir kadın kıssa süreli dehşet verici bişeydi
Oldu tabiki küçükken internet kafelerden sabahdan akşama kadar dururdum bilgisayar hastalığı vardı. Bünye oyuna kapıldımı açlığı bile hissetmiyorsun. Ani göz kararması elin ayağın boşalması ve uyku hali. Daha sonra vücudunu vurduğun yerlerde ağrılar... :D Kan alındığı sıradada oldu. Soğuk terleme ani göz kararması, elin ayağın boşalması ve uyku hali.
12 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun
Bayılmak nasıl bir şey acaba dediğim zamandan beri kaç kere bayıldığımı hatırlamıyorum :) En son okulun merdivenlerinden yuvarlanıp başımı merdivenin sivri tarafına vurmuştum. Gözümü açabildiğim an hastane de olduğumu farkettim . Ve o günden sonra da bayılmak kelimesini duymak bile istemem :)
10 Yorumla
+1 yılBayılmıştık bir kez sanırım burun kanamasından oldu çok fazla baş ağrısı yapmıştı. Hastanede açmıştık gözümüzü
11 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun
+1 yılbir iki defa bayıldım ve uyandıgımda bayıldıgımın farkına bile zar zor vardım :D sanki güzel bir histi yahu :D :D bir an bişeyler kopuyor bir bakıyosun yerden kalkıyosun fılan :D içmeye gerek kalmıyor :D :P
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bak anlamışsın benı :D
+1 yılbi kere lisede bayıldım gözlerimi açtığımda Kimya hocamın kollarındaydım :)
13 Yorumla- +1 yıl
kimya dersindeki o sıvılar yüzünden mi bayıldın genelde pis kokar
- +1 yıl
yok bahçede bayılmışım birden sıcaktan tansiyonum düştü heralde :) bir kere de kimya dersinde Amonyağı fazla içime çekmiştim fenalaşmıştım ama bayılmadım :D
- +1 yıl
:) geçmiş olsun
küçükken salıncak çarptığın havaya uçtum 2 metre o zaman bayılmışım.Onun haricinde şükür :)
12 Yorumla- +1 yıl
allah korusun
hiç bayılmadım ama çok koşarsam bilemem zorlamasaydın kendini
12 Yorumla- +1 yıl
işte telaş heyecan vs
- Spor konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılgeçen salı halı saha maçında 5 dakka kaleye geçiyim dedim adamın biri topa nasıl vurduysa üst direkten kafama çarptı film koptu 15-20 saniye uçmuşum birinin çekilin suni tenefüs yapacam demesiyle kendime geldim :)
22 Yorumla- +1 yıl
hAhahahahah ucuz atlatmissin birader
- +1 yıl
bencede :)
Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet tamda yolun ortasında araba çarpmadıgı iyi yani
11 Yorumla- +1 yıl
allah korumuş
+1 yılbünyem çok ağır oldugu için yorgun oluyorm ama hiç bayılmadım .s bayılsamda 2-3 gün sonra ayılsam :D ne güzel olurdu
10 Yorumla- Spor konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl bir açıklama yaa ay canım benim :) demek haydi gibi koşuyodun :) hiç bayılmadım ama uykumda yürümüşüm bu da başka bir şey :)
10 Yorumla
+1 yılYarama tuz bastın ya kafamı nerelere vurdum nerelerden düştüm bir türlü bayılamadım.eksiklik gibi hissediyorum...
10 Yorumla
+1 yılÇoookk bayıldığım oldu :):):) Paranoyak etmişti hatta bir zamanlar beni :)
cut.10 YorumlaKan bağışlamıştım kırtasiyeye girdim orada bayılmışım gözümü hastanede açtım :D
10 Yorumla
+1 yılBebekliğimde havale nöbetleri geçirdiğimi söylediler, çokça da bayıldığımı. Korkutuyormuşum ailemi...
00 YorumlaBen çocukken bir kızın saçını çekmişdim oda şeyime vurunca kendimi yerde buldum.
Onun dışında bayılmadım.00 Yorumlaaskerde eksi 32 idi bayılmışım ayıldığımda portakal tıkıyordu ağzıma tim komutanım.
10 Yorumla
+1 yılbayıldım..ama toplu bır bayılmaydı...yanı tek ben bayılmadım...o mukemmel rus kızlarını gorunce butun sahıl bayıldık rus kızları AYILIN ve LINE ındırın dedı..ındırdık artık rus kızlarıyla toplu chatlesıyoruz..lıne rus kızlarıyla mesajlasılabılecek dogru adres
11 Yorumla- +1 yıl
fareli köyün kavalcısı
evet
çok kez bayıldım düşük tansiyondan
rezillik ,yerlerde her biyerini çekiştirenler
şeker ye git.çok heyecan yapma.bol su hörmetler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bayılmıştım.gözümü açtım millet toplanmış etrafıma hepsi birden neyin var diyor ilk bir kaç dk saçmaladım sonra kalkıp gittim.bütün gün uyumuş dinlenmiş gibi hissediyorsun.garip bişey :D
01 Yorumla- +1 yıl
evet öyle oluyor
Kan verirken bayıldım.
Kolumu alçıya alırlarken bayıldım.00 Yorumla
+1 yılbilerek bayıltıldığım çok oldu onun dışında kafam yarıldığında kan kaybından bayılmak üzereydim ama sonra bir şekilde kendime getirdiler :)
00 YorumlaEvet iki kere falan bayıldım çok zaman geçti tabi.tek iken kötü tabi yanımda birileri vardı
00 Yorumla
+1 yıldişçi iğneyi bir vurdu dozu fazla vermiz iqne nakavt olduk :D
10 Yorumla
+1 yılbende talasemi var sık sık bayılırım..
13 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun o hastalık nedir bizi bilgilendirir misin ?
- +1 yıl
genetik ve kalıtsal bir kan hastalığı.. anneden veya babadan cocuga gecebilecek türden.. sürekli kan takviyesi isteyen bir hastalık.. iştahsızlık halsizlik yğzde solgunluk zayıflama vs görülür çogu hastada ama cok şükür ki bende yok. çok ilerlemiş durumda değil.. hasatlığın tamamen tedavisi de ilik nakliyle oluyo ama bende bu safhada degil. bunu da gecen gün hastaneye gittiğimde öğrendim..
- +1 yıl
allah şifası verişr inş çok çok geçmiş olsun :(
küçük yaşlarımda kan alınmıştı o zaman bayılmıştım.
10 Yorumla
+1 yılzeytınyaglı yaprak sarmaya her zaman bayılmışıdır ('.')
10 Yorumla
+1 yıltansiyon sorunum var..olmadık zamanlarda olmadık yerlerde bayılmışlığım vardır...
00 Yorumlapuding yaparken masanın altından çıkmaya anlam verememiştim.
00 YorumlaHenüz öyle bir deneyimim olmadı, ama bir ara istiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılbiz lisede birbirimizi kontrollü olarak bayıltırdık :) sağlıkçı olmak başka :)
06 Yorumla- +1 yıl
Boyundaki damarlari tutarak yapiyor iseniz cok tehlikeli bir sey bir bilsen iyi cesaret...
- +1 yıl
biliyorduk tehlikeli olduğunu beyni hipokside birakdığı için kardiopulmaner arrest sebep olabilmem ihtimali vardı ama gençlik işte kan kaynıyor :)
- +1 yıl
Tükçe konuşun. :D
- +1 yıl
pardon :)
- +1 yıl
bi bitmediniz*;)
hayır .
00 YorumlaDoktor iğne vurdu kalçamdan ayağa kalktığı mı hatırlıyorum sonrasın da müşahede odasındaydım
00 YorumlaHaydi gibi koşarken.. İyiymiş. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bikaç yıl önce tansiyonum çok düşmüştü.
10 Yorumla
+1 yılyooo hiç bayılmadım hiçte merak etmiyorum açıkçasıı :D
00 YorumlaBayildim , çok iğrenç bişi.
10 Yorumla
+1 yılHiç o zevki yaşamadım :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdada herşeyin sonunu sevgiliye bağlamasanız olmıycak .d
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere bayıldım, epilepsi krizi geçirdiğimde.
10 Yorumla
+1 yılMorfinle bayılmıştım :D
10 Yorumla2 kere normal bayıldım 1 kere komaya girdim.
00 YorumlaSpor konusunda 837 cevap paylaştı. bayılmadım çok şükür
10 Yorumla
+1 yılBi keresinde kör olmuştum :D
00 Yorumlaçok şükür hiç bayılmadım küçükkende bayılmamışım
00 Yorumla
+1 yılBir kere öyle güzel dayak yedim ki bayıldım
00 Yorumlabayılmadım ama hep merak etmişimdir
00 Yorumlaıkı defa motordan düşünce bayıldım .)))
010 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun motor kullanmayı bende istiyorum ama olur mu ki :( boyum kısa sorun olur mu :( ki 162
- +1 yıl
:( öyle motor istemem
- +1 yıl
tehlikeli ya ondandır :( dikkat et kendine
- +1 yıl
:( haklısın
- +1 yıl
satma kalsın binmezsin oto yollarda falan
+1 yılevet
10 Yorumlabayılacak gibi oldum ama hiç başıma gelmedi.
00 Yorumlahayır ama nasıl birşey olduğunu merak ediyorm:D
00 YorumlaMerak ediyom valla o hissi
10 Yorumla1 kere bayıldım 5 6 sene önceydi sanırım
00 YorumlaSpor konusunda 396 cevap paylaştı. 1 sefer narkozla bayıltıllar, yoksa hiç olmadı:D
00 Yorumlagüzel soru bayılmadım daha önce hiç düşünmemiştim
00 Yorumla
+1 yılbayılmadım ama kızları cok bayılttım
10 Yorumlaregl ağrısından bayılmıştım bir kere
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam