Geçen hafta kayseri'ye ofsayttan gol attılar rakibin direnci kırıldı. Bu haftada osmanlı'nın temiz golü verilmedi gs lobisi işlemeye devam ediyor. Dedigim gibi terim'in hakemlerin üzerinde etkisi büyük
bu tarz pozisyonlarda hakemler kaleciler lehine kolay faul çalıyorlar, pozisyonu iyi süzmeden kolaycılıga kaçıyorlar, maçı izleyemedim yetişemedim ama bu pozisyonun hakem yorumlarını takip edeceğim...
@SiyahPolarlıAdam bakmaktan zarar gelmez bakalım yinede, maçın özetine baktım o pozisyon için başka açıdan görüntüde yok şu an için... İlk topa vuran hangisi önemli olan o orda ve orda sanki osmanlılı futbolcu vurmuş gibi çünkü topun gidişi yönü onu gösteriyor sanki.. videonun 1.02 den sonra bir bak... https://www.youtube.com/watch?v=Dtb759LYNqY
ayrıca temas konusunda bir şeyler söyleyebilirsin diye ayrı değiniyim çünkü futbol temas oyunudur hiç temas yapılmadan oynanmaz, burdaönce kim vurdu ona bakılmalı ama tabiy ki elimizdeki görüntü ve açı tek açı onun için dedim hakem yorumculurı ne diyecek diye...
Futbol temas oyunuda kaleciye bu şekilde temas faul oluyor ceza sahası içinde. Hakem Galatasarayın aleyhine çaldı bu hafta. Osmanlı'ya ceza sahası üstünden olmayan faulü verdi. Galatasaray kontraya çıkıyordu.
Video hakem olsaydı gs 2 maçtan ancak 1 puan çıkarırdı. Hakem buz gibi golü yedi. Pozisyonda faul yok osmanlısporlu oyuncu kontrolsüz hareketinden dolayı buna faul demek eyyamın kralı. Geçen sene fb_ Beşiktaş maçında aynı pozisyonda emenike gol attı. Renklilerin kollandığı apaçık belli. Fatih terim hakemlere her zaman ki gibi baskı yapıyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Emeninkenin pozisyonuna faul degil deyip buna gol diyenlerin büyük kişilik problemleri vardır. Terim her zaman baskı yapmıştır hakemin üstüne yürüdüğü günleri biliriz zamanında orduspor maçı bu işin ayyuka çıktığı dönemlerdeydi
Kardeşim sen futbol oynuyor musun öncelikle bunu sorayım ve şöyle acikliyayim olayı 6 pas içersinde kaleciye parmağının ucuyla bile dokunamazsin onu da geçtim Numan in kalçası Muslera'nın karın hizasında ve Muslera'nın dengesini bozmaya yönelik
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki gecen sezon bjk 2-1 ondeyken son dakika emenikenin mudahalesi sonrası verilen gole ne diyeceksin farkı nedir https://i.hizliresim.com/NZg81L.jpg
Terim geldikten Sonra aksine Bjk Lehine Hakem hataları olmaya başladı. Çünkü Bjkyi Şenol kurtaramaz. Önce Antalya’yı hakemle yendi Bjk dünde Kasımpaşa’nın baskı kurduğu dakikalarda Medele kırmızı vermedi hakem. Kalecilerin dokunulmazlığı vardır pozisyon net faul.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorum yazip engelleyen sonra kankası çağırınca u dönüşü yapan uzun zaman gizli yazdıgını unuttun mu 😂
Gol net ofsayt, heralde bu görseli Galatasaray düşmanı olan kişiler hazırlamış. Galatasaray ile tffnin arası kötü, Galatasarayı hakemler sevmiyor. Galatasaray bugün çok önemli eksiklerine rağmen yine kazandı.
Cidden kendini aşmışsın kubi, net faul olduğunu sen de biliyorsun, ceza sahası içinde kaleciye müdahale fauldür. Kimse de bu pozisyona faul değil demeyecek takip et. Ben gidiyorum keyif sigarası alayım, yarın ki fb maçını bekle sen.
Kendini aşan sensin bu faulse emenikenin fabriye yaptığına faul diyemeyecek kadar seni tutan nedir? Gerçekleri yüze vurmaya devam edeceğiz gösterene kadar
Bugün hakem Galatasarayın aleyhine çalıştı yine. Tolganın pozisyonunda el yoktu, el dedi. Nerdeyse gol yedirecekti, pozisyonu kesmese o pozisyonda gol atabilirdi gs. Tüm yorumcular senin dediğin pozisyona faul dedi.
Cevap vermekten kaçıyorsun? Bu pozisyon faulse emenikenin fabriye yaptığı mudahale sonrası neden gol verildi 3 puan gitti? Tolganın pozisyonu gs ceza sahası önündeydi ona bile gol atacaktık diyorsan futbolu bırak curling konuş her macta 50 tane oyle kontra atak fırsatı olur
Hakemlerin cok kolladığı gs ile fb dır boşuna günahlarin takımı denilmiyor o yuzden sizin millete laf atmanız büyük dramdır sezonu penaltı rekorları ile bitirenler geçmişi unutmasın 34 hafta boyunca kadronda melo varken kırmızı kart görmeyenler
Gizli yazınca delikanlılık olmuyor bu nasıl beyindir berkay yıllarca gizli yazdı unutma 😂kuyruk acınızı biliyorum zamanında az ottürmedim artık kardes oldunuz tek gücünüz yetmez buyugunuze 😂