Göztepe maçında 6 dakikalık ne oldu da bu kadar uzattı ve fener uzatmanın son anlarında golü atıp kazandı?

Dün bunu ben de sayfada paylaştım. İlginç geldi gereksiz bir uzatma gibi.
Hangi sayfa
Galatasaray sayfası 300 bine yakın sezon sonu 500 binle en büyük sayfalar arasına gelecek. Orda provake de yok ne rahat paylaşım yapıyoruz 😃😃
Herkes sallıyor zaten sayfam var diye adını sorunca u çiziyorlar ama
bir ara paylaşım yapıp kurabiye yesinler yazar atarım tekrar. 😃
Ne sallıcam 2012-2015 arası 550 bin face gs en büyük5. taraf sayfası benimdi 6bine yakın rakama satmıştım. Şu an bu arkadaşın sayfası adminim +500 bin yapıcaz bunu en büyük sayfalar arasında olacak. Sponsor basıyoruz
Yav he he kurabi ye fener 😂
O ye ayrı olacak dikkat et
Heh işte ondan yazıcam. 😃 dur bak ne paylaştım geçen efsane beğeni geldi atayım sana ulan ona ne güldüm yaa. dd
Ben paylaştım diye yutturmacalar 🤔
Güncellemeyi şimdi attım paylaşıma. 😃 https://hizliresim.com/z0A1Rg
Sen bu kurabiyenin anlamını biliyor musun
Evet. dd
O zaman son kezzz
Kurabi yeee fener
Fenere yapılan kıyaklardan bıktık. Her maç göz göre göre kollanıyor. 6 dakika uzatma çok fazlaydı ayrıca volkan demirel Jahovicin boğazını sıktı. Çirkef volkanın rezillikleri bitmiyor. Pfdk nın en az 3 maç ceza vermesi gerekir ama fenerasyon yine bu olayı ört pas eder.
Fenerasyon bu sene göz göre göre kollamalara devam ediyor maaleaef birileri kör oldu konuşmuyorlar
Gerçeklerden kacamayacaklar kendi yalanlarında kaybolup gidecekler son iki sene hak ederek eze eze şampiyon olan takıma tff desteği camurunu atıp saman altından su yürütüyorlar Hakemler ust üste 3. Şampiyonluk olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar
Algı operasyonu yapıyorlar taraftarından başkanına kadar. Bİzim takımlar çok kötü oynuyor diyemezler ama tek dertleri Beşiktaş. Igor tudor bile Beşiktaşı övüyor. Masa oyunlarıyla Beşiktaşı durduracaklarını sanıyorlar ama Beşiktaş hakemi de yeniyor. Futbol kalitesi ve kadro olarak renklilerden çok çok öndeyiz. Bu senede renkli dünyalarını karartacağız inşallah
Şikeci oldukları için. Tayyipin takımı olduğu icin
Cevap
3Cevap
maçı izlememişsin ya da izlediğin halde maç içindeki duraklamaları gördügün halde gerçeği dilin söylemeyi bilmiyor. Uzatma süresi normaldi. Son dk nasıl gol yeyip berabere kaldığımız maçlar olduysa bu seferde tam tersi oldu biz gol attık ve kazandık. Uzatma konusunda kendi takımının maçları meşhurdur bu sezon değil mi? Onun için boş muhabbet bunlar...
Konuyu değiştir
O değilde Volkan Demirel ceza alacakmı acaba merakla bekliyoruz
Fenerasyon ceza vermez
Bjkli biri yapsa soru açardınız fbli olunca sesiniz çıkmıyor kankanız diye
Taliscanın net golü verilmedi 1-0 ken onu söyle once ele bakacaksak gs kadar kollanan yok
Soyledigine eminim sen bile inanmiyorsun attığımız net goller verilmezken gs hakemlerle 10 a yakın ekstra puan kazandı siz hakemleri almadan sahaya çıkamazsınız derbide ezerek 3 attık hakemin 2 penaltı vermemsine ragmen kaliteniz o macta ortaya çıktı dengimiz olan tek takım basaksehir
Daha Lig sonuncusuna yenildiniz neyin kalitesinden bahsediyorsun sen? Galatasarayda Artık Tudor yok kendinize gelin. Bjk maçında ilk yarıda penaltımızı verse maç başka yere giderdi. O kadar hakkımız yendi bu sene. Sizin denginiz Başakşehir olabilir ama Türkiye’de şu an bizim dengimizde olan bir takım yok
Sivas belediye ve ostersunda yenilen gsli gençlerbirliğine yenilmeye laf edemez sizin denginiz akhisar vs. Hakemler olmasa akhisar kadar puan alırdınız bu gercegi herkes görüyor sizi ezdigimiz kadar ligde kimseyo ezmedik bu sene
:)) FB alsın dye
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?