Çok yordular be :D
Tekvando kursuna yazıldım
Çok yordular be :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kötü yapmışsın,türkiyede halk recep ivedik zaten ama spor yapanda recep ivedik malesef,çünkü kişilik yok,normalde zeki olur sporcu ama,sadece kendien spor yapar sen VÜCUT çalışıp karşı komşunun oğlunun vücudu gelişmez ve şudda var FUTBOLCU,basketçi şarkıcı gibi haksız yere trilyonları alıp madenciler ise insanlara faydalı olsun diye kömür çıkartıp 750 LİRAYA hayatından olmasınıda görmesi lazım ama ADAM TRİLYON veriyor sporcuya HERKEZ ALIR BENDE alırım ama VİCDAN var fakat alırım,para ama C.RONALDO gibi yardım bahanesiyle 500 milyarı bağışmalığ geri kalan 10 trilyonuda ben yemem onunda veririm bir kısmını arkadaş bu kadar parayı ne yapacaklar ya
Yazdığın yorumdan bir şey anlaşılmıyor, sen buradan Edebiyat dersi almaya, haydi.
Kardeş iyi yapmışsın ama, ben boksörüm ve yıllardır vücut geliştirme yaparım. Kaslar boşa gider diye eğer uygun zamanları seçmezsen kaslar gider, overtraning olur yani fazla çalışmadan kas kaybı yaşarsın, fitness , tekvando ve beslenmeyi çok iyi kombinlemen gerekli. Ha bu arada kendini korumak ve öğrenmekse amaç Boksu tercih etmeni tavsiye ederim gerisi salon sanatı...
kursu boşver ya, ne gerek var. böyle ağzına ağzına vurcan işte...
Bende mi yazılsam acaba ama dans kursu istiyorum :/
Cevap
14Cevap
teakwondo güzel bir spordur ama sadece savunma ve artislik için oda, onun dışında bence bir halta yaramaz, antremanları baya yorucudur süper bir kondisyon patlaması yaşatır biraz daha ilerledikçe, tavsiyem sarı kuşaga kadar git ayaklarını iyi çalıştır buna çok önem ver ve sonra kick boks'a git , o ayak hareketlerinde kendini geliştirirsen kickboksta süper olursun, daha iyi bir spor dalı kick boks
dostum uni. hayatımla son vardım cok kucuk yaşta başlamıştım yaşın önemli yaş geçtiyse sadece spor egzersız olarak yararını gorursun fıtness te kıloları kasa cevırırsın kaslarını gelistirmek onemlıdır taekwondo da ise bir maça girecegın zaman kilo vermek için eziyet çekersin ikisi bir arada gitmez :)
Parti kurarsak, gençlik kollarına seni verelim.
Komünist döversin sadasaadsads
başlar başlamaz havaya girmemeye dikket et.çocuğu nasıl gaza getirdilerse kurstan çıkar çıkmaz bana sataştı dayağı yiyince rezillik oldu tabi :D kendini geliştirmeden gaza gelme yani.
Tekvando sokak kavgasında zerre kadar işine yaramaz onu söyleyimde.
Tekvandocusuna göre değişir.
tekvando biraz daha zayıf ince vücutluların işi bnce kick box a yazılaydın daha iyiydi.bn mesela öyle yapcam...
iyi yapmışsın.. çarlio ve çumbiyi öğrendin mi?
il
i
sam
sa
o
yu
çil
pal
bunlarda pumseler, beyaz kuşak 8 hareket yapar. hadi kolay gelsin :)
bacak çalışıyorsan taekwon-do da bacak esneme yapmamalısın ya da bacak çalışmayı bırakmalısın ikisinden biri.
Taekwondo da önce ısınma hareketleri yapılır sonra kültür fizik sonra da hareketler sonrada müsabaka (bitiremedim bi) tek başına bile yeterli.
Parti kurarsak, gençlik kollarına seni verelim.
Komünist döversin sadasaadsads
ben 13 yaşında gitmiştim çok güzel bir şey insanı gevşetlyo sonra noldu ayağımı burktum :D
Ahaha cevaba +1
İyi yapmışsın teakwondo güzel spordur.Bende yaptım daha önce ^^
Fitness ile Taekwondo farklı kasları çalıştırır. Bunu biliyorsundur umarım.
Yurt dışında Ip Chun'un öğrencisinden 2 sene eğitim aldım. Farklı dövüş sporlarıylada uğraştım, uğraşmaktayım. Bilmeden konuşmuyorum. Body yapıp kick box antermanlarında işkence çekenlere şahit oldum kaç kere. Referans verip gösteriş yapmaya gerek duymadım. Asıl gösteriştir ukalalık.
siz önce türk ismini rezil etmeden hayat kadınları sırf zevk için bu işi yapıyor deyip onlarla birlikte olmayın,yabancı marka teknolojik eşyaları kullanmayı hak edin madem türkler saçma iş yapıyor yabancı güzel yapıyorsa hak edin ve neden doğuya gitmiyorrsunuz madem yurtdışı meraklısısınız iş için fiyortsunuz 60-70 li yıllarda değiliz doğuya gidin avrupayı hak etmek lazım
Bu yorum bana mı?
iyi yapmışsın beni 9 yaşında göndermişlerdi inan çok işe yarıyor :)))) öğrenmekten zarar gelmez
Ben de bir ara Karate kursuna yazılmıştım sonra bıraktım. Ve şu an çok pişmanım. Çok iyi yapmışsınn.
9 yıldır tekvando yapıyorum. bu işe 12 yaşından sonra başlarsan kum torbası olursun
Fazla spor yapma yalnız kaslar erimesin:)
Eğlenceli bence bende önceden gidiyordum :D
ayak kokusu hariç her şey güzel :D
sadece bayan olmuyor orada ve ben erkekleri kastettim :D
doğal bir şey canım erkek varlığını belli edicek bir yerde :D :D
:D
çok iyi yapmışsın devam et bırakma.
Tekvando ne ya boş beleş dövüş sporu
iyi insan ol ve ezileni koru yeter
güzel olmuş :)
çok iyi yaa :))
bence iyi yapmışsın
çok iyi yaptın
sosyal açıdan
muay thai yap
size kickbox ve boks yeter,zaten sade dövüşüyorsunuz pek bilen yok,basit sadece yumruk ve tekmeleri kullanıp rakibi direk tutarak döversiniz ama tutmadan sadece yumruk tekme öğrenmeniz yeter fazlası zarar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar