Kick boks ve kusak sinavi?

Arkadaşlar bu platformda bu işleri anlayan, sorularimi cevaplayabilecek vardir umarim. 2 Haftadir bir salonda kick boks dersleri aliyorum. Vücut tipim ve reflekslerimden dolayi acikcasi hocanin gozune girdim diyebilirim. Ayın 21'inde kuşak imtihanlari olucakmış. Zaten yeni basladım esyaları, aylık ücreti filan derken büyük masrafa girdim. Bu kuşak sinavina girmek icinde 90tl para gerekiyormuş. Oda tamam, iyi güzel. Fakat bu sinava girmeden önce lisans cikartmam gerekiyor mu? Lisans icinde bir 60 70 olmasi gerekiyor ücreti. Ayın 21'ine gercekten az kaldi. Vesikalik resim, sağlik raporu filan hazirlarken parayida hazirlamam gerek. Bilgisi olan birisi cevaplandirabilir mi? Bu sinav icin sadece gerekli evraklari hazirlayip sinav parasini vermem yeter mi? Renkli kuşak degilim.

2018 Yılında her hangi bir müsabakaya katilmam için bir engel, yapmam gereken bir sey bulunuyor mu? Belirli bir kusak olmak ya da belli bir süre kulupte bulunmak vs vs. Yoksa hazir olduğumda musabakalara girebilir miyim?

Kuşak sinavinin işleyişi nasildir? Neler sorulur?
Kick boks ve kusak sinavi?