Ben severim, ☺️ eskiden arkadaşlarla hunharca oynardık. 😯 8 numaralı topun önemini herkes bilir. 😊 Peki 8 numaralı 🎱 top neden siyah beyaz, bu kafama takıldı daha açık bir renk olmaz mıydı 😃😃?
Bilardo sever misiniz ve 8 numaralı top neden siyah beyaz?
Gençliğim bilardo salonlarında geçti çok iyi oynarım 3 top oynarım daha çok. Arladaşlarla oynarken ben bazen 5 bant oynardım onlar kafasına göre o derece iyiyim.
Kesinlikle batak benimde favorim, iyi bir ekiple oynamak icap eder. Zira 10 alacak eli, hata yapıp 8 alınca eşliden soğuyorum, en çok oynadığı oyun batak. dd
8 aldıysa kesin bjklidir ne alaka bilemedim ama bjkli gibi tahmin ettim 😃 Yani evet, eşli batağa bayılırım ama herkes iyi oyuncu olacak acemilerle oynamak zevk vermiyor pek. Evet, batak en fazla oynadığım oyundur 😃
Bilardo aşığıyım. Niye siyah beyaz bilmiyorum ama şanssızlık siyahtır, sekizi de oyunun sonuna kadar deliğe sokmak oyunu bitirir. Oyun da hayat gibi olduğu için hayatımızın sonuna kadar o şanssızlığı yaşamamamız lazım yani. Bu yüzden şanssızlık=sekiz topu=siyah/beyaz
Çünkü siyah ve beyaz tehlikeyi arz eder, siyah ve beyazın olduğu yerde tedirginlik vardır. Bu yüzden deliğe sokulduğunda oyunun sona erdiği bu topun rengi siyah beyazdır. Cırtlak renklere sahip bir topun oyunu sona erdirecek kudrete sahip olmasını bekleyemezdik..
O siyah beyaz topu deliğe soktuğunda oradan çıkarıyorsun ya kanka, sonra yine sokuyorsun bir nevi çıktığı deliğe geri sokmak oluyor, bilardonun en sinir bozucu kısmı 😃😃😃
Maç 0-0 giderken feghoulinin penaltısını verse işin rengi değişirdi. 45-70 arası bok gibi oynadık. Lakin İnönüde kendi sahanızda, kupa finali maçında gsye 6-0 yenilmekten sen utanıyor musun? https://youtu.be/ecz8TZF45LU
Bak fetö iftirası atanı direkt provakeden uçuruyorum, ama sen iyi bir kardeşe benziyorsun. d zira fetö dedin mi ilk akla ihsan kalkavan gelir o da bir dönem bjkde yöneticilik yaptı 3 sene arka arkaya şampiyon olmuştu bjk.
En İyi Cevaplar