Bir tarafta Juventuslu, Real Madridli, grupta Galatasarayin rakiplerine karşı Eski Galatasaray başkanı Ünal Aysal kura çekiminde ki yüz ifadesi ve cesareti , gururu. Diğer yandan beşiktaşın yöneticisi Fikret ormanın Bayern Münih gelince ki surat ifadesi...
İkisi de yönetici ikisi de kulüp kura çekiminde... Çok büyüksün GALATASARAY... Anlamıyor musunuz? Babanız Galatasaray... Şampiyonlar ligine Aslanlar yakışır.
Sizce beşiktaş kaç tane yer? Tarihi bir rekor gelir mi? Kendi rekorlarına 8 den 9 a çıkartıp, rekorlarını egale ederler mi?
Şimdi çıkar hebele hübele edersiniz nasıl Türksün falan.. TÜRKÜM SONUNA KADAR! Ama tiner kafasında olanlara değil. Kabul etmedikçe GALATASARAYIN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ olduğunu tiner kafaları desteklemeyeceğim. Bizim ulaştığımız yerlerin çeyreğini yapsınlar saygı duyarım. Ama ilklerin, enlerin kulübüyle kıyaslamak hiçte kabul edilecek durum değil..
Büyüklük kavramının vizyon almış şekli. GALATASARAY ile beşiktaş arasında ki fark. "Elendi beşiktaş " diyelim mi?
Galatasarayımız Avrupanın gediklisidir, vizyon sahibidir. Kısacası Türkiye dedin mi, akla Galatasaray gelir.
Bayern eskisi gibi formda değil. Lakin 8,10 gol atsa beşiktaşa şaşırmam ben. Bjk, 2 yıldır kolay gruplara düştü. Leipzig gibi kasaba takımları ile oynadı. İlk defa zor rakip geldi.
Ben Bir Beşiktaşlı Olarak Asla Galatasarayın Avrupa Maçında Karşı Takımı Tutmadım. Bunu Yapan Vatan Hainidir. Biz Sadece Ligde Rakibiz. Bir Türk Takımı Varken Sırf Rakip Olduğunuz İçin Yabancı Takımı Tutan Vatan Hainidir. Avrupa maçlarında Bjk Gs yok Turkiye var.
Valla bunun vatanla matanla alakası yok. Kendinizi kandırın. Ülkede savaş olsa ilk kaçacak insanlarsınız. Kalkmışsınız avrupa da bizi çekemeyenlere ses çıkarınca hemen bir U dönüşü yapmalar falan... boş işler
Ahaha ne oldu la az önce kendin diyordun tiner beşiktaş şimdi de bana diyorsun sen de açıkla tiner beşiktaşı diye 😂 Az önce dedin tiner beşiktaşla tartışamam diye ee o zaman demek ki tinerci beşiktaş diye bir şey olduğunu biliyorsun😂
Açıklıyorum işte al hadi ispatla Galatasarayın fetöcü olduğunu ispatla. Ulan sizin başkanınız fetöcüler olacaktı be ne anlatıyorsun bana başkanlık seçmelerin de kimlerin size başkan adayınolduğunu biz çok iyi biliriz
Her insanın vermek istediği tepkiler aynı olsa da farklı jest ve mimiklerle yapılır. Ayrıca o gülüş istemsizce yapılmıştır. Biz bu gruptan nasıl çıkacağız diye düşünmüş yani imkansız olduğunu anlamıştır. Etkili iletişim dersini almanızı öneririm.
Öst möst dediğin takımlar şu an UEFA da lider olarak gruptan çıktı. Size 5 atar. Ayrıca, bizim onlara yenilmemizin sebebi eski kadro ve yeni yeni yapılanmaya çalışan bir kadroydu. Sadece yeni transferlerden Maicon ve Gomis vardı. Dalga geçecek konunuz yok bunla kendinizi avutuyorsunuz o kadar gülüyoruz ki size 😂😂😂😂😂