Allah Göstermesin Tenha Bir Saatte Yolunuzu 5 Tane Balici Kesti Ne Yapardınız ?
Hiç Düşünmeden Kaçarım
Üstümde Ne Varsa Veririm
Konuşmaya Çalışırım
Direk Dalarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
oturup tiner çekerim diye bir şık bekledim aslında. çoğu zaman böyle olaylarla karşı karşıya geliyorum zaten genel olarak selam veriyorum sigara uzatıyorum onlar davranmadan önce tabi şaşırıyolar . aç olan var mı diye sorarım yemek ısmarlıyorum ya da parasını veriyorum. ertesi gün yine hiçbir şey hatırlamayıp yine geliyolar bu sefer ssadece sigara uzatarak yoluma devam ediyorum. ama onlar bizim kardesimiz onlar insan evladı oldugunu düşünerek yapıyorum her şeyi. kaçtığım falan olmadı öyle bir düşünceye sahip degılım düşünmem yani en fazla cebimdeki parayı isterler zaten istemeden onlar ben yardımcı oluyorum
Buram buram dayak kokusu alıyorum. Böyle bir durumda soğuk kanlı olup kafaları ayık mı yoksa kendinde değilmi ona bakmalı ve en son çare kavga olmalı, kaçış öncelikli ve etrafta ele geçirilecek taş sopa (sopa ilk tercih olmalı ) 5 kişi zor hacı abi. elinde sustalı falan yoksa öperler adamı
Deliymiş gibi taklit yaparım kendi kendime bağırırım çağırırım kendi kendimi döverim gülerim kahkalar atarım ağlarım sonra geçer giderim :D
Birde aklıma bu geldi yazık ya :| link
Cevap
46Cevap
kelime şeadetten başka çaren yoktur.
1-kaçsan yakalarlar,
2-üstünde ne varsa versen bile üzerlerindeki kesici aleti sokarlar,
3-konuşmaktan anlamazlar,
4-direk dalsan, ölümün daha acılı olur.3-4 yerinden bıçaklanmak yerine 20-30 yerinden bıçaklarlar.
O işin sonu çok kötüye gider.O tinerciler laf anlamazlar sen paranıda versen maymunlukta etsen yaranamazsın kafaya takmışlarla bıçağıda takmaya çalışırlar.Ben olsam dövüşürdüm sorun değil ya ben ya onlar gidecek.
Yanımda telefon cüzdan falan varsa tinercilerin beni sıkıştıracağı yere girmem.
Böyle bir duruma düşersem kaçmam galiba..Konuşmaktan da anlamaycaklarına göre iş boğuşmaya gider.
Genelde çok ıssız ve dar sokaklarda beklerler :D
Sülaledeki kadınlar az tinerci dövmemiştir...Zavallılar kaçıyor bizi görünce :D Ama sayı çoksa hiç bulaşmam.Benim sınırım 2 en çok 3 kişidir.Fazlası oldu mu,kaçarım.
sen anca altına işersin
Şu çocukları anneleri neden parktan erken alıyor ki? Gelip buralarda ergenliklerini göstermeleri için mi acaba? :))))
tiner ikram ederdim arkadaslara bide cay soylerdim yanında kuru kuru gıtmesın dıye
alın cuzdanımı der esyalarımdan bırını fırlatırım o tarafa yöneltirim onları o arada sıvışırım :D ama attıgım cuzdan olmaz... eğer dolu gezıyosam tehtıd ederım cekılın yoksa sokarm dıye :D
Ağlarım ben oldum yere çöküp :( ıssız sokaklar tercıhım deıldır hiç bir zmn
erkekliğin %90 kaçmaktır derler onlar zaten pek ayakta adam gibi duracagını dusunmuyorum eger aradan bir tanesine vurup kaçabilirsem ne ala bana :)
Yanında çok para varsa sanki hepsini çıkarıyormuş gibi 1-2 banklotu çıkarıp vereceksin, tabi telefonununda olduğunu bildikleri için onu da vereceksin ki diğer büyük parayı kurtarabilesin.
Yada arandaki mesafe biraz uzaksa ve işlek yerler yakınsa direk konuşmadan kaçıcaksın. O 5 kişinin yanında en az 5 tane bıçak vardır, cesaret patlamasının anlamı yok
Üstümde ne varsa verir öyle kaçarım, o kafayla tazı gibi koşarlar kaçış yok.
Yanımda Muşta ve Bayıltıcı gaz taşıyorum. Önce gazla 2 veya 3ünü sererim. sonra kalan 2 sini hastanelik ederim. sonra 3 taneden her birini tek tek uyandırıp ağzına ederim hepsinin
hangi filimki bu aklımda bir film ismi var ama ? cıkartamadım
Bu . Benim planım :D
kizlar icin dusunuyorum da buyuk kucuk ne varsa altina yapmak en iyisi en azindan kotu bir sey e iyetlenirlerse kotu manzaradn tiksinip vazgecebilirler :)
Sesli güldüm .D
erkekliğin %90 ı kaçmaktır
önce analiz ederım kesici aletlerı var mı dalarsam kurtulma şamsın var mı gözüm keserse dalarım
elim bir dövüşten sonra zararda olan kişi ben olcaksam acil volta
kahramanlığa lüzum yok
onlarla tiner çekerdim ne yapacam başka kurdun ininde yaşamak istiyorsan kurt postunu giyeceksin
ALLAHIM vermesin YARABBİM
düşünmek bile istemiyorum,kalp krizi geçiririm heralde:(
bırakın gideyim derim anlamıyorlarsa elimden geldiğimce dalarım tabi sonra gözümüzü hastenede açarım ya da hiç açamam :)
Gelin size bally alayım der kalabalık bir sokağa çıkartır kaçarım.
üstümde para varsa veririm yoksa mutlaka dısarda corbacı vardır corba içini ısıtırlar.
Biber gazı filan bunları geçin. Üstünde ne varsa vericeksin bu kadar...
Korkusuzluk ve uzaklaştırma duasını okuyarak. Üstlerine yürürüm.
Ya zarar veremezler direk geçer giderler. Yada göremezler.
Oğlum millet bu tinerleri çekiyor la satmayın sizde çekin derim :-):-):-)
alın size para , yeterlidir onlar için. para yoksa en doğrusu tüymek . hiç kimse bolubeyi tribine girmesin şimdi
Oha o çocuğa nolmus lan diye ileriyi gösterip depar atarım
"Hepimiiiiiz, kardeşiiiiz, bu kavgaaaa ne diiiyeee..." diye başlarım :D
Sitres hastasıyım ben kardeş. Beni biraz dövdükleri zaman benim sigorta atar. O an babamı bile tanımam hepsini öldürürüm.
Hic tinerciye rastlamiyorum yaklasik bes yildir.ne oldu bunlara.tinerciligin soyu mu kuruyor.
yerden taş aldığım gibi direk kafasına sallarım , yallah düşman ! ilerii
biber gazı her derde devadır canım.
donanımsız olmaktansa donanımlı olmak .oleee.
ALLAH a sığınırım ...b*ku yedim derim...
hayır sayıyı azıcık düşüreydin belki bir umutta...:):)
edward gelirse durumlar değişir...
mıçtığımızın resmidir ozaman...
gıcık saatlerde gıcık yerlerden geçmem. Olaki oldu. Topuklardım :D
bıldıgım kadarıyla onlar ayakta bıle zor duruyorlar...
kesıcı bır seyler tasıyıp tasımadıklarına gore deısır
Kaçarım ipman miyim ben saldırayım birde ağzımı burnumu kırsınlar. Ama yakalarlarsa daha çok döverler onuda göze almak var.
her sabah kaltığında yuzunu yıkamadan cıkar yazın manto giyer at gibi kokarsan hiç birşey olmuyor
Tinerci takliti yaparım
Tahtalıköye giderken bir iki tanesini de yanımda götürürüm
Gecen gün ayiptir söylemesi tantuni yerken bir tinerci geldi abla cok acim banada bitane ismarlarmisin dedi masama davet ettim yemek ismarladim dikkatlice bakinca korkucak bisey yok
aynen :)) banada ısmarlar mısın?
hiç öyle birileri gelmedi karşıma çıksa bişey dese dalarım Not: klawye artistliği değildir.
hadi kalkın bir corbacıya gidelim derim
olaya babacanlık katarım...
Kaçarım kaçamıyorsam çığlık atarım biri duyar gelir belki diye :D
polisin numarasını çevirmeye başlarım
Nereye kacicam 5 kisiden , B sonra A
tebrikler onlarda seni anlayacaktı zaten :D
:)
bende paranın oldugunu istedigimiz kadat bally alıp beraber takılabilecegimizi anlatırdım onlara
uuuuuu tinercilere yumruk işlemez derler... bizzat denemeden bilemem. fırsaaaat :)
B ile C yi aynı anda yaparım.
altıma işerim heralde .
Zombi takliti yapardim :d
haha :D daha çok dayak yerdın
alın bunları içeri alın alın alın
size abi diyebilir miyim der ağlarım :p
nereye doğru uzanayım ?
bir tane balide ben isterim
Arkaya bakmadan topuk.
bi keres başıma geldi 20 tl çarpılmıştım..
tenha bir saatte tenha köselerden gecmem.
Döverdim herhalde..
Çok pis kaçarım
elimde çakmak var yaklaşmayın !
s**tık derim.:D tabanları yağlarım
ayetel kürsi
Ayetül canım :D
Ben de sizdenim derim.
Para veririm kap gel şurdan 3-5 tiner derim
Hiç düşünmeden kaçarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar