Çok istediğim motor var kawasaki ninja 300 seleside alçak gibi ama boyum 1.50 kilom 34 ben motor kullanamıycakmıyım hayal mi oldu racing tarzı bir motor veya süspansiyon ayarlarıyla çözülür mü yardıma ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Yani boyun çok sıkıntı değil ninjaya göre, yokuş yukarı artçılı duruşlarda sıkıntısını hissedersin bir tek onun dışında süspansiyon ayarları ile belli ölçüde alçaltılsa da bu motorun dinamiğini etkileyeceğinden bu kez sürüş zorlukları yaşama ihtimalinde var, en sağlıklı karar senin motorun üzerine oturup kendin muhakeme etmen, yani parmak uçlarında durmak zorunda kalıyorsan ayaktayken o zaman keyiften çok ızdırap verecektir, 1.50 boy ile cruiser motosikletlere yönelebilirsin harleyin Street 750 modeli var mesela hem ninja performansı hatta üstünü alır hem de ayakların yere basar hem de harley sürme keyfini yaşarsın. :) Bir bak street 750lere derim.
113 Yorumla
Soran+1 yılStreet modeline baktım sele uzunluğu uyuyor ama racing istiyordum aslında hayalim r125 ama çok uzun selesi var ninja olur mu bir ihtimal motor aşığıyım
Soran+1 yılSanırım 5 cm sıkıntım var nasıl bir çözüm bulmam gerekir seleyi mi tıraşlatıyım süspansüyon ayarı mı veya tabanlı motorcu bou bulabilirmiyim
Soran+1 yılEvet mantıklı hayal olmadı sevindim 😊😊 teşekkürler mantıklı bir düşünce
Soran+1 yılHarleyde güzel boyum için ideal en azından bakalım ehliyet vereceklermi bu boya 😂
Soran+1 yılHayallerim yıkılmaz umarım 3 gündür böyleyim boyumu sıkıntı ediyordum gerekirse ameliyatı bile düşündüm 10 cm uzamak için 😂
Soran+1 yılÇok sevindim cidden çözülürse alırım en büyük hayalimdi 😊
Soran+1 yılUmarım 😊
En İyi Cevaplar
boyla alakasi yok ayrica ninja zaten ufak motor turkiyede 300u yok ama 250 var
119 Yorumla
Soran+1 yılBoyum yetmiyor ki ninja ya sorun o 5 cm eksiğim var
Soran+1 yılYok son 2 3 gündür heveslendim de boy sorunum var bir şekilde çözmek istiyorum
- +1 yıl
bak simdi kocaman adamda olsa yeni motora bindiginde boyuna kilosuna alisamaz hemen motorun bunlar zamanla olur internette kisa boyuyla cross kullananlar var sen racing her turlu kullanirsin ben 187yim xt125r var yinede tam olarak yere degmiyor yani sana bagli motoru tasimayi ogrenmen lazim motora agirligni tasitmayi
Soran+1 yılParmak uçlarım değer gibime geliyor ama ayağım tam yere basmazsa dengeyi sağlayamayabilirim
Soran+1 yılOlmadı topuklu ayakkabıyla çözerim ama motora bağlı belki ayağım yere değmez bile 😂
Soran+1 yılYaşım 18 daha 1 hafta önce girdim
Soran+1 yılUmarım ayağım değer hayallerim yıkılmaz
Soran+1 yılBoy sıkıntı çıkarmazsa başarabilirim az bile değse kalın topuklarla çözerim
Soran+1 yılDenemeden alsam çok sorun olurmu
Soran+1 yılR125 düşünüyordum ilk başlarda internette okuduklarıma göre çok yüksek selesi var 170 cm lik insanlar binemiyor
+1 yılValla sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılTopukluyla çözülmezmi dolgu topuk vs.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Daha önceki motosikletin nedir?
Ninja 250sl 300'e göre daha küçüktür bence 250 sl'i araştırsan daha iyi olur.133 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç kullanmadım
Soran+1 yılBoyum sıkıntı çıkarır mı peki yamahaya
- +1 yıl
Buda ben ve aşkım 😊😍
https://hizliresim.com/POrb9v
https://hizliresim.com/qJWXL3
Soran+1 yıl163 onunki ama benimli 150 sorun o
Soran+1 yılRacing türü istiyorum daha hoş geliyor
- +1 yıl
Ama supersport bir motosiklet için pek uygun değilsin, en başta kilo biraz daha fazla olmalı, boyu kısa olan kadınlar var durdukları zaman sol tarafa sarkarak motosikleti tutuyorlar ama kilo önemli. Birde başlangıç olarak 300 cc büyük olur, youtube de bunlar ile ilgili çok video var biraz araştır derim hemde bir fikir sahibi olursun 😊
Soran+1 yılAraştırdım racing tarzı motorlar hoşuma gitti selesi yüksek ama hayalimdi ya napıcağımı bilemiyorum bende sola ağırlık versem sağ ayağım ztn feende olacak
- +1 yıl
Benimde hayalim supersport ama işte ilk başta temel olması lazım o yüzden 125cc bir motosiklet ile başladım ve sen ninja 250 sl'i araştır Altın elbiseli adam var onun kanalında 250 cc karşılaştırma videosunda ninja 250 sl var birde kadın kullanıyordu onun boyuda uzun değildi net hatırlamıyorum ama o fikirlerini söylüyordu ona bir bak derim. Sola ağırlık verip tutarsın ama her koşul da işe yaramaya bilir. Biraz kilo al sen olur 😉
Soran+1 yılKilo neysede boyum sorun çıkarmazsa kullanabilirim yani öyleyse hayal değil :)
- +1 yıl
https://youtu.be/pYjEjdfruyE 3.44 de düşüyor du 😊
Alışmalısın, hayatında hiç motosiklet kullanmayan birine birşey demek zor olur. Tanıdığın flan yok mu motorcu bir denesen,
Soran+1 yılKimse yok ya motor süren bir ben heves ettim o da olmıycak gibi
Soran+1 yılAnkaradayım şans yok bende yaa :(
Soran+1 yılScooter pek cezbetmedi beni görünüş açısından r25 istiyordum selesi baya yüksek bende ninjayı bulabildim en uygunu olarak
- +1 yıl
Bence çok güzel makine 250 sl
www.google.com.tr/search
Soran+1 yılBoyum yetermi ona selesi kaç cm acaba güzelmiş
- +1 yıl
Böyle olmaz. Gidip göreceksin moturu üstüne binip bakicaksin öyle emin olamazsın. Kawasaki bayisine git bence hem ninja 300 e bakarsın hemde 250 sl e hatta sen usd r125 e r25 e de bak. Planın yoksa bugün sen yamaha ve kawasaki bayilerine git ve bak. Sonra zaten herşey yerine oturur 👍
Soran+1 yılOnların selesi yüksek ya olmaz kesin tüm hayalim yıkıldı ya :(
Soran+1 yılBoyum sıkıntı çıkarcak racing motor bulamayabilirim keşke motor firmaları kısa boylularıda düşünse
Soran+1 yılYa ayarlanmıyor mu sele çıldırcam şu an bayiyede gitsem uygun bişey bulamam 150 ye bişey yoktur
Soran+1 yıl150 cm boy seleler yüksek gelir bana ayağım değmez yani öyle motor bulacağımı sanmıyorum da yinede bir gidecem
Soran+1 yılYazarım gittikten sonra görüşmek üzere :)
Aman haa dur giderken millet motor kendisi gidiyor zanneder ya da uçarsın falan üstünden boşver sen,😂
248 Yorumla
Soran+1 yılÇok heveslendim yaa 5 cm uzun olaydım keşke
Soran+1 yılKeşke öyle bir şey mümkün olsa 😊
Soran+1 yılEvet motorda sıkıntı çıkarır mı kilo birazcık minyonumda
Soran+1 yılÇok heveslendim ama boyum kilom ideal değil çıldırcam şu an
Soran+1 yılBir tanıdığım yok kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum internetten alırsamda kurslara gitmeyi düşünüyorum
Soran+1 yıl18 im ankaradayım
Soran+1 yılBoyumla ilgili sıkıntı çıkmazsa alırım düşünmeden çok sıkıntı yapıyorum ayağım yere değmezse diye
Soran+1 yılBoyum uzamaz gibime geliyor bu yaştan sonra
Soran+1 yılUzar inşallah bir 5-10 cm yeter
Soran+1 yılAlamıyorum yediklerimi çabuk yakıyor midem
Soran+1 yılAvantaj aslında 😂
Soran+1 yılgöbeksiz daha iyi bence 🙂
Soran+1 yılZayıf olmak avantaj ama ben aşırıya kaçmışım azıcık
Soran+1 yılCips ye kola iç ama bende etki etmiyor
Soran+1 yılGel kutlayalım bunu bir cipsle 😂
Soran+1 yılEkmek yemiyorum 😂
Soran+1 yılSevdiğim yiyecekler kısıtlı
Soran+1 yılSen en seviyorsun peki
Soran+1 yılYiyecek içecek ben çok seçerim ikisinide
- +1 yıl
bir anda böyle sorunca zor oldu 😂😂😂 ama yemek olarak en çok kuru fasulye severim 😂😂yemeklerden çok seçtiğim var Allâh affetsin içeceklerde de alkol asla tercihim değildir kola içmem fanta severim 😂sonra ne kaldı geriye 😂 o değilde ne paylaştın sen biz nerelere geldik yaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılKafa biriyimdir :)
Soran+1 yılOlur farketmez
Soran+1 yılBen ulaşıyım :d
Soran+1 yılŞansına küs yeni katıldığım için olmuyor
Soran+1 yılAkıllıyım takip attım 😂
O boy ve kiloyla sen racing i unut ona yakın git bitane ktm al
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi imkanı yok ya :/
- +1 yıl
Kaç kilosun 34 motor kaç kilo peki madem okadar araştırıyorsun bak bakalım motorun dolu/ boş ağırlığı hiç yoksa 200 kilo peki zaten zayıfsın ışıklarda tek ayanın üstüne bekleme şansın ne yani en az 5 dakika ışıkta bekliceksin ve o sağ ya da sol bacağına 234 kiko yük binicek nekadar katlanabiliceksin ben sana söylim en fazla 2 oda bacağın kırılmazsa ayrıca o ışıklarda beklerken motor üstüne düşse zaten kırılmadık kemik bırakmaz sende onuda geçtim topuklu ayakkabıyla kullanmaktan söz ediyosun ah be güzelim vitesli motor kullandınmı sen daha önce yani bunu kullandın ise topuklu ile o motorda vites değiştiremiceni zaten bilmen gerek ktm var selesi düşük olarak madem öyle git bir ktm araştır ne işin var böyle izbandut motorlarla sen o motoru zapdetmek yerine o motorla bırak 100 km hızı 50 ye çıkmaya gelmezsin merkez kaç kuvveti denen bişey var yani ivme o ivmeyi göğsüne yediğin an paraşüt takmış gibi geri geri uçarsın bence bidaha düşün
Soran+1 yılİlk defa motor kullanacağımda buna heves ettim işte en uygun racing motoru hayallerim yıkıldı yaa :/ mimyonum o yüzden racing motor kullanmak bir hayaldi sanırım :(
- +1 yıl
Motor öyle emeklemeden koşarak yapılmaz 100 lük,125 lik,200 lük,250 ve 300 lüğe sırasıyla yükselinir sen daha emeklemeden koşmaya kalkarsan böyle hevesin suya düşer herşeyi görsel algılama biraz emek sarfet sonuçta racing diyosun onu bırak sana cross bile uymaz çünkü minyondan ziyade zayıfsın rüzgarda omuzlarına kum torbasımı bağlıcan uçmamak için ve senn ağırlığına etki etmez ekipman oyüzden naparsan yap sevmesende o scooter ile bir alıştırma yap vitesli motor kullanmayı bilmiyosun ama heves ediyoaun enteresan ben bile 125 lik ybr ile öğrenirken ağaca tırmandırdım motoru ve yok ben öğrenemem dedim sen o 300 lük ile daha binmeden pes ediceksin yani yanındaki o 300 anlamı boş değil nasıl bir v8 7 bin motor bir otomobil varsa bu 300 lükte ona emsal bir araçtır 300 cc yani boru değil :)
Soran+1 yılTüm hayallerim yok oldu yaa :( scooter istemiyorum racing istiyordum oda olmaz diyorlar keşke heveslenmeseydim :(
Soran+1 yılGörünüşü hoşuma gitmiyor r25 istiyordum aslında selesi baya yüksek
- +1 yıl
Bak bidaha tekrar ediyorum emeklemeden koşulmaz olmicak duaya amin denmez hatta yumurtadan çıktığın gibi uçamazsın daha durumuna uygun nasıl bir tekerleme üreteyim, ki? Sonuçta 0 dan başlıcaksın cellat, la inatlaşma biraz tecrübe edin zaten bu merak yüzünden insanlara kızıyorum herşey görüntü değil herşey görüntü sanmaktan vazgeç
34 kilo ne şaka mı benim kardeşimle aynı kilosun o 3. Sınıfa gidiyor kilolu da değil normal ; büyüyünce binersin çok hafifsin ne güzel
11 Yorumla
Soran+1 yıl34 kiloyla kaldıramam sanırım motoru tek hayalimdi ya
34 ne be ben seni tek elimle kaldırır gezdiririm motor falan almana gerek kalmaz hemde uçmuş olursun
00 Yorumlamotoru zapt edemessin bndede var honda 600 cbr ben zapt edemiyorum zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılBoyum sıkıntı çıkarır mı?
Soran+1 yılTek hayalimdi yaa çıldırcamm :(
+1 yılmotoru sen yatırırken bırakırsın 34 kilosun o motor seni kullanır biraz kilo al boy yap öyle kullan derim
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyum sorun çıkartımı kilo elbet alınırda boy sorun
- +1 yıl
ayagın yere rahat ulaşıyorsa sorun yok kilo al
Soran+1 yılDenemedim ama sorun çıkartabileceğini söylüyorlar
- +1 yıl
evet viraja girerken felan kalırsın
+1 yılBoy yda kiloyla olacak is değil bu ortk sur bence
00 Yorumla
+1 yılKullanırsın kawasakiler sele ve pedal mesafesi çok düşük zaten rahat ol
00 YorumlaBenim bir varederom var birlikte vakit geçirip öğrenebilirim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur ama işte boy ve kilo sıkıntı
+1 yılO kiloyla o motor sni aşar
158 Yorumla
Soran+1 yılBoyum sorun çıkarmazsa olur gibime geliyor
- +1 yıl
İkiside sorun çünkü motor seri bir motor rüzgar savurur seni ve ALLAH korusun sakat kalabilir ya da olebilirsin
Soran+1 yılTek hayalimdi yaa ekipman falan extra ağırlık yapar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Tamm hayalin o zman kilo alın ve daha düşük bir motorla başlayın
Soran+1 yılBoy sorun olmaz mı tek derdim o
- +1 yıl
Scotter tarzı motor kullanırsanız sorun olmqz ama o motor Sorun olur. Ama önce kilo almaya çalışın.
Soran+1 yılRacing tarzı motor önerebilirmisin selesi alçak ve hafif olan
- +1 yıl
Hayır senin için Racing şimdilik sıkıntı olur
Soran+1 yılNe konuda boy mu sıkıntı yaratır
- +1 yıl
Ewet
Soran+1 yılRacing motor hayal mi oldu :( topuklu kurtarmaz mı veya sele tıraşı
- +1 yıl
Hayal değil kilo alın bide spor yapın yine olur olmqz değil
Soran+1 yılBoyum uzamazki ama 18im boy sıkıntı kilo neysede
- +1 yıl
Ayrıca topuklu giysen de hiç bir faydası yok 😊
Soran+1 yılOlabilir faydası sonuçta 5-10 cm uzatıyor
- +1 yıl
Dik ken uzatıyor vites değiştirirken ise yaramaz
Soran+1 yılFazla bir yere gitmiycem öyle mahellede gezicem biraz sorun çıkarırmı istediğim motor
- +1 yıl
Farketmez sonuçta vites degistitecwksin sorun olur
Soran+1 yılVitesin boyla nasıl bir alakası var peki
- +1 yıl
Ayakla degistitoyirsun
Soran+1 yılSüspansiyon ayarı yapılmaz mı peki
- +1 yıl
İse yaramaz
Soran+1 yılGitti hayallerim :/
- +1 yıl
Hayallerin gitmedi sen gidicek sin hayallerine
Soran+1 yılBoyum kısa diye kullanamıycam ki :/
- +1 yıl
Boyunu uzat o zaman
Soran+1 yılUzamazki yaşım geçti ameliyatla uzattırsam 10 cm sırf hayalime kavuşmak için
- +1 yıl
Voleybol basketbol ve ip atlama yaparsan 1 yıl içinde o 10 15 cm uzarsin
Soran+1 yıl18im boyum uzarmı öyle daha uzarsa denerim
- +1 yıl
Uzar tabikide
Soran+1 yılİnşallah çok heveslendim bu motora boy yetmiyor :(
- +1 yıl
Hevesin kırılmasın cabala pes etme. Ben 8 yıl kullandım 2 ay once kaza gecirdim şu an yeni yeni ayaklaniyorum ama birakmiyacagim.
Soran+1 yılÇok istiyordum ben yaa arabaya mı kaldım ben şimdi :/
- +1 yıl
İstiyrsan yap ama önce scotter dan başla en azından alıştırma yap bu süre zarfında
Soran+1 yıl2 3 gün sonra ninja yı almayı planlıyordum aklıma boy takıldı alamıycam sanırım
- +1 yıl
Şu an için erken ama sen bilirsin boydan dolayi zapt edemeyedebilirsin ağır bir motor çünkü
Soran+1 yılSola ağırlık verip öyle dursam ışıklarda motor üzerime düşermi çok heves ettim
- +1 yıl
Seni gayet iyi anliyirum ama çok fazla riski var inan bana. Motor kazası çok fena bişey dir ben yasayinca anladım.
Soran+1 yılŞuanda en çok istediğim şey yani motor sesi duyunca direk cama çıkıyorum bakıyorum sadece benim boy keşke daha uzun olsaymış olurmuş
- +1 yıl
Deamli evde ip atla boyunu uzatmaya çalış bide kilo almaya çalış
Soran+1 yılYaa aklımdaki soru şu ninjaya binersem parmak uçlarım yere değebilir 5-6 cm den kaybediyorum sanırım
- +1 yıl
Bindin mi daha önce
Soran+1 yılYok daha önce hiç motora binmedim heveslendim binenleri görünce boyuma olmaz dediler :(
- +1 yıl
O zman ilk olarak scotter tarzı bir motorla başla sonra buyutursun acele etme
Soran+1 yılScooter pek hoşuma gitmiyor ninja olmaz mı şimdi bana boyum ayarlanabilir mi çok istiyorum yaa sele tıraşı veya süspansiyon topuklu ayakkabı hiç mi kurtarmaz
- +1 yıl
Sanmıyorum ama git sor motorcuya
Soran+1 yılBoydan kaybediyorum öyleyse hayallerim yıkıldı ya :/
- +1 yıl
Hayaller insana gelmez insan hayallerine gider bunun içinde caba sarfeder. Psikolojik olarak pasif olma
Soran+1 yılUzamaz ki boyum kullanamıycam desene :/
- +1 yıl
Nerden biliyirsun peki😊
Soran+1 yılBu yaştan sonra imkansız gibi
- +1 yıl
İmkansız değil bence. Ama sen pes ediyorsun belli
Soran+1 yılBu yaşıma kadar uzamadı şimdi mi uzayacak ben yinede çabalıycam tek hayalimdi o motor
- +1 yıl
Basket voleybol oyna
Soran+1 yılSanmıyorum ama deniyceğim yinede inşallah hayalime kavuşurum
- +1 yıl
Kavusursun inşallah pes etme ama
Soran+1 yılKendim gidip deniyeceğim belki olur racing tarzı bişey :)
- +1 yıl
İyi bakalım 😊
Honda Max 125 kullan
17 Yorumla
Soran+1 yılSelenin yüksekliği kaç ona bağlı herşey
Soran+1 yılYine yetmiyor boyum kullanamam 😂 Napıcam bennn
Soran+1 yıl150 boyum yetermi sence
Soran+1 yılUmarım değer yoksa çıldırcam hayal olarak kalcak
+1 yılKullanırsın sıkıntı yok
00 YorumlaDaha önce'den deneyimin var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk defa motor kullanacağım
+1 yıl151 boyum var uzunum senden 1 cm gel evlen benle
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ciddi olamazsın
- +1 yıl
Niye beğen mio musun beni?
Soran+1 yılİnanmıyorum 151 olduğuna 😂
- +1 yıl
Belki senden 35 cm uzun olabilirim🐹
Ruzgarda ucarsin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy sıkıntı çıkarırmı peki :/
İmkansıza yakın
08 Yorumla
Soran+1 yılTopukluyla olmaz mı ya :/
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılBoyumla ilgili değilse rahat sürebileceğimi düşünüyorum ayağım yere değerse yeter
Soran+1 yılKilo alırsam sıkıntı olmaz öyleyse boy sıkıntısı yoksa
+1 yılAsenkron motor mu?
04 Yorumla- +1 yıl
Çok soğuk oldu bu ben gideyim en iyisi.
- +1 yıl
Anladım hocam.
- +1 yıl
Diyorsun yani :
https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y
O rüzgara dayanaman
00 Yorumla
Devamını Gör(4)