Kürtçe konuşan birilerini gördüğünüzde?

Suratınızda neden kusacakmış ifadesi belirir? Neden "bu şerefsizler de iyice azıttı" benzeri düşünceler geçirirsiniz kafanızdan? Televizyonda kürtçe şarkı söyleyen birini gördüğünüzde, neden hakaret edersiniz söyleyene? Lisanların sizin için önemi nedir? İnsanların istediği dilde konuşma özgürlüğü yok mudur sizce? Dinlediği tek Türk şarkıcı demet akalın olanların bu dille derdi nedir? Nedir bu dile olan nefretiniz? Bu yobazlık hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Hadi hayırlı geceler.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben kürt kökenli değilim. kürtçe de bilmem. az önce facebook'ta bununla ilgili bazı paylaşımlar gördüğüm için burada sormak istedim bunu. insanların başka bir dilde konuşmasından değil, kürtçe konuşmasından nefret ediliyor. bu nefretin sebebini anlamaya çalışıyorum. mantıklı bir açıklaması yok. bazılarınız ya ben yalnızken iki kişi birbirleriyle konuşuyor, rahatsız oluyorum diyor. bulunduğunuz ortamda herkes ispanyolca konuşuyor diye ispanyolca'dan nefret ediyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
sorun burada da mevcut. cevaplar bu yönde. umarım aşarsınız bu sıkıntıları. ne diyeyim.
Kürtçe konuşan birilerini gördüğünüzde?