Sence beni seviyor mu ve tanışmak için ne yapmalıyım?

lise son sınıfa gidiyorum.okulumuza dönem ortasında çok tatlı bir çocuk geldi.bi gün kantinden kahve almak için sırada beklerken sıramı aldı.ben de sinirlenip benim sıramdı dedim o da yüzüme baktı ve hiçbişey olmamış gibi çayını aldı gitti.sonradan bu çocuk benim dikkatimi çok çekmeye başladı.çok tuhaf biri hiçbirşey umrunda değil gibi sanki. herkesin sırasını alıyor, hocalara kafa tutuyor kısacası kimseyi umursamıyor. ben de onunla aynı sınıfta olan bir arkadaşa onu sordum kim bu nerden gelmiş diye...kız bir anlatmaya başladı ki ağzından sular aka aka :) meğer ne çok hoşlanmış çocuktan! çocuk özel okuldan gelmiş bir yıl sınıfta kalmış ama çok zekiymiş tüm soruları çözebildiği halde sınav kağıdını boş veriyormuş kimseyle konuşmuyormuş soru sorsan bile cevap vermezmiş yaşıtlarımız gibi telefon ve interneti çok kullanmıyormuş babası bir şirkette müdürmüş etilerde oturuyormuş.okula ilk geldiği gün bir kız buna okulu gezdirmeyi teklif etmiş o da gerek var mı diyerek kızı bayaa bir bozmuş falan filan... gitgide ben bu çocuğu tanımadan hoşlanmaya başladım sürekli onu düşünür oldum koridorda neredeyse üstüne üstüne yürüyorum ya çok acınacak durumdayım beni fark etsin diye yapmadığım şey yok.o da salak değil anladı tabi onu beğendiğimi, biliyor yani.bir gün ben yine kantindeydim paramı bozdurmak için gişeye gittim o da yanındakine bende gidiyorum dedi ve peşimden geldi işte bundan dolayı ben de onun beni sevdiğini düşünmeye başladım bir de yüzüme çok kaçamak bakmaya başladı. bir arkadaşım da sana bakarken gülümsedi dedi ama ben görmedim hiç :( bir gün de yine sırada bekliyoruz arkadaşımın sırasını aldı. arkadaşım da çok sinirlendi ve bağırdı ayı mısın falan dedi. ben de orada melek oldum hemen :) arkadaşıma sakin ol ne olucak biraz daha bekleriz bişey olmaz abartma falan dedim arkadaşım da bbağırarak başkası olsa böyle demezsin ama dedi ve o da duydu sonra beni öyle bir süzdü ki elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım gözlerime baktı eridim resmen . noolur bir söyleyin sizce beni seviyor mu ya da tanışmak için ne yapmalıyım?onu tanımadan mezun olmak istemiyorum sırasını mı alıyım gidip söyliyim mi napiyim ben ? çok da cesaretsiz bir insanım bir fikir verin bana
Sence beni seviyor mu ve tanışmak için ne yapmalıyım?