Biliyorsunuz ki 18 yaşındaki genç yıldız Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda oyuna girip, yaptığı asist ve futboluyla herkesi kendisine hayran bıraktı.
Bu genç yıldızı birgün Avrupa takımlarında görmek ümidiyle 😊

Skorer boyutta rahat bir pozisyon da oynarsa Abduş üstesinden gelir. Şu an pasör üst düzeye ulaşabilecek yetenekleri göze çarpıyor ama o bir pasörden fazlası, İniesta sever kendisi büyücü olmaya aday :)
Türkten messi olmaz. En büyül hatamız daha alt yapı ve teknik bilgiler ile yetiştirip donatıpmadan messileştirmek. Trabzon len ora barcelona alt yapısı değil..
Eğitim sistemimiz gibi futbolcu yetistirme sistemimiz..
Harmanlamadan , olur inşallah diye bekleyen maldır net..
Elin gavuru büyütüyor! Biz kucultuyoruz!!
Cimbom ve fener nasılsa Yeneriz bunlar kimki dediği için elendi!! Biz çok çabuk kendimizi bişey sanıyor ve ilk darbede perişan oluyoruz;(
hızlı yetenekli bir futbolcu emre mor a çok benziyor stili ama inşallah çabuk şımarmaz
Rica ederim
Cevap
27Cevap
Olacak bu cocuk ben bu gune kadar iyi dedigimiz gencler arasindan bu kadar iyisini gormedim. Tabi bir messi olmak baska birseyde iyi seyler olur kendini harcamazsa
Turkiye de yetenekli futbolcu olmak kolay ama ilerlemek zor..
Cunku cok cabuk sekilde medyanin sisirmesine maruz kaliyorlar 😕
Sabah mehmet demirkolu izlerken övgüyle bahsetti, oyuncuyu tanımıyorum ama mehmet demirkol beğenmiş ise iyi oyuncudur, kendine iyi bakar ve avrupaya gider umarım
Türkiyede nice abdülkadirler var sadece görmek istememiz yeterli. Bu genci 3 yıldır tanıyorum evet yetenekli lakin 3-5 gündür çok pof poflandı. Umarım erkenden sönmez
Yusuf yazici ve abdulkadir bu ülkenin son 20 yildir cikardigi en büyük 2 yetenek. Trabzonun havasini soluyan zaten futbolcudur. Ama uzerine koyan iyi futbolcudur
olsa bile türkiyede kalirsa türk futbolu onu bitirir yurt disinda oynamasi lazim
messi gibi bir futbolcu olsun ben de Ahmet çakar gibi bikini giymem.
Bunlar böyle ama bir kaç maç iyi oynuyorlar sonra kariyer hayatı boyunca kötü. İnşallah bozmaz kendini de gurur kaynağımız olur.
Çok fazla parlayacağını sanmıyorum. Yurtdışına gitmesi lazım. İstanbul a giderse gece hayatı falan kendi ipini çeker 😊
İleride bir messi olamaz. Bizim ülke buna uygun değil.
eğer duygusal acıdan desteklenebiirse bir an önce baska bir ülkede oynamaya baslasın
seneye Galatasaraya gelir buda altyapımız oldu tranbzon :D
Çok fazla sürmez. 3-4 haftadan öteye gidemez.
biz genç futbolcuya sahip çıkamıyoruz ne yazık ki. Örnek emre mor, celta vigo.
Umarım bundan sonrakilere sahip çıkarız
Yok güzel kardeşim. Bu çocuklara parayı verirler. Umutlandırırlar, sonuç hüsran.
inşallah görürürüz bahtı yolu açık olsun
Messi gibisi 20 sene gelmez
Büyüsün bakalım. Çok gördük öylesini.
İzlemedim ama iyidir inş
Messi gibisi 100 yılda bir gelir
azimle s*çan betonu deler :D: D
Hayır
HİÇ BİR HALT OLMAZ GAZOZ BUNLAR
Olabilir belki
Medya abartarak futbolcu ya Zarar veriyor
belki
tanımıyorum