Aga dogrusun bench presste 2.5 kg basiyorum g*t zoruyla max kaldirabildigim dumbell 7-8 kg 3 set anca 7-8 kiloyla cikarabiliyorum 10 gundur spor yapiyorum
alınma kardeş demek istedigim çok kas kaybetmissin senin yag oranın çok düşük baklavaların dizili olması lazımdı orada yatmadan once v oturusu yap 100 sn bekle öyle öyle gelişirsin
ama sürekli geliştir ilk 3 gün 100 sn mi bekledin 125e çıkar boyun iyi zaten ilaveten kol çalış az görünebilir ama denersen ne demek istedigimi anlarsın 2 senedir fitnessa gidiyorum 30 gramın üstünde protein alman lazım en az bol bol su iç
kardeş iyiligin için birşey diyoruz dçektigin şeye bak evet kas yok sende 2 senedir düzenli olarak fitnesse gidiyorum kimin kaslı kimin kassız oldugunu bile ayırt edebilicek düzeydeyim bir kere bu kas olarak normal bir vucuttu bu yağ oranında baklavarın çıkıntısına kadar görünmesi lazım ama kas kütlen az ben seni küçük düşürmüyorum azmederse herkez kas yapabilir.
minimum % 15 yağ oranın var. yani kilona göre fazla. kas olarakta pek birsey yok o yüzden hatsız ve standart duruyosun kardeşim. bu arada vücut tipin endomorfa çok benziyo. çabuk kilo alıp biraz zor veriyosundur. beslenme olmadan da ilerlemen neredeyse imkansız. kolay gelsin
ektomorf için biraz irisin. zor kilo alıyosan endo ile ekto arası olabilirsin ama kesinlikle tam olarak ektomorfa benzemiyosun. mezomorflada ilgin yok zaten
En İyi Cevaplar