Bütün kızlarda görüyorum valiz gibi kocaman çantayla dolaşıyorlar.
Bu kadar büyük çantanın içine ne koyuyorsunuz?
Ben o çantayla tatile giderim be :)
Bu kadar büyük çantanın içine ne koyuyorsunuz?
Ben o çantayla tatile giderim be :)
illa da çok eşya koymak için taşınmaz o büyük çantalar :D ama makyaj malzemeleri olabilir kçk ya da büyk şişe parfüm olabilir, toka, ayna, ıslak kuru mendil olabilir, bir de standart telefon kulaklık cüzdan.sigara içiyorsa sigara çakmak vs vs kişiye göre uzatılabilir :) mesela kalem kağıt ekstra :D uzadkça uzuyor :D
ne bileyim ben içinde yedek kıyafet falanda taşıyorlar sanıyorum artık okadar büyükki :)
peki bukadar ıvır zıvırın içinde aradığınız şeyi bulmanız kaç dk sürüyor :))
kızlar bütn ekskleri tamamlamş o kdr yazdm yne de unutkklarm varmş :D 3-5 belki hiç bulamam :D ama benim bu kdr olmuyor :D cüzdan kulaklık anahtr telefon sabt belki tel toka falan. evde varsa ıslak mendil kuru mendil falan atarm cntaya :D arkdşla feln gezecek lavobaya girceksem o gün kullandığm ruj göz kalemi, ayna dökülmiyceğne ikna olursam parfm :D
kadın olmak zor iş :)
su günlüğüm / kalem not kağıdı telefonum şarj aletim kulaklığım biber gazı makyaj çantası sakız el feneri vazelin ped parfüm güneş kremimim deodorant peçete ıslak mendil cüzdanım tarak aslında çanta pek büyük değil içini düzmesi önemli ve aradığımı bu sayede 10 snde buluyrm :)
günlük ped
nemlendırıcı krem
parfüm
:D
bakımlı kadın dedim tasarruflu kadın demedim :P
2 oda 1 salon çanta taşımayı biliyosunuz solaryum bile koymanız lazım içine :DD
valla şöyle tekrar baktım da baya mühimmiş haklısın :Pp
hadi diğerleri neyse de günlük ped rahatsız etmiyormu hergün hergün pişik falan :D
:DD mis gibi kokmasa nolcak havlu niyetine yüzümü silmicemya :DD
şeytan görsün yüzünü ahahjahah
Cevap
1Cevap
pasaport cüzdan biber gazı telefon rimel makyaj namına bir rimel allah da beni şeey etsin. baska bişey süremiyorum yüze.
pasaporta ne gerek var nerde yaşıyorsunki sen :)
neden başka bişey süremiyorsun alerjin mi var ?
hmm fotoğraflarına baktım da makyaja hiç ihtiyacın yokmuş zaten :))
rica ederim :) yalnız açıklamanı okudum bişey dikkatimi çekti..
bir mekana girdiğimde ilk önce çıkış kapısını ararım demişsin, girdiğin kapıdan çıkmak yasakmı sizin oralarda :DD
sen girdiğinde aydınlanması gerekirdi aslında :)
tamam şımarma hemen :P
Cüzdan,anahtarlık,tarak,toka bir iki tane,makyaj malzemeleri,ıvır zıvır şeyler...
ozaman sende büyük çanta kullanmıyorsun sanırım ?
yorumun için teşekkürler
bibergazı,kolonya,ıslak mendil,selpak,ayakkabı süngeri,parfüm,makyaj çantası,cüzdan,telefon,1-2 tane toka,anektarlar..
anektar :DD
yalnız okadar kalabalık çantanın içinde bibergazını bulmak zor olmuyormu :)
yani en mantıklısı da o zaten, çantayla zaman kaybetme hemen topukla :)
yorumun için teşekkürler
makyaj malzemeler..tarak..parfüm..mendil..anahtar..cep telefonu..:)
bunlar için o kadar büyük çantaya ne gerek var peki :)
benim cantalarim öyle abartili bir sekilde büyük degil ama cogu zaman canta kiyafeti tamamlayan aksesuardir
evet çanta kıyafeti tamamlayan aksesuardır katılıyorum, bende çok severim erkekler için olan çantaları kullanmayı falan ama bazen görüyorum kızlarda kocaman çantayla dolaşıyorlar, sanırsınki içinde evcil hayvanını taşıyor :)
evt haklisin...:) abartanlar oluyor elbette
benim çantamda anahtarım ve cüzdanımdan başka bişey yok .bide telefonum oluyor bakımlıyımdır ama
peki bakımlı olmak nedir sence ?
makyaj yapmam rimel sadece .temizlik düzgün modelli saç iyi temiz giyim temiz bir vucut anlayışım bu
bugün de hep makyaj yapmayan sadece rimel süren kızlar var herhalde sitede :D
evet bencede yeterli ama bazıları vücut kremleri, yağlar, losyonlar vs vs gibi şeylerde kullanıyor bakımlı olmak adına, gerek yokmu yani onlara ?
tenim güzel kokar benim ;)
o dediklerin duştan sonra sürülür ...
herkesin teni güzel kokar kendine göre, bişey diyemicem bu konu hakkında :)
deme zaten bir halttan anladığın yok
sen çok anlıyorsun allahtan
Parfümü Bi şey sanıyorsun allh bilir burnun kokuda almıyodur
kızım bir ilerle hadi leş gibi kokuttun buraları.
bakımlı olmayı aynada kendine bakmak sanan Kezbanlarla uğraşamıycam hadi git ötede oyna hadi
aşada kıza dediğin lafa bak götün tekisin
seninde mi içinde at var yoksa ? üstüne mi alındın ''ATI'' ?
İnsan gibi cevap verdik at eşek fantazili garip Bi mahluk çıktın
ya sen bir sktir gitsene artık.. aydenizmiydin akdenizmiydin neydin amk bide gizlenmişsin artistlik yapıyorsun bakımsız ihtiyar hadi git artık yürü başka kapıya..
Islak mendil - krem :D
sen sadece cüzdan taşıyorsun sanırım :D
nasıl bir cepmiş o öyle :D
sigara kullanmıyorsan olabilir gerçi, bizim birde o sıkıntımız var :)
arayanın pek olmuyor galiba, yoksa ben telefonum yanımda olmadan yan odaya bile gitmiyorum :))
bende nane ve naneli olan herşeyden nefret ederim :)
yorumun için teşekkürler :)
Telefon telefon kılıfının arkasına sıkıştırılmış para ve otobüs kartı tokatı bileğime takarım ne bilim belki gözlük bezi kutusuz atıyorum genelde onu harici bir şey olanı sanmıyom ne gerek var
Ayna makyaj
bunlar el çantasına bile sığar :)
at var içinde .. katlanabiliyor
binmek için mi, bindirmek için mi ?
traş köpüğü
badana malzemeleri
bence sana badana fırçası lazım
molped onaylatıyoo
neyi onaylatıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?