Fitness a gidiyorum yulaf ezmesi önerdiler Nasıl yemeliyim?
Çok yersem zararı olurmu?
Günde kaç kez yemeliyim?
EN ÖNEMLİSİ NASIL YENİR BU YULAF?
Çok yersem zararı olurmu?
Günde kaç kez yemeliyim?
EN ÖNEMLİSİ NASIL YENİR BU YULAF?
300 ml süt - 1 adet muz - varsa 1 ölçek çikolatalı protein tozu - istediğin miktarda yulaf ezmesini alıyorsun atıyorsun blander a karıştırıyorsun sonra içiyorsun.
5 yumurta 8 çorba kaşığı yulafı blander da karıştırıyorsun hindistan cevizi yağı ile yağlanmış tavaya atıyorsun önlü arkalı pişiriyorsun üstüne Fıstık ezmesi veya ballı mix sürüp yiyorsun.
ben yulafı böyle yiyorum.
Çok yemen zararı olmaz bol liflidir oldukça sağlıklıdır
günde 100 gram bence yeterli daha fazlası da olur.
Açıkçası çok hoşuma gitti hep yemek istiyor canım ama sağlığıma zarar veririmi diye düşünüyordum
Sayende istediğim kadar yiyeceğim
Peki acaba süt yerine sıcak su koysam olurmu çünkü sabah kahvaltıda 2 bardak ballı süt içiyorum midem bulandı açıkcası bunu görünce
Bu arada protein tozu kullanmıyorum onun yerine bal katsam nasıl olur
Birde günde kaç kez yemeliyim
Pardon tekrar okuduğumda günde ne kadar yemem gerektiğini yazdığını gördüm
Günlük alman gereken kalori hesabini yaptıkdan sonra atıyorum 200 gr karb alacaksın günde hepsini yulaftan ve yanına ek olarak koydugun besinlerden karşılayabilirsin.
Su da olur süt de olur ağız tadına hangisi gidiyorsa onu kullan.
Bal da koyabilirsin ama diyette önermem çünkü balın içerisinde çok fazla basit şeker var ve bunun aşırı tüketimi yağlanma yapar.
Günde ister 1 kere ye ister her öğün ye farketmez önemli olan günlük alman gereken kalorinin üstüne çıkmaman.( günlük 3000 kalori alman gerekiyor diyelim bunun 300 gr karb olacaksa 300 gr aşmadığın sürece sorun yok)
Boyum 1.78 kilom 67 kilo almam gerekiyo ama yağ alımınada dikkat etmem gerek
Herneyse çok teşekkür ederim yardımların için
Bu arada yulafı baharatçıdan aldım sorun olmaz umarım
Valla hiç baharatcidan almadiğim için bilemiyorum ben Eti nin lifalif ürününü kullanıyorum.
2 yemek kaşığı yulaf,4 yemek kaşığı yoğurt ya da 1 su bardağı süt, içine istersen toz tarçın da ekle. Karıştır ye
Çok teşekkür ederim 2 kaşıktan fazla olursa sorun olurmu sağlık açısından
Olmaz. Spordan önce ye. Kahvaltı da da yiyebilirsin. İçine kuru meyve katabilirsin. Ben kuru üzüm atıyorum içine. Tatlandırıyor. Normal meyve de katabilirsin
yoğurda koy ye diyolar. yoğurdun bile tadını bazuyor. yulaf yicegin kadar küçük dilim kepekli ekmek ye
Soruların hepsini cevaplarsan sevinirim
Bu cevabın için teşekkürler
Cevap
1Cevap
1 su bardağı süte 3 çorba kaşığı yulaf kullan. Ben iki çay kaşığı kadar kakao ve 2 çay kaşığı pekmez ekliyorum. Çok güzel oluyor.
Yulaflar küçük parçacıklar halinde olduğundan blandere katsammı ne dersin?
Günde kaç kez yemeliyim
Ben taneli olmasını seviyorum ama blanderda çeken de var. Tercihine kalmış bir şey. Günde şu kadar yemelisin diye bir şey yok, bir öğün tüketmen yeterli.
Anladım çok teşekkürler yardımların için
Az ye sütle
Teşekkür ettim
Dostum fazla yersem bir şey olurmu aşşağıda sorun olmaz demişler bir bilgin var mı acaba
Olmaz da neden yiyesin güzel birşey değil pek. abartma yani başka şeyler ye
Yani fazla dediğim sabah kahvaltıda spordan sonra ve son olarak yatmadan önce yeneyi düşünüyordum
Yemeyi*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar