Size kaval kemiği parçalama anımı anlatıyorum , içimi döküyorum :D?

25 ekim 2016 o nalet günü hala hatırlıyorum , okulda arkadaş ile güreşiyorduk ve beni alıp yaklaşık 2 metre yüksekliğe kaldırdı sonra beton zemine yere attı. Daha sonrasında bir çatlama oldu ve o an kırıldığını anladım daha sonra ambulans çağrıldı , hastaneye varınca röntgen filmi için makinenin altına girdim kırık mı çatlak mı incinme mi olduğu orada belli olacaktı , sonuc çıktıkdan sonra adam geldi yanımıza " bu arkadaş kaval kemiği parçalı kırmış , tam kemiğin yük bindiği yerden çoklu kırık var kötü kırılmış , platin takılmadan iyileşmez" dedi.
Daha sonra taşındık hasta odamıza
10 Dakika sonra geldiler yanıma 3 günden önce ameliyat edemezmiş doktor tüm günler doluymuş.
3 gün acılar içinde bekledik , o üç gün boyunca her saniye bir insan acı çeker mi ya o kadar ağrı kesici veriyorlar serumla igneyle 1 saniye kesmedi o aciyi en fazla 8-10 saat uyumuşumdur. ameliyat günü gelince girdik ameliyata uyuşturdular belimden aşağisini bicak ile kestiğini az cok hissedebiliyor gibi oldum sonra başladılar "tak tuk tak tuk" vurmaya ama öyle böyle değil duvara vida takarmış gibi :D bana yaptıkları iğnenin etkisi ile yarı sarhoş bir halde gülmeye başladım , daha sonra ameliyat bitti , odama götürdüler. 2 gün daha kaldıktan sonra eve yollandık.
Yaklaşık 3 ay ayağimda alçı kaldı (son 1 ayda hafiften yürüyebilmem için topuk yaptılar okuldan devamsızlık yüzünden atılmamam lazımdı.)
Alçı kesilmeden 1-2 gün önce çektiğim fotoda ayağim neredeyse kolum kadar inceydi.
Ayağımı kalp hizamın üstünde tutmam söylendi 1 ay boyunca sabah akşam ayağim kalp hizamın üstünde duruyordu , indirdiğimde sızlama ve morarma oluyordu.

Alçı alındı fakat yürüyemiyordum , ayağımda çok fazla ödem vardı ve hissedemiyordum.
Fizik tedavi yardımı ile 4 ay da aksayarak ve değnek yardımı ile yürüdüm.

Topallama da geçince spora tekrar başladım ve yavaş yavaş bacağıma ağırlık yükledim.

Ayağımın son hali.

Acaba hepsini okuyan olacak mi merak ediyorum :D
Psikolojik açıdan ve fiziksel açıdan çok zor zamanlardı.