Antepliler bilir yemek öncesi fındık lahmacun ve balcan söğürme üzerine yeni dünya kebabı yanında ayran ya da şalgam abov üzerine de sarığı burma vay aneyin babeysi 😍

Tabii suriyeliler, afganlar ve pakilerden sonra TC vatandaşı kaldıysa oralarda...
Antepliler bilir yemek öncesi fındık lahmacun ve balcan söğürme üzerine yeni dünya kebabı yanında ayran ya da şalgam abov üzerine de sarığı burma vay aneyin babeysi 😍

Tabii suriyeliler, afganlar ve pakilerden sonra TC vatandaşı kaldıysa oralarda...
Bir Antepli olarak çoğu elimden gelir bir türlü kilo vermem onun yüzüne 100 kg favorim. Antepde Balcan kebabı de antelde kelle kaça de antepde nedersen de
Bir entepli olarak onaylıyorum yerif
La yorum sende olmazsan mamet kim bize eskili köfte ismarlar
ABD de dükkan acabilirisn Antep mutfağı diye tutar haberin olsun
Yapacağım yoğrum kele iki dene hacı pahlavacı getiriyk ondan sonra görücün
Eski ustalardan pek kalmadı yorum sen. mutgak üzerine ağırlık ver bir Antepli atak her türlü destek veririm sanatkar usta yönünde yeniler tad veremiyor
Be! Vay aneyin babeysi doğrudur ağam ben getmiym 10 yıldır. Üçler ve koçak duruyor mu? Ya da elmacı pazarı Güllüoğlu? Her taraf Suriyeli olmuştur şimdi :(
Daş düşe başlarına goyunlarına çiyan giresiceler
Diruyir franches olunca tadinbkzdular ben pek beğenmem çağdaş daha kaliteli.. Suriyeli belli yerlerde çok Şehreküstü Kozanlı gibi yerlerde.. elmacı pazarı sağlam seni bekliyor
Daha çok Kilis'in içine etmişler diye duyduydum. Başpınar organize sanayii falan aynı mı? 4. Organize sanayi bölgesinde esnaf lokantası vardı Mamet emminin orada ne yerdik be
Orası kapandı diye biliyorum Antep çok büyüdü reis biz kaçacak yer arıyoruz bunaldık artık
Neyse ki güzel zamanlarını yaşamışız kardeşim. Yaşayamayanlara yazık. Dünya gitgide kötülüyor zaten. Aynısını burada Los Angeles'lı adam da diyor. Kaçacak delik arıyoruz diye. Bir yer güzelse dayanmıyor. Antep güneydoğu Anadolu'nun en güzel ve zengin şehri olduğu için kaçınılmaz son.
Evet bizler son güzelliği gören nesilleriz hayırlısı
Sabah lebeniye yeniyor katmer yeniyor antep te😂 ki ben onu orkide pastanesinde ıspanaklı omlet sanmış idim burjuvalığın everesti😂🤣🤣🤣
Orkide açık mı hala ya? 10 sene oldu belki gitmeyeli vay be.
5-6 sene oldu bende gideli açık demek ki hala
Cevap
2Cevap
Hamburger
Bol domuzlar
Ne yiyeceğimi bulabilmek hayatta en zorlandığım konu
Bunlar yemek öncesiyse yemekte ve yemek sonrası ne var dudjdi
Haha açılış fındık lahmacun kapanış hastanede mide fesatı 😂
Yemek öncesi mi? Bunun üstüne birde yemek mi yiyorlar yani?
Sabah beyran içilen memleketten ne bekliyorsun :)
Gerçi meşhur beyran tweetinden sonra içemiyoruz artık
bunu niye yapıyorsun söylesene..
Canım çekti benim yeme ihtimalim bile yok :(
Amerika'da nerede bulacam
😂 yeni dünya kebabı/soğan kebabı neyim yapabildiğim gün, hışır hışır baklava sarığı burma falan açtığım gün ben kendimi aşmışım demektir
Havuç dilimi Antep baklavası yapmak ne kadar meziyetli haberin var mı senin? Inanılmaz zor hayatta yapamam ben mümkün değil. 40 kat incecik saatler sürer. Güllüoğlu'nun özel bir karışımı da var onu biliyorum avradım olacak hatuna söyleyecem o bol bol yapsın ben bol bol yerim.
Muhallebi
şu an canım hiç bişi istemıyor
Pizza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar