Benim için tek kelimeyle ifade edilecek olursa efsanedir. Küçüklüğümde bana basketbolu sevdiren adam diyebilirim. Los Angeles Lakers ile bütünleşmiş bir isim. 2.16 m boy 147 kg ağırlık NBA tarihinin en ağır oyuncuları arasındadır.

NBA de ya da Dünya genelinde Basketbolda durudurulması imkânsız bir oyuncu... MJ - KB ya da LJ de de olduğu gibi... Bu adamı durdurabilecek 4 ya da 5 numaralı mevki oyuncusu yok...
Bana göre de yaşayan bir basketbol efsanesidir ve futbol da pele ne ise basketbolda da saguelle O neıl da odur.
Sadece sevgilisi mi eşimidir onunla olduğu fotoğrafını gördüm.. Boy farkı farkedilemeyecek gibi değil..
Teşekkür ederim..😊
Rica ederim, tatil bitti mi :)?
Bitti malesef o kadar kısa geldi ki bir dahaki sefere 2 hafta gideceğim çok çok güzel bir yerdi küçüçük bir sahil kasabasıydı harikaydı rüya gibiydi yani..😊
Çok sevindim senin adına umarım yine kısmet olur :)
İnşallah en kısa zamanda sen Nasılsın? 😊
Çok şükür iyiyim, çalışmaya devam :)
Kolay gelsin..😊
Teşekkürler :)
Ağır vasıta. Süratli değildi itmek yeterliydi onun için. Bir zaman efsaneydi. Michael Jordan zamanda.
Cevap
20Cevap
bana kalsa hic bir takimla butunlesememis bir oyuncudur magic zamanini daha cok severdim daha atletikti
Eski nba oyununda durmadan sayı yediğim oyuncudur :D
kobby ile bir dönemin efsanesidir..
kırdığı potalar yağtığı insan üstü savunma ile gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan biridir bana göre..
Efsane...
Ama bir scottie pippen bir Charles barkley hakeem olajuwan dikembe mutombo denis rodman offf
Durdurması zora benziyor ama nba de illaki onu durduracak çıkar be.
Daha önce sadece şu ikinci fotoğrafta gördüğüm bir adam😂
Her maçta seyircilerin üstüne atlıyor :D
Aynen öyle huyları var :D
Basketbolun michael jordandan sonra en iyisi
gerçek adı şakir el niyaz'dır.
Tanımadığım için.
Sessiz kalıyorum.🙄
En iyi ikinci basketbolcu derim
yao ming ile nba'in efsaneleriinden. d
potayı kırmışlığı var
minik sevgilisi geldi aklıma
Adam bir tane vursa ölürüm herhalde