Belli bir yaştan sonra süzme yoğurt torbasına dönüşmek istemeyenler için bir çağrıdır bu soru! Hangi sporları yapalım ki hem kısa sürsün, hem de etkili olsun? Su sporlarının çok iyi geldiğini biliyorum özellikle yüzme. Siz ne önerirsiniz?
Yer çekimine yenik düşen bölgeleri tekrar gökyüzüne baktıracak en etkili spor yöntemleri nelerdir?
ben yaşlanmamayı öneririm kesin çözüm milyar dolarlar harcanıyor bunun için estetikler kök hücreler vs vs ajda nene çarşaf gibi gerilmiş durumda ama ağızdaki dişler damaklı takma diş :) doğal süreç bu hayatla barışık olmak güzeldir enerjik olmak spor sağlıklı yaşam için yapılmalıdır. Köyde her gün akşama kadar sporun en kralını yapıyor kadınlar erkekler gelin sizde bir el atın patozu var çapası var arık açması var meyve toplanması var hayvanların bakımı var at biniyorsunuz hamur yoğuruyorsunuz koşu var step aerobik fitnes plates hepsi var hemde sonucunda ortaya ürün çıkıyor üretim var. modern dünya insanı yavaşlatıp erken yaşlandırıyor tüketiciden başka bir şey yapmıyor
Kadınlar klübünde okumuştun; gögüsleri hergün normal beyaz sabunla sabunlayıp 2-3 dk sonra soğuk suyla duruladığında 15 gün içinde çok ciddi etkileri olduğu yazıyordu. Deneyenlerinde olumlu geri dönüşleri vardı
Bak kardesim oyle bir spor yok , bu is sabir isidir , beslenmene dikkat ediceksin , haftada 4-5 gun spora gidiceksin , bu disiplin isidir , vucut nankordur , sabirla calisicaksin , sonuclarini gordukce motive olucaksin
Bunu yanlış anlamasın kimse bilimsel olarak söylüyorum isteyen araştıra bilir dünyanın en iyi sporu düzenli ve diri seks yapmaktır özellikle kadınlar için vücudun her bölümünde erime ve dirileşme sağlar sırf bu sebepten seks yapan ünlüler var.
Plates Cardio Squad Açma Germe Mahşerin 4 atlısı oluyor sende bir süreden sonra at gibi oluyorsun bu türler ile hem fit hem dinç hem özgüvenli That's It...
En İyi Cevaplar