spor salonuna bugün başladım biraz göbeğim var şikayetim öncelikle bu ama zamanla kas kanat yapmak isteyeceğim bu yüzden protein tozu kullanmak ne derece faydalı? (lojmanda yaşadığım için otelde ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım bu yüzden protein kullanmam gerekli midir?)
Merhaba size oncelikli tavsiye düzgun bir beslenme programı makro ve mikroları seklinde. Boyle duzenli bir programdan sonra gelisim kacınılmazdır. Protein tozu vb. gibi urunler kesinlikle mucize bir urun degildir. saglıkszmı hayır degil ama oncelik besin kaynaklarınız gıdalardan olsun daha ileri seviyeler için protein tozu düşünülebilir. sporla kalın :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
az yemek ve her besinden az da olsa gıda almak gerek önemli olan yağlı tuzlu şekerliden uzak durmak mı gerek doğru mudur?
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz falan ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı. Ondan sonra gıdıosun tamam mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım, cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
anlatım şeklin dalga geçer gibi inandırıcı gelmedi 33 liralık ürüne güvenmem
tabikide dalga geçiyorum, ilk 3 ay spora alışma ayıdır, bu aylarda supplement kullanmak gereksizdir, sırf protein tozu bile kullansan yemene içmene dikkat etmedikçe, gerekli günlük proteinini yumurta, tavuk bilimum şeylerden almadıkça gelişemezsin, aksine hızla kilo olmaya devam edersin, karavanada ne çıkarsa diye birşey yok, kendin yapacaksın yemeğini oturup...
dışarıdan besleneceksin hocam o zaman, oda çok maliyetliye patlar sana altından kalkamazsın maliyetin, vicut geliştirme zaten başlı başına maliyetli bir spordur, dışarıdan beslenirsen daha fena, üzülerek söylüyorum dediğiniz şekilde hiç bir ilerleme kaydedemezsiniz, bu sadece protein tozuyla bitmiyor daha bunun keratini, bcaa'sı, minerali amino asidi bir ton maliyeti var, kaldı ki bunlarda çok matah şeyler değil asıl işi bitiren kısım düzenli beslenme, lor peynirini, ton balığını, salatanı, yumurtanı, etini kendin yapabilmekte, yeri geldiğinde karbonhidrata ihtiyaç duyacaksın, kurufasulyeye pilava nohuta abanacaksın, düzenli olarak uykuna bile dikkat edeceksin, bunları evde yapamayacaksan belini doğrultamazsın, dediğiniz gibi bir sistem çok zor, aksine kilo bile alabilirsiniz yanlış yönlendirmelerle...
En İyi Cevaplar