Spor Forma arkası isim ama gold renk? gxfdsd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor resimdeki adidas forması var elimde. resimdekinin aynı rengini adidas yazar mı? nerde yazdırabilirim kaliteli ve gold renk :) Forma arkası isim ama gold renk? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meraklınızzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Adidas yazmaz 😂😂😂 baskı yapan tişört falan yapan her yer yazar. Ama bence formayı bozma. Yani yazı yazdırmadan giysene bence daha hoş. 1 1 Yorumla gxfdsd +1 yıl yazdırsam daha iyi de kalitesiz olcaksa yazdırmam tabi sağol :) Yorumla
sadevatandassh Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl T-shirt baskı yapan yerler var oralardan yaptırabilirsin 1 3 Yorumla gxfdsd +1 yıl kaliteli olmalı Yorumla sadevatandassh +1 yıl Kaliteli t-shirt baskı yapan yerler de var :)) Yorumla gxfdsd +1 yıl sağol Yorumla
sempatiksporcu Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Forma satan yerlerin çoğu yapıyor 1 4 Yorumla gxfdsd +1 yıl sarı yazıyı da mı? Yorumla sempatiksporcu +1 yıl Evet hangi renk istersen söylersin Yorumla gxfdsd +1 yıl sağol Yorumla sempatiksporcu +1 yıl Rica ederim Yorumla
An-küm Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 390 cevap paylaştı. Ne adidası la. Git tişört basan bir yere. 10 liraya basarlar. Adidasın işi gücü yok senin formanın baskısıyla uğraşacak. 0 11 Yorumla gxfdsd +1 yıl ne işi var başka adidasın asdfg Yorumla An-küm +1 yıl Adidas forma arkasına isim basma yeri mi? Yorumla gxfdsd +1 yıl firmaların öncelikli amacı müşteri memnuniyetir ve benim elimde orjinal adidas forması varsa evet onların işleri bu. bence sen kendi işine bak asıl Yorumla An-küm +1 yıl Adidasın müşterisi kulüplerdir. Vasıfsız sade vatandaşlar değildir. Kulüpler için forma futbol ayakkabısı, sırt çantası gibi malzemeler üretir. Aldığın formanın üzerine isim yazdıramazsın yani. Yorumla gxfdsd +1 yıl adidasın işi sadece kulüplerse avmlerde ne işi var bence boş konuşuyosun senden cevap istemiyorum Yorumla An-küm +1 yıl AVM'lerde ne satıyorlar forma satmıyorlar mı :D Te allam Yorumla gxfdsd +1 yıl insanlara satıyorlar? Yorumla An-küm +1 yıl S. ke sk. e gidip 10 liraya tişört satan yerde o formaya baskı yaptıracaksın yani :D Adidasın senin gibi vasıfsızlara baskı yapmıyor :D Yorumla An-küm +1 yıl Hadi ya ben de eşeklere satıyorlar zannediyordum :D Yorumla gxfdsd +1 yıl hayır oralarda yaptırmayacağım gerekirse boş kalır :) hadi işine bak akıl yoksunu ahlak yoksunu geriden zekalı yürüüü boş yapmaaa Yorumla An-küm +1 yıl Boş olan senin beynin. Yorumla
MELihCnsvç Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Mağazalara götür 1 2 Yorumla gxfdsd +1 yıl adidasa mı Yorumla MELihCnsvç +1 yıl Evet Yorumla
duyarli65 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Internetten bak😊 1 4 Yorumla gxfdsd +1 yıl yazdırılıyormuş da ben renk olayını merak ettim Yorumla duyarli65 +1 yıl asker den biliyorum yanlış hatırlamıyorsam rengte de istediğini yapabyapabilirsiniz Yorumla gxfdsd +1 yıl teşekkürler Yorumla duyarli65 +1 yıl Rica ederim ☺ Yorumla
Bo2Kurt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yazdıramazsın :D 0 4 Yorumla gxfdsd +1 yıl neden? Yorumla Bo2Kurt +1 yıl Yasak :D Yorumla gxfdsd +1 yıl neden yasak Yorumla Bo2Kurt +1 yıl Bilmem Yorumla
En İyi Cevaplar