Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.
Onaylıyor musunuz arkadaslar Gerçekte Böyle midir ?
Onaylıyor musunuz arkadaslar Gerçekte Böyle midir ?
Ne olur mu? Unutulur gider evladım. Zamanımızda çeşitler, seçenekler çok çok fazla böyle bir durumda birine demir atmak hiç mi hiç akıl karı hele ki uzaklarda ise saygılar...
Benim aşıma bir kere geldi. Uzak ilişki yaşadım sorun yok sanıyordum da o sarılacak kol arıyormuş, kısaca aldatıyormuş..
Gönüle girilmiş ise, ırak değil... Fakat göz de bu nasipten payına düşeni alır ise, gönüllerde taşınandan daha da fazlası paylaşılır... Gönül gözü böyle bir şey...
Ne kadar seversen sev uzaktaki biriyle anlaşmak zor. Mutlaka gerginlikler oluyor ve telefondan kolayca çözülemiyor.
Cevap
1Cevap
yoo benim kaç yıldır görmediğim birçok insan
kalbimdeler hala
:D anladım zaten
man kafamıyım ben kardeşim
aşk anlamaındada oluyor neden olmasın sevdinmi birkere zaten aklından hiç gitmezki görmesen bilee
aynen. gönülde olduktan sonra dünyanın öbür ucunda olsaada sorun yok
gönüle giren gözden ırak olsa nolur bee... sevene yol zaman saat bunlar gözükmez hacıııı. SEVİYOMUSUN. olay bitmiştir...
böyle bir şey başına geldiğinde, uzaklıkların ne anlamı var mühim olan kalpler bir olsun diyosun ama öyle olmuyor zaman geçtikçe uzaklık insanları yıpratıyor. sorunlar çıkıyor çözülmüyor bazen. derken derken bitiyor.. diye düşünüyorum.
gönüle giren gözden ırak olursa gönülde unutur gider herkes unutulur zaten
Hep bu ormantik lafları edenler yüzünden böyle melankolik canavarlarlara dönüşüyoruz.
Irak'a sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar