AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Cok uzun yil dovus sporu yaptim o rink te olmak 10kiztavlamaktan daha keyiflidir kizlar ne anlar a. g spordan hepsi kendileri icin yaptimizi sanan sigirlardir spor cuyum komandoyum yok daha otesi
Sağlık için yapıyorum ama işin sonu geliyo yine başkalarına gözüküyo :D
fitness yapıp bide "sağlık için" diyen erkek varsa inanmayın kızlar :) sağlık için koşu yapsın kardiyo yapsın vücut geliştirme yaparken kullandığı protein tozları ile sağlıklı olmayı bırak sağlıksız oluyor çoğu erkek
Bir coğu gösteriş icin cok azı vardır bence güclenmek icin giden
Kas seni hantallaştırır güç yapamz ^^
@Anonim055 emin misin?
Evet kasli bir adam mesela çok yumruk atamaz kolu yorulur
@Anonim055 ne alaka kas onu daha çok güçlü yapar
Daha önce spor yaptım ve hocalar da diyordu öyle birşey yok diye
@Anonim055 benim kuzenlerim var ve hepsi sporla uğraşıyor ve hiç biri hantal değil
Siz neden bakim yapip iyi giyiniyosaniz bizde onun icin
istisnalar kaideyi bozmaz ama spor kendini iyi hissetmek için yapılır kızlar bahanesi :)
Hem vücut sağlığı,
Hemde kendime olan saygımdan ötürü.
ikiside deyil gittiği salonda kendine tombul hatunlar edinebilmek için 😀
Sinirleri dizginlemek daha kaliteli bir yaşam için yapıyordum. Ayrıyetten fazlasıyla seviyordum da..
Benim bir arkadaşım var hem kafasını dağıtmak için, hem stres atmak için hemde sağlığı için yaptığını söylüyordu bana ve tabiki de iyi görünmek için bu herkes için geçerlidir
Bence her ikisi de. Bikere bu vücut erkeklere aşırı ozguven veriyor. Bu bile tek başına bir neden
Six pack cikartip sahiller de cirit atmak icin cool gozukmek icin 😂😂
Gerçeğin; kızların aslında ne gördüğünün ispatıdır.
estetik görünüm için yapıyorum ama kızlarla bir alakası yok. narsistim
ben şahsen yaptığım sürede bayanlar tarafından beğenilmek seksi gözükmek için gittim. tabi spor sağlık orasıda iyi
ego tatmini ve kendini gelistirmek icin pek azı saglik veya mutlu olmak icin yapar
en ufak kas kıvrımına kızların ağızlarının suyu aktığı için evet
bazıları gösteriş için bazıları spor için. tabi ki spor ve fit görünmek daha önemli.
Kas diye ölüp biten kızlara hava atıp ego kasmak için tabii.
Spora basliycam lakin gobegimdeki kalmis olan yumusakligi gidermrk adina 28 kilo verdimxe
Allahin verdigi nimetleri allaha tekrar guzel iletmek icin
Ben sağlığım için yapıyorum. Kendim için yapıyorum.
dogustan kondisyon ince bel ama yinede spor , saglikli yasam icin elbette.
sağlık için kendini iyi hissetmek için kendi için diğer insanlra karsı daha donanımlı durabilmek için vb vb
Canı yapmak istiyordur ve yapıyordur belki de bir amacı da yoktur, olmasına da gerek yok.
iyi görünmek için sağlık için spor dışında çok alternatif var
Şu an için spor yapmıyorum ama yaparsam kesinlikle sağlığım için yaparım.
Sağlık ve istemediği kötü görünümlü vücuttan kurtulmak için.
Spor yapan birisi spor yaparken bir kızı düşünüyorsa o kişi sporu yapamaz. Spora odaklandığında aklının ucundan da bir kız geçmez. Eğer geçerse dediğim gibi spor yapamaz... Gelişime göre kişinin kızlar için mi yaptığı yoksa kendisi için mi yaptığını zaman ile anlayabilirsiniz.
Kızlara iyi görünmek için sağlıkları için çok iyi şeyler yapıyolar aslında :)
Meslek olarak yapanda var uğraş olsun diye yapanda var kızlar içinden olan vardır çok nadir onlarda.
Kızlar beğensin diye yapıyorlar :D Başka ne için olacak sağlığını düşünen sigarayı bıraksın :D
Her ikisi içinde geçerlidir. Öz güven ve sağlık şart.
Ben bisiklete biniyorum dagcilik kamp yapiyorum dalgiclik yapiyorum simdi spor salonuna yazilcam kilo almak icin benim 100 sene yasamak gibi bir planim var o yuzden
Kızlar umrumda bilde değil gerçi vücut yapmıyorum üstelik spor salonunada gitmiyorum ama kasliyim atletik bir vücudum var.
Zamanında çalıştım simdi ise bu formu korumaya çalışıyorum.
Vucuttan cok piskolojik etkileri daha fazla sporun elbetki 2 kas yapim kadinlar baksin diyen dallamalarda var. Ama onlar zaten tipinden bakisindan belli spor hapsada yapmasada
sporu sağlık için yaparsın ancak vücut geliştirmeyi sağlık için değil de görünüş için yaparsın.
Başlarda herkesin amacı farklıdır ama sonra spor tutku olur aşk olur bırakamazsın
aferim lan :D
@serdengectiii noldu lan 😅
yerim seni lan
@serdengectiii manyak ya 😅
ısırırım
2 için yaparlar ama 1 göstermeye çalişirler , benim sevgilim çok spor yapan biri benimle tanışdıktan sonra sporu temamen bıraktı dmk hedefine ulaşmiş 😂😂😂😂
Ben de muay thaiye gidiyorum. Kendim için giderim. KIZLAR UMRUMDA DEĞİL...
Kizlar için başka nolucak kendi için kimse k. çını kaldırmaz.
Ben kendim için muay thaiye gidiyorum...
@ILyokoCode Ne mutlu sana
Herkesi bir tutmamayı öğrenin önce. Size dünya niye dönüyor deseler bizim için dersiniz. Siz bizim her şeyimiz falan değilsiniz. Sadece insansınız. Biz de insanız. Her şeyi sizin için yapmıyoruz. O kadar egoist olmayın. Gerçi ben egoistleri de sevmem...
@ILyokoCode Ya hayırdır bir kız tripleri. Ben erkekler kadar kızlar içinde aynısını söylüyorum. Makyaj dekolte hepsi sizin için yapiliyo. Birbirinizi kandirmayin. yemezler
Kız tripleri mi? Erkek trip atamaz klişesi bana ters...
Hiçkimse bir başkası için yaşamasın o zaman. Ve yine söylüyorum erkek trip atamaz klişesi kişiliğime ters...
@ILyokoCode Anladik ters. Dışarda gosteripte burda bizi yemeyin yeter.
Dışarda da trip attığım kızlar var... Hak ediyorlar.
@ILyokoCode Anlamadigim dış gorunusten trip olayina nasıl geldik. Neyse tamam at trip at hakediyolar tabi anasını satim. Neyse iyi geceler
Görüşmemek üzere.
@ILyokoCode Aynen
...
Seni de tribe boğarım. Trip atmaktan soğursun...
@ILyokoCode Bişey sorucam dürüst ol sende biraz o bicimlik var haksizmiyim
o bicimlik derken?
@ILyokoCode Salla gitsin. Neyse uzatmanın manası yok. Sen kendin için yapiyosun sporunu anladım tamam. bay
Benim trip atıp atmadığım seni zerre ilgilendirmez...
Hem sağlık için hemde fit bir vücuda sahip olabilmek için
Ben başlamayı düşünüyorum sebebiyse kilo almak isteyişim
Kendine bakınca iyi hissettiriyo ve çok güzel vakit geçirtiyo :)
Çoğu kızlar için ama çoğumuz bilmiyoruz ki kadınlar belli bir yaştan sonra karaktere baktıklarını
Ben yapmış olsaydım sağlığım için yapardım. Para kız için iş kız için spor kız için. Herşey de kız için olmaz ki.
Ben kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden kiz icin neden bu eziyeti cekeyim ki kendim icin yapiyorum
Kiz meselesiyle baslarlar sonra baktilar pesinden kosuiyorlar artik is sagliga donmustur kendisi icin yapar
%99 başlarken fiziksel olarak iyi görünme çabasından dolayı.
Ama sonrasında life style olduğunda fiziksellikten çok sporun verdiği rahatlığı için sürekliliğini devam ettiriyorlar, ettiriyoruz.
Insan Sporu baskasi için değil kendini daha iyi hissetmek için yapar iyi olduğunu düşündüğünde de daha iyisi için devam eder ve sporu birakmaz ama kizlar kendileri için şanar 😊
Ölene kadar çıtır kalmak için
https://m.youtube.com/watch?v=BK7VENSGB8oKesinlikle kızlar için. Hatta bir arkadaşım var sırf kızlar ona baksın diye hala salona gidiyor:)
Sagligim ve aynaya baktigimda kendimi fit gormek icin
Ikiside var tabiki ama 1. öncelik kızlara iyi görünmek 😃😂
kilo vermek için yani sağlık birazda sevgilime güzel gözükmek için olabilir
Kadınlar hangi amaçlar tayt giyiyorsa o amaçla spor yapıyorlar.
Özgüvenim yükseliyor, kendimi iyi hissediyorum, direncim artıyor, daha dinç oluyorum falan.
Ben sağlık için gidiyorum. Tabi fit olmayı istemeyi bir sebebe bağlamak doğru olmaz.
karı kız için yapan da var. kendisi için ypaanda :S
kendini iyi hissetmek için yapılır. sağlıklı bir yaşam için. yoksa yanında seksi bir kız olsun beni beğensin diye bir şey olsa olsa bir heves içindir.
kizlara iyi gorunmek icin yapanlar 1 ay yapip birakiyorlar. ama sagligi icin yapanlar zevk alarak ve hobi olarak surekli spor yapar.