Ben genelde günaydın aşkım
Sevi çok seviyorum bitanem günaydın gibi mesajlar atıyorum pekı siz ?
Sevi çok seviyorum bitanem günaydın gibi mesajlar atıyorum pekı siz ?
mesaj atmıyorum. boynundan öpüyorum usulca gözlerini hafif aralayınca da günaydın sevgilim ne güzel bir sabah değil mi ? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi? diyorum. veee üstünde yorganı atıp tepesine zıplıyorum. amaç : dikkatini çekip uykusunu açmak :)
Hayatıma bir yalnızlık çöküyor sen uyuyunca, gecenin karanlığında kayboluyorsun usulca, her sabah gözlerimi açtığımda, yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma.
günaydın,nefesim
günaydın meleğim
Cevap
20Cevap
'' Sen birazdan uyanırsın muhtemelen ben yeni yatıyorum arayıp uyandırma bacaklarını kırarım. Hadi günaydın sana şimdiden. Öperler. ''
Güneşim uyansın da günümüz aydınlansın artık. Uykucu bok. :P
Benimkide bana günaydın diyor bazen günaydın askım diyor anlamıyorum ama hosuma gitmiyor Günaydın demesi.. Odunsun sen diyorum anlamıyorda hayırlısı artık neden öyle diyor merak ediyorum acıkcası
Genelde kızlar karsı cınsten bekler ve atmazsa trıp atar
Sende bir anormallik var ;)
Koskocaman bir paragraf ve sonunda Günaydın aşkım :)
:))
Sevgilim olmadığı için.
Arkadaşlardan gelen , enteresan günaydın mesajlarını okumaya mahkum edilmişim :))
iyi akşamlar derim. günaydın mesajında ne denilebilir.
Sevgilim olsa günaydın mesajı atmam. günaydın mesajı ne amk gay gibi. ararım "uyandın mı lan mal :d" derim. sanırım bundan yalnızım ben ya :))
abi bu yorumu daha öncede yapmıştın :D
ee sadece espri mahiyetli yazdığımı biliyosunda neden muhalefet oluyorsun @soran gül geç ;) @cengavervflı evet bu akşam sorduğum sorulardan birinin şıkkına yazdığım söz bu :)
günün güzel geçsin, gülümsemen eksilmesin sevgilim,
uykucu uyan hadi bakalım, atarım
iyi hatırlattın bir mesaj atıyım :)
yaramı deştin yine :/
"Günaydin bebegim."
"Salut."
Selam tarzi.
sabah ı şerifleriniz hayırlı olsun muhterem aşkım
Günaydın aşkım ben uyandım. yazıyorum.
Günaydın.
bu kadarcık.
"kalk la kalk sabah oldu":D