Spor Hava miss çok güzel bir gün? nickola Takip Et Xper 4 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bu havada dışarda olmak çok güzel tabi kafana göre arkadaş var ise Hava miss çok güzel bir gün? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl evet hava güzel ama ben evdeyim 0 13 Yorumla nickola +1 yıl evde olman can sıkıcı hergun evdeysen bence güzel havayı değerlendir Yorumla Bordomatojee +1 yıl yarın konyaya gideceğim bugün evde olmam daha iyi Yorumla nickola +1 yıl ogrencimisin peki ya da aile ziyaretimi Yorumla Bordomatojee +1 yıl şu an ailemleyim oraa okuyorum Yorumla nickola +1 yıl tekrar dönüyorsun denemek hmm uzakmi ailen Yorumla Bordomatojee +1 yıl ankarada Yorumla nickola +1 yıl pek uzak sayılmaz ama yinede aile özlemi bir başka olur kıymetli olursun bu uygulama günlük iki sorumu soruluyo Yorumla Bordomatojee +1 yıl xper e göre değişiryardım sayfasında yazıyor Yorumla nickola +1 yıl hmm sen ne zamandan beri kullaniyosun iyi gibi uygulama Yorumla nickola +1 yıl arkadaşlık var mı burada yani yoksa her önüne gelen mesaj gorebiliyomu. Yorumla Bordomatojee +1 yıl bir yıl Yorumla nickola +1 yıl mesela özel mesaj gonderile biliyomu arkadaş arasinda Yorumla nickola +1 yıl anlayışın için teşekkür ederim sana profilden yazmak istedim olmadı Yorumla
kafambozukki Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl orasi neresi 0 5 Yorumla nickola +1 yıl bizim villanın içeresinde bahçe Yorumla kafambozukki +1 yıl vaay villa heee 😀😂😂 Yorumla nickola +1 yıl yani gösteriş değil yanlış anlaşılmak istemem kırdıysam da k. bakmasin kimse öyle paylaştım. Yorumla kafambozukki +1 yıl yok be ne kirilcam 😊 Yorumla nickola +1 yıl 😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
evet hava güzel ama ben evdeyim
evde olman can sıkıcı hergun evdeysen bence güzel havayı değerlendir
yarın konyaya gideceğim bugün evde olmam daha iyi
ogrencimisin peki ya da aile ziyaretimi
şu an ailemleyim
oraa okuyorum
tekrar dönüyorsun denemek hmm uzakmi ailen
ankarada
pek uzak sayılmaz ama yinede aile özlemi bir başka olur kıymetli olursun bu uygulama günlük iki sorumu soruluyo
xper e göre değişir
yardım sayfasında yazıyor
hmm sen ne zamandan beri kullaniyosun iyi gibi uygulama
arkadaşlık var mı burada yani yoksa her önüne gelen mesaj gorebiliyomu.
bir yıl
mesela özel mesaj gonderile biliyomu arkadaş arasinda
anlayışın için teşekkür ederim sana profilden yazmak istedim olmadı
orasi neresi
bizim villanın içeresinde bahçe
vaay villa heee 😀😂😂
yani gösteriş değil yanlış anlaşılmak istemem kırdıysam da k. bakmasin kimse öyle paylaştım.
yok be ne kirilcam 😊
😊😊